AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

scudetto
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la scudetto » 25 jan 2011, 16:29

Omerbavarac je napisao/la:Hvala vam, mnogo vam hvala. :D
Eto sad jos samo reci da vam nije valjo...

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 25 jan 2011, 16:31

Ljudi nek prica ko sta hoce al mi smo ovim trensferom izgubili puno,otisao je igrac koji je vodio Holandiju do pinala kao i Bayern,igrac koji zna sve sto treba igrac koji igra zadnjeg veznog,zna zapoceti napad i iznjeti loptu a isto tako zna i noge polomiti kad treba,meni je stvarno zao sto je otisao i dobili ste sigurno dobrog igraca i to jos djaba.... :x
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jan 2011, 16:35

scudetto je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Hvala vam, mnogo vam hvala. :D
Eto sad jos samo reci da vam nije valjo...
Meni nije i ja sam presretan njegovim odlaskom. U ovom slucaju sansu ce dobiti igraci koji su bili zapostavljeni. 8-)

@tony-mortale: skinut je sa platne liste sto je jedna velika prednost. ;)
Jos jednom hvala. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 jan 2011, 16:37

van gall je napisao/la:Ljudi nek prica ko sta hoce al mi smo ovim trensferom izgubili puno,otisao je igrac koji je vodio Holandiju do pinala kao i Bayern,igrac koji zna sve sto treba igrac koji igra zadnjeg veznog,zna zapoceti napad i iznjeti loptu a isto tako zna i noge polomiti kad treba,meni je stvarno zao sto je otisao i dobili ste sigurno dobrog igraca i to jos djaba.... :x
i ja sam tog mišljenja, nisam presretan što je došao u milan igrač sa 34 godine, al i da je prešao u bilo koji drugi klub opet bi mi bajern tu bio nejasan, puštaš kapitena besplatno, a nemaš sličnog igrača
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 25 jan 2011, 16:41

tony-mortale je napisao/la:
van gall je napisao/la:Ljudi nek prica ko sta hoce al mi smo ovim trensferom izgubili puno,otisao je igrac koji je vodio Holandiju do pinala kao i Bayern,igrac koji zna sve sto treba igrac koji igra zadnjeg veznog,zna zapoceti napad i iznjeti loptu a isto tako zna i noge polomiti kad treba,meni je stvarno zao sto je otisao i dobili ste sigurno dobrog igraca i to jos djaba.... :x
i ja sam tog mišljenja, nisam presretan što je došao u milan igrač sa 34 godine, al i da je prešao u bilo koji drugi klub opet bi mi bajern tu bio nejasan, puštaš kapitena besplatno, a nemaš sličnog igrača
Ma meni nije jasno kako su ga SAD mogli pustiti djaba pa bolje da je sjedio na klupi pa na ljeto otiso djaba a mogo bi jos dosta pomoci,igraci koji ga trebaju zamjeniti tj Tymo i Gustavo to nemogu sad na polusezoni,trebat ce im vremena...da ga hebes on jos godinu moze odigrati na vrhunskom nivo i pomoci svakoj ekipi...nejasni su mi skroz i mogu samo reci da ce se i sledece 2-3 utakmice osjetiti kolka je greska napravljena...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 25 jan 2011, 18:07

VAN BOMMEL 100% POTPISAO ZA AC MILAN,TAKO PPISU SVI NJEMACKI I TALIJANSKI MEDIJI,CAK JE I TRANSFERMARKT SINOC OKO 23:00h PREBACIO BOMMELA IZ BAYERNA U AC MILAN
PO MENI,BOLJI JE VAN BOMMEL 50% NEGO NAS OCAJNI AMBROSINI
OVE GODINE SVE OSVAJAMO,F-O-R-Z-A---M-I-L-A-N---!-!-!
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 jan 2011, 18:10

Trener Milana Massimiliano Allegri pozvao je 20 igraca za utakmicu protiv Sampdoria (talijanski kup četvrtfinale).Na listi se nalaze dva nova pojacanja Van Bommel i Emanuelson.

Abbiati, Di Fabio, Roma, Abate, Antonini, Ely (br. 53), Jankulovski, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Calvano (broj 54), Emanuelson (n.28), Merkel, Van Bommel (b. 4), Cassano, Ibrahimović, Oduamadi, Pato, Robinho.

Igrači Out: Amelia, Bonera, Nesta, Zambrotta, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser, Inzagh

ovo je lose
-RIVALDO-

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 jan 2011, 18:37

Hahahha ja sastava al ja ipak mislim da cemo ih dobit, samo kad je tekma i u kolko ?

btw: Sretno Emanuelsonu i Bommelu na debiju
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 jan 2011, 18:53

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/video- ... 34861.aspx

de pogledajte pocetak klipa koliki stomak ima ronaldinho jaooo ne vjerujem da je ovo montaza :S

bhmafija
Kontakt:

Post Postao/la bhmafija » 25 jan 2011, 19:03

vam bomel novo pojacanje milana
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 jan 2011, 19:04

meskalin je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/video-pogledajte-novu-majstoriju-debeljka-ronaldinha/534861.aspx

de pogledajte pocetak klipa koliki stomak ima ronaldinho jaooo ne vjerujem da je ovo montaza :S
1. Nije montaza
2. Klip se ne moze pregledat jer je prijavljen ko spam ;)
bhmafija je napisao/la:vam bomel novo pojacanje milana

Dobro si skonto :o

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 jan 2011, 19:07

Nije montaza a nisi ni pregledao klip jer kao sto i sam kazes oznacen je kao spam. Svaka ti cast.

bhmafija
Kontakt:

Post Postao/la bhmafija » 25 jan 2011, 19:13

Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 jan 2011, 19:14

A_d_0 je napisao/la:Nije montaza a nisi ni pregledao klip jer kao sto i sam kazes oznacen je kao spam. Svaka ti cast.
ja sam rekao da nije montaza a predpostavljam koji je klip vidio sam milion puta njegovu sliku sastomacinom

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 jan 2011, 19:17

ma odite na index pa pod sportom nadjite ima link :D jhahahahhaa sve vise lice na pravog ronalda :D

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 jan 2011, 22:22

Allegri potvrdio Bommel i Emanuelson sutra krecu od prve minute 8-)
Bale 80% nece igrati protiv nas
Milan u pole poziciji za Gansa

8-)

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 26 jan 2011, 00:17

Dobro vidjet cemo kako ce to sutra funkcionisat...

nije mi drago to za Balea,volio bi da bude spreman ne samo on nego komplet ekipa Totenhema,jer jbg nismo spali na to da se bojimo Totenhema ili Balea mada treba ih repektovat max nisu za podcjenit,ali Milan je Milan tako da se ne treba bojati nikoga,derali smo mi guzove puno vecim ekipama a derat cemo i u buduce 8-)

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 26 jan 2011, 00:38

Milanezi 'oce da se rijese "agenture",a dovode igraca koji je ravnopravan sa svim igracima koji spadaju u "agenturu".
Nekako mi se cini da Milan samo krpi bezveze pozicije,bez nekog konkretnog razmisljanja.Bolje da ste uzeli nekog mladjeg igraca na Bommelovoj poziciji,nego sto ste njega doveli.
A sto se tice Emanuelsona,nadam se da ce procvjetati u Milanu. ;)
Zasto Milan ne pokusa ponovo napraviti neku sjajnu generaciju,tipa "Maldinijeve" ? uporedo stvara reprezentativce.
NON MOLLARE MAI

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 26 jan 2011, 01:09

Ni meni nije drago sto se doveo ovaj matiuzalem :roll: ali sad je tu i valja ga trpiti.

Kad se vrac Princ?
1921-2011

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 jan 2011, 09:51

Alen Škoro je napisao/la:Milanezi 'oce da se rijese "agenture",a dovode igraca koji je ravnopravan sa svim igracima koji spadaju u "agenturu".
Nekako mi se cini da Milan samo krpi bezveze pozicije,bez nekog konkretnog razmisljanja.Bolje da ste uzeli nekog mladjeg igraca na Bommelovoj poziciji,nego sto ste njega doveli.
A sto se tice Emanuelsona,nadam se da ce procvjetati u Milanu. ;)
Zasto Milan ne pokusa ponovo napraviti neku sjajnu generaciju,tipa "Maldinijeve" ? uporedo stvara reprezentativce.
totalno krivo, vjerovatno nikako ne pratiš milan, od zadnjih 9 transfera samo mvb i yepes su stariji igrači, i oba su dovedena kao back up a ne da budu glavni igrači u timu.
druga stvar ne krpi se bezveze i bez razmišljanja već suprotno, trebala zamjena za dinja u napadu doveli najbolje moguće pojačanje-casana, najlošije mjesto u timu lijevi bek doveli emanuelsona, ozljedili se gatuzo, pirlo, boateng, straser, ambrosini doveli van bomela na 6 mjeseci da to po potrebi zakrpi.
mlađima se daje šansa u veznom redu ove sezone, više nego u zadnjih desetak godina sigurno
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.