FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stone Island
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Barem će Wolfsburg objaviti cifru pa ćete znati koliko vas para sljeduje...
tih 3,5% ce biti puno vise para, nego sto smo dobili za njega kad smo ga prodali19TM87 je napisao/la:sta ce biti sa tim parama samo da mi je znati...isparice kao i obicnoniccolo je napisao/la:isss, dramabistrikboy je napisao/la:Danas je trening u pola 6,a inace Brko je tek sinoc dosao iz Njemacke![]()
Btw.imamo 3,5% od dzekinog transfera
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- el-fighter
- Kontakt:
Ajmo danas Željo. Vrijeme je da i vi nešto pokažete u gostima. Bit će teško, jer "plave dame" gostuju kod dobre momčadi, a u gostima nisu pobijedili dugi niz utakmica. Nadam se da će danas pokazati nešto bolju igru i da će doći barem do boda.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- RK Gradacac
- Kontakt:
I ja se nadam da cu dobit na lotu al nikako da se natjeram da odem listic uplatitel-fighter je napisao/la:Ajmo danas Željo. Vrijeme je da i vi nešto pokažete u gostima. Bit će teško, jer "plave dame" gostuju kod dobre momčadi, a u gostima nisu pobijedili dugi niz utakmica. Nadam se da će danas pokazati nešto bolju igru i da će doći barem do boda.
010 ISN'T JUST A CODE
- bistrikboy
- Kontakt:
Manijaci vraceni u sarajevo,bravo za MUP 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
to je 525 000 eura ako se proda za 15 miliona euratanzla je napisao/la:tih 3,5% ce biti puno vise para, nego sto smo dobili za njega kad smo ga prodali19TM87 je napisao/la:niccolo je napisao/la:Danas je trening u pola 6,a inace Brko je tek sinoc dosao iz Njemacke![]()
Btw.imamo 3,5% od dzekinog transfera
sta ce biti sa tim parama samo da mi je znati...isparice kao i obicno
Kako ćete imati od Džekina transfera, to je smiješno. Možete imati samo udio nakon 1 transfera tj iz Usti nad Labena u Teplice i to je to. Još je prešao iz Teplica u Wolfsburg, pa sad če negdje drugo i da vama dadnu 3.5% lol, ko ti to slaga jadan ne bio. ako su sve ekipe uzeli 3.5 ili 5% šta će onda Vukovima ostati, u kakvom to ti svijetu živiš LOL 
Broj navijaca zelje 5
:ugeek:
MANIJACI vraceni kuci 
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
- edo_malesak
zastokinone je napisao/la:MANIJACI vraceni kuci
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Ma vidio sam ja, okupljaju se mostarci da obave čeku e sad jeli zbog toga ne znam stvarno.edo_malesak je napisao/la:zastokinone je napisao/la:MANIJACI vraceni kuci
Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.
- bistrikboy
- Kontakt:
Član 21 Mehanizam solidarnosti
Ukoliko se profesionalni igrač transferiše prije isteka njegovog ugovora, svaki klub koji je imao doprinos njegovom obrazovanju i treniranju će primiti proporcionalni iznos kompenzacije koja je plaćena prethodnom klubu (solidarni doprinos). Odredbe o solidarnim doprinosima date su u aneksu 5 ovog Pravilnika.
Željo je naplatio od transfera u VFl,skoro 200k eura...
Rz88 ne rise majke ti,nisi toliko pametan pa da mozes biti konstruktivan na svakoj temi
Ukoliko se profesionalni igrač transferiše prije isteka njegovog ugovora, svaki klub koji je imao doprinos njegovom obrazovanju i treniranju će primiti proporcionalni iznos kompenzacije koja je plaćena prethodnom klubu (solidarni doprinos). Odredbe o solidarnim doprinosima date su u aneksu 5 ovog Pravilnika.
Rz88 ne rise majke ti,nisi toliko pametan pa da mozes biti konstruktivan na svakoj temi
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- bistrikboy
- Kontakt:
Manijaci vraceni prije mostara jer su na pis-pauzi zapalili baklju...
A.C.A.B
A.C.A.B
Bem ti više Hercegovinu, dole niko ne može otići i normalno bodriti svoj tim....bistrikboy je napisao/la:Manijaci vraceni prije mostara jer su na pis-pauzi zapalili baklju...
A.C.A.B
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
OVO PENAL... ccccccccc
nadglasani skripari

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
bistrikboy je napisao/la:Član 21 Mehanizam solidarnosti
Kako nisam, dobro nisam baš na svakoj ali reci mi jesam li bio u Pravu ????
Jesam zato nemoj tako
- el-fighter
- Kontakt:
Plave dame opet ništa nisu pokazale. Pa dokle će igrati ovako. Kući pobjeda, u gostima poraz. Kao da u gosta ide rezervna momčad, a kod kuće igra prva.
Velež do groba života mi moga
- bistrikboy
- Kontakt:
U vezi cega si bio u pravuRz88 je napisao/la:Kako nisam, dobro nisam baš na svakoj ali reci mi jesam li bio u Pravu ????bistrikboy je napisao/la:Član 21 Mehanizam solidarnosti
Jesam zato nemoj tako
jer ti znas citati,valjda znas...
Željo od svakog sljedeceg transfera ima postotak,to je mehanizam koji je UEFA uvela da zastiti klubove iz malih drzava,znaci procitaj ovaj Član 21 jos jednom i onda nesto napisi,nisi toliko pametan i informiran koliko mislis..
btw.evo ti prilike da spamas jos malo,izvoli
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 36 gostiju.