SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
- haris_alibaba
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
kako nema u ponudi kladionice da igrac ne daje go da stavim na babinha da nece dati go da zgrnem lovu 
ajde ovdje da pitam može li se prijaviti (napraviti novi tim) ili promijeniti grb sad u toku sezone?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- haris_alibaba
- Kontakt:
promjeniti grb moze a novi tim ne moze, to je koliko ja znambrazzo je napisao/la:ajde ovdje da pitam može li se prijaviti (napraviti novi tim) ili promijeniti grb sad u toku sezone?
..ima al samo za igrace 1.lige,nezz sto nije Emir stavio za 2. i 3. liguharis_alibaba je napisao/la:kako nema u ponudi kladionice da igrac ne daje go da stavim na babinha da nece dati go da zgrnem lovu
- haris_alibaba
- Kontakt:
ma nema veze sad, sad sam odigrao svoje listice za ovo kolo potrosio 50km dosta moram malo para cuvati da imam sta u dzepumuhovic je napisao/la:..ima al samo za igrace 1.lige,nezz sto nije Emir stavio za 2. i 3. liguharis_alibaba je napisao/la:kako nema u ponudi kladionice da igrac ne daje go da stavim na babinha da nece dati go da zgrnem lovu
haris_alibaba je napisao/la:promjeniti grb moze a novi tim ne moze, to je koliko ja znambrazzo je napisao/la:ajde ovdje da pitam može li se prijaviti (napraviti novi tim) ili promijeniti grb sad u toku sezone?
Dobro znas harise
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- haris_alibaba
- Kontakt:
hhe ipak sam ja ovdje vec par sezona stari vuk123456 je napisao/la:haris_alibaba je napisao/la:promjeniti grb moze a novi tim ne moze, to je koliko ja znambrazzo je napisao/la:ajde ovdje da pitam može li se prijaviti (napraviti novi tim) ili promijeniti grb sad u toku sezone?
Dobro znas harise
idemo bayern jos jedan goo....molim teee......donesi nam dva golaa......

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
adis.p je napisao/la:idemo bayern jos jedan goo....molim teee......donesi nam dva golaa......![]()
1-3
ma to jeee toooooo.........defender je napisao/la:adis.p je napisao/la:idemo bayern jos jedan goo....molim teee......donesi nam dva golaa......![]()
![]()
![]()
Vec vodimo 2-0
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
Raspucali se Monto i Virto
2-0
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
FK Delfin - FK Klosari trenutno 3:0.BiHfan x2 i adnan x1.Blizu je prva pobjeda u sezoni.Bravo momci.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
hattrick ! 
Prvijenac u debiju za Bildere...vodimo 3-0 (svi po gol), a njima ostali jos Milan i Barca.......tako da smo upisali i prvu pobjedu u sezoni.....
FK Gušteri - Mislish United 1:0 apocalyps (Werder Bremen - Bayern München 1:3)
Mi smo svoje ispucali, oni imaju još Catania - Milan i Hércules - Barcelona. Prošlo kolo smo vodili 0:1 protiv Joint_fc nakon subote i u nedjelju smo primili gol (Chievo-Genoa 0:0).
Nadam se da ovaj put neće biti tako. Čestitam saigraču apocalyps-u na golu. Krenulo ga je nešto
Mi smo svoje ispucali, oni imaju još Catania - Milan i Hércules - Barcelona. Prošlo kolo smo vodili 0:1 protiv Joint_fc nakon subote i u nedjelju smo primili gol (Chievo-Genoa 0:0).
Nadam se da ovaj put neće biti tako. Čestitam saigraču apocalyps-u na golu. Krenulo ga je nešto
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Ja se izvinjavam @Johnnyu sto nisam odigrao,zaboravio skroz da je juce petak.
A nije ni @LFC odigrao tako da je morao sam,no koliko vidim jos uvek drzi nereseno i ima priliku za pobedu.
A nije ni @LFC odigrao tako da je morao sam,no koliko vidim jos uvek drzi nereseno i ima priliku za pobedu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- NoName
- Kontakt:
Koliko sam mogao vidjeti, BH Fanaticosi trenutno vode 3:0 i sve su nam utakmice završene a protivnik još ima 2 utakmice koje se upravo igraju. Čestitke našem golgeteru omeru na 2 postignuta gola a harry je ozbiljno shvatio kritike sa kraja prošle sezone tako da je ove sezone drastično popravio formu. Ja se štedim za neka naredna kola, za sada ide dobro i bez mojih golova 
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Mene adnan proslu utakmicu kritikovao kako lose igram, nadam se da ce povuc svoju rjec.123456 je napisao/la:FK Delfin - FK Klosari trenutno 3:0.BiHfan x2 i adnan x1.Blizu je prva pobjeda u sezoni.Bravo momci.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
..e dabogda vasEmir_ZENICA je napisao/la:Red Bavarian izgleda 0:0
nismo mogli pobijediti jednog igraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.