Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
**** vas zrinjski tu negdje kvalitetom sa tuzlom i sarajevom samo sto ljudi igraju napadacki i trce dok ovi imaju prevare od trenera i igraju antifudbal, tuzla je malo bolja od sarajeva.
Pokvari bilbija satorsko slavlje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sa Tuzlom da ali mi smo ispod, ne možeš me ubijediti da smo tu negdje ako za 200 minuta imaš 0 šuteva prema golu, to je nemoć.zeljovac21 je napisao/la: ↑23 okt 2021, 19:20**** vas zrinjski tu negdje kvalitetom sa tuzlom i sarajevom samo sto ljudi igraju napadacki i trce dok ovi imaju prevare od trenera i igraju antifudbal, tuzla je malo bolja od sarajeva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Za sto godina karnuli gospodina

Ostaće zapisano da je Sarajevo karnulo željkana prvu tekmu nakon 100. rođendana

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Veceras sam navijao za Sarajevo, ali ne mozes sa Ahmetovicem na spicu zaprijetiti Zrinjskom, iako je imao onu jednu sansu. Covjeku je 37 godina, njegovo je proslo. Zrinjski igra agresivnije od ostatka lige i zasad im dobro ide.
Vidjecemo protiv nas na Grbavici.
Vidjecemo protiv nas na Grbavici.
Zanimljivo da nas najviše komentarišu navijači klubova koje smo karnuli
Fukareština i skretničari prednjače...

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Bodul, Bagaric, Ahmetovic, Fanimo itd... po kvalitetu sigurno u pet deka ako ne i jaci, druga je stvar sto na terenu izgledaju ko da se u putu nisu sreli.MortemHz je napisao/la: ↑23 okt 2021, 19:25Sa Tuzlom da ali mi smo ispod, ne možeš me ubijediti da smo tu negdje ako za 200 minuta imaš 0 šuteva prema golu, to je nemoć.zeljovac21 je napisao/la: ↑23 okt 2021, 19:20**** vas zrinjski tu negdje kvalitetom sa tuzlom i sarajevom samo sto ljudi igraju napadacki i trce dok ovi imaju prevare od trenera i igraju antifudbal, tuzla je malo bolja od sarajeva.
Sablić najbolji trener lige (davno sam rekao da je jedan od gorih u ligi,trenirao Hajduk II koji se ugasio)
Đokanović milion i po (
)
Ševelj igračina,prava mačka (lik igro za Hajduk II koji se ugasio)
Kapić kapitalac (treći mandat i po treći put nedonosi prevagu)
I na krjau imaju najviš bodova u odnosu na to kakvu igru pružaju
Đokanović milion i po (
Ševelj igračina,prava mačka (lik igro za Hajduk II koji se ugasio)
Kapić kapitalac (treći mandat i po treći put nedonosi prevagu)
I na krjau imaju najviš bodova u odnosu na to kakvu igru pružaju
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪
FK Željezničar 🔵⚪
-
- Kontakt:
Cestitke Zrinjskom na zasluzenoj pobjedi i tituli.Realno najbolji su daleko sad.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Bitno da smo vas napunili glavićima

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- hule_barca
- Kontakt:
Mislim da Sarajevo ima najlošijeg trenera još od Ješića.
Stalni alibiji glede igračkog kadra nisu dostojni mjesta na klupi na kojoj sjedi, a to statistika lahko pokazuje.
U 14 kola Sarajevo čak na tri meča nije uspjelo šutirati u okvir gola.
U oba meča protiv Zrinjskog, Bordo ekipa nije uspjela šutirati u okvir gola. Pored Zrinjskog, još jedan meč na kojem Sarajevo nije šutirala u okvir gola bio je meč protiv Širokog na Koševu.
U 14 kola, maksimalni broj šuteva u okvir gola na jednoj utakmici je bio 5 (Posušje, Sloboda i Radnik). Zrinjski je recimo samo večeras imao 7 šuteva u okvir Dizdarevićevog gola.
Ukupno gledajući, Sarajevo u 14 kola ima svega 39 šuteva u okvir gola, što znači da Bordo ekipa ima manje od 3 šuta u okvir gola protivnima po meču.
Sve u svemu, ako uzmemo kakvo je ime Sarajevo, ova statistika je izuzetno porazna kakav god da je igrački kadar u pitanju. Sarajevo zaslužuje boljeg trenera momentalno.
Stalni alibiji glede igračkog kadra nisu dostojni mjesta na klupi na kojoj sjedi, a to statistika lahko pokazuje.
U oba meča protiv Zrinjskog, Bordo ekipa nije uspjela šutirati u okvir gola. Pored Zrinjskog, još jedan meč na kojem Sarajevo nije šutirala u okvir gola bio je meč protiv Širokog na Koševu.
U 14 kola, maksimalni broj šuteva u okvir gola na jednoj utakmici je bio 5 (Posušje, Sloboda i Radnik). Zrinjski je recimo samo večeras imao 7 šuteva u okvir Dizdarevićevog gola.
Ukupno gledajući, Sarajevo u 14 kola ima svega 39 šuteva u okvir gola, što znači da Bordo ekipa ima manje od 3 šuta u okvir gola protivnima po meču.
Sve u svemu, ako uzmemo kakvo je ime Sarajevo, ova statistika je izuzetno porazna kakav god da je igrački kadar u pitanju. Sarajevo zaslužuje boljeg trenera momentalno.
Mes Que Un Club
- svrakino1921
- Kontakt:
Da li igrači zaslužuju kritike?
“Znali su da je danas jubilej, a situaciji u kojoj jesmo naš cilj je osvojiti što više bodova do kraja ovog dijela prvenstva, do zime. Već sada moramo napraviti plan, na određenim pozicijama smo deficitarni, a onda napraviti dobre pripreme. Ovoj ekipi treba vremena“
Pitari nisu normalni
Non-stop kopiraju nas
Ovo je nas plan bio klocevi
Svasta
“Znali su da je danas jubilej, a situaciji u kojoj jesmo naš cilj je osvojiti što više bodova do kraja ovog dijela prvenstva, do zime. Već sada moramo napraviti plan, na određenim pozicijama smo deficitarni, a onda napraviti dobre pripreme. Ovoj ekipi treba vremena“
Pitari nisu normalni
Non-stop kopiraju nas
Ovo je nas plan bio klocevi

Svasta
- svrakino1921
- Kontakt:
Svaka cast momakhule_barca je napisao/la: ↑23 okt 2021, 20:25Mislim da Sarajevo ima najlošijeg trenera još od Ješića.

Napokon neko da napise nesto strucno
Da mozes procitat nesto pametno
Pisi cesce ovdje slobodno
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Svaka čast Zrinjskom, pokazali su zrelost. Ograničili Sarajevo i dominirali.
Ostali današnji rezultati ocekivani. Cestitke i našem Ramiću sto je donio bid Gorkom, samo tako nastavi. Ako budes dobar i jos puno napredovao vratićemo te naredne godine da opet griješ klupu.
Ostali današnji rezultati ocekivani. Cestitke i našem Ramiću sto je donio bid Gorkom, samo tako nastavi. Ako budes dobar i jos puno napredovao vratićemo te naredne godine da opet griješ klupu.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da li je kod Sarajeva registrovan onaj trener, znam da su imali nekih problema oko toga. Izgleda da nije čim ovako loše igraju jbg teško je bez trenera.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, juka55, leo1946, Lokomotifa i 29 gostiju.