Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

-Paja
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la -Paja » 25 jan 2011, 18:03

harishp je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Kakav je ovo nacin da Moderatori offtopicare a kasnije kad se rasprava razvije reci ce Paja je kriv pominje Bendtnera na temi dijamanta :lol:
@Pajo-Pajice idi gledaj ''istwich'' :lol: i kad porastes mozda postanes kengur,ko' Bendto.
Ma lako cemo ako postanem kengur nego nedo bog nas dzekson da postane flop od 27 miliona funti brine me zdravlje kolega forumasa. Nadam se da dijamant nece iznevjeriti svoje fanove i baciti ih u ocaj.
Dio Arsenala

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jan 2011, 18:21

-Paja je napisao/la:
harishp je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Kakav je ovo nacin da Moderatori offtopicare a kasnije kad se rasprava razvije reci ce Paja je kriv pominje Bendtnera na temi dijamanta :lol:
@Pajo-Pajice idi gledaj ''istwich'' :lol: i kad porastes mozda postanes kengur,ko' Bendto.
Ma lako cemo ako postanem kengur nego nedo bog nas dzekson da postane flop od 27 miliona funti brine me zdravlje kolega forumasa. Nadam se da dijamant nece iznevjeriti svoje fanove i baciti ih u ocaj.
Sekiraciji nema kraja moj ti @pajo.Prvo sto mu je plata ko' cjelom timu Arsenala kad sastavis :mrgreen: zajedno sa Wengom.
Drugo ako Dzeko bude flop tad ce i Arsenal osvojiti konacnu neku titulu.Jedino ako''Istwich'' ne zezne.
Inace sve najbolje zelim najdominatnijim zvjezdama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 25 jan 2011, 18:39

-Paja je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Dzaba se brines, Vodja je Dzeku opisao ovako: ''He is a super player. He is at the very top, when he is at his game''. Jos je dodao, '' while he was at Wolfsburg in his first season. I didn't know him before that. That shows you we have some improvement in our scouting to make!''.

Ako Vodja tako kaze, onda nema mjesta za brigu. Pogotovo ovo za scouting treba da te raduje :D :lol:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 25 jan 2011, 18:46

AmanijakzO je napisao/la:[youtube][/youtube]
dobra pjesma :) Dzeko je nas dijamant,i vise od toga!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 jan 2011, 18:48

jesi siguran da je placeniji od wengera? dzeko bio flop ili top to dominaciju ne brine, ali dobro vidim da ti je utjeha to sto je zaradio love ako postane flop. Arsenal ima ubjedljivo najbolji scouting na svijetu i to za scouting je tacno isto ko sto je ta izjava tacno gramaticki napisana :lol:
Dio Arsenala

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 25 jan 2011, 18:49

Ja da sam Džeko ja bih mu dao milon samo da ne pjeva vise :mrgreen:
1921-2011

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 25 jan 2011, 18:55

-Paja je napisao/la:jesi siguran da je placeniji od wengera? dzeko bio flop ili top to dominaciju ne brine, ali dobro vidim da ti je utjeha to sto je zaradio love ako postane flop. Arsenal ima ubjedljivo najbolji scouting na svijetu i to za scouting je tacno isto ko sto je ta izjava tacno gramaticki napisana :lol:
Imas pravo, napisana je ovako " while he was at Wolfsburg in his first season. I didn't know him before that. That shows you we have some improvement to make in our scouting to make!'' :lol:

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... r-man-city

:lol:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 jan 2011, 19:06

Nas vodja uvijek pozdravlja nova pojacanja u Premiershipu i hvali sve igrace pa cak i tamo nekog antitalenta Messija, kad njega hvali sto ne bi onda i Dzeku? Naravno pod tim unaprijedjenjem u skautingu je jasno da mi iako imamo ubjedljivo najjaci skauting tezimo da budemo jos bolji, a mozda transfer Dzeke utice na politiku Arsenala prema igracima sa ovih prostora koje Arsenalov skauting karakterise kao "mentalno i psihicki slabe" te zbog toga ti igraci i ne potpisuju za Arsenal.
Dio Arsenala

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 jan 2011, 20:25

Esii TM87 je napisao/la:Ja da sam Džeko ja bih mu dao milon samo da ne pjeva vise :mrgreen:
Najzalosnije od svega ovoga je to sto je ovaj momak ucestvovao u show-u Zvijezda mozes biti ti prosle godine i gotovo do finala dogurao :mrgreen: Zemljo otvori seee :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jan 2011, 21:47

Paja reče nedavno, neće niko dati pare za dijamanta :lol: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 25 jan 2011, 23:16

slika

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 26 jan 2011, 01:10

Evo Adebayor ode u Real Madrid na posudbu do kraja sezone. Eh sad mene zanima , tj volio bih da Džeko uzme broj 9 :P , volio bih da cujem vasa misljenja ... Mislim s jedne strane kad gledamo to je za neke samo broj a s druge ipak nije :)

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 26 jan 2011, 01:13

Ove sezone nece uzet broj 9,jer je vec predstavljen i prijavljen pod brojem 10.Mozda iduce....
RIP SALE VILENJAK

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 26 jan 2011, 01:19

[youtube][/youtube]
1921-2011

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 26 jan 2011, 01:31

Lucryler je napisao/la:Evo Adebayor ode u Real Madrid na posudbu do kraja sezone. Eh sad mene zanima , tj volio bih da Džeko uzme broj 9 :P , volio bih da cujem vasa misljenja ... Mislim s jedne strane kad gledamo to je za neke samo broj a s druge ipak nije :)
Pa kakve veze ima Adebayor sa brojem 9,on je bio 25 a Santa Cruz je 9...

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 26 jan 2011, 01:37

scudetto je napisao/la:
Lucryler je napisao/la:Evo Adebayor ode u Real Madrid na posudbu do kraja sezone. Eh sad mene zanima , tj volio bih da Džeko uzme broj 9 :P , volio bih da cujem vasa misljenja ... Mislim s jedne strane kad gledamo to je za neke samo broj a s druge ipak nije :)
Pa kakve veze ima Adebayor sa brojem 9,on je bio 25 a Santa Cruz je 9...
Ocito ti nisi dobro vidio , otici na njihovu sluzbenu stranicu i ponovo pogledaj i razmisli sta sam napisao...

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 26 jan 2011, 01:40

ok druze do mene je,nisam znao da je promijenio broj,znam da je prve sezone nosio 25 ;)

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 26 jan 2011, 02:04

Pa bolje je imat 10 nego 9.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 jan 2011, 02:17

bolje cener ukrupno nego 9 sitno :lol: :lol: kao da je broj bitan neka on igra dobro,ebo broj
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 26 jan 2011, 02:23

Broj 10 se više veže za vezne igrače kreatore igra ali i napadači su znali nositi taj broj. ma koga briga za broj daj ti zabij koji gol a ostalo će lakše...Ja bih bio zadovoljan da Džeko zabije ko kraja sezone golova u onom broju koji nosi na leđima... :)
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.