Nego još samo me 4 dana djele od debija u prvoj ligi, Klošari će harati.

Moderatori/ce: insider,deyo,Mig_Mig,KonjicBOY,defender
Adinjo je napisao/la:Raja, ja sam novi clan La Vecciha Signora.
..dobro dosaoAdinjo je napisao/la:Raja, ja sam novi clan La Vecciha Signora.
Usrecit ces se u pmAdinjo je napisao/la:Raja, ja sam novi clan La Vecciha Signora.
Mozemo jos otvoriti temu gdje ce biti live prenos utakmica, pa se igrati osim golova na utakmica pisati i izmisljeni prenos ono posjed lopte, fauli i asistencije. Mozemo izabrati derbi kola, pa da ss.ba na naslovnoj prati utakmicu...brazzo je napisao/la:evo jedan zanimljiv prijedlog vezan za ss ligu možda ne bi bilo loše da kad se igraju utakmice lige ili kupa na temama prati rezultat, primjera radi evo ovu prvu tekmu ću uzeti
3.liga 9.kolo FK Bilder-La Vecchia Signora
znači kada krene prva utakmica iz ponude da se krene i sa praćenjem rezultata (u živo) pa u slučaju da neko od igrača pogodi rezultat (da go') da se to i prikaže rezultatski.Jeste da to zahtijeva da je neko uvijek prisutan na forumu i da prati rezultate ali s obzirom na broj forumaša i nije tolika prepreka.
Zato što bi svaka ekipa imala barem jedan siguran gol. Dovoljno je samo odigrati da će Barca zabiti 5 golova, a Real 0 ili 1.defender je napisao/la:Sto to nemamo El Clásico u ponudi ?
Nigdje vi ne idete! **** cvajtu, raja je u trecojBosco je napisao/la:Nek barem vas ide kad je mene stalo.OTNYS_YNWA je napisao/la:Opet @legenda strasan. Izgleda da cu i ja pogoditi nakon 2 utakmice, sto je dobro svakako. Imamo sanse da udjemo u drugu ligu.
idu Dragonsi u viši rang ,najvjerovatnije ,kako su doveli onog Legendu razvaljuju ,Bosco je slab onaj Milicajac je solidan ali ih legenda izvlačiEdin TM87 je napisao/la:Nigdje vi ne idete! **** cvajtu, raja je u trecojBosco je napisao/la:Nek barem vas ide kad je mene stalo.OTNYS_YNWA je napisao/la:Opet @legenda strasan. Izgleda da cu i ja pogoditi nakon 2 utakmice, sto je dobro svakako. Imamo sanse da udjemo u drugu ligu.
jeste on stavi prvi ,i onda onaj LBJ MVP i co prepišu od njega hej stavio Stutgarta 1:2 i onaj mali prepiso i pogodio i onOTNYS_YNWA je napisao/la:Pa @legenda razbija zato sto prvi stavi rezultate, onda Bosco i ja gledamo da ne prepisemo isto.
Ko ne zna ?J.Goerges je napisao/la: Pa sad je Bosco stavio prvi i opet ništa nije pogodio(zato što ne zna)
Sreća vaša pa nemate gdje ispast Edo jer da imate Zmajevi bi vas gurnuli u ponor.Edin TM87 je napisao/la:Idete vi zadnje kolo meni na megdan, pa cemo vidjeti gdje cete...
Ko su Zmajevi ,kakv Edin ,više ima izostanaka(ala Robin Van Persie) nego golovaBosco je napisao/la:Ko ne zna ?J.Goerges je napisao/la: Pa sad je Bosco stavio prvi i opet ništa nije pogodio(zato što ne zna)
![]()
Pripazi se ti malo s tim izjavama jer sam čuo da je Edin izrazio želju da pojača Zmajeve !![]()
Hah, cuj imam izostankeJ.Goerges je napisao/la:Ko su Zmajevi ,kakv Edin ,više ima izostanaka(ala Robin Van Persie) nego golovaBosco je napisao/la:Ko ne zna ?J.Goerges je napisao/la: Pa sad je Bosco stavio prvi i opet ništa nije pogodio(zato što ne zna)
![]()
Pripazi se ti malo s tim izjavama jer sam čuo da je Edin izrazio želju da pojača Zmajeve !![]()
![]()
![]()
Ti si kapetan ti odlučuješ ,ako je Edin riješenje koje će odvesti klub do prve lige ,onda bože moj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.