Dejane manijaceluckyh je napisao/la:samo cu jedno napisati ne igraju forum huligani na terenu nego igraci..kad titula dodje u BL tako cu vam ispamovat forum da se opustim malo ..uzdravlje vidimo se u maju na grbavici
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ikos je napisao/la:X2 je bio 1.7 a cista 2 je bila 3.55 mislim. Na Cibaliju 1.85 ili 1.9. Samo je u Lutriji bilo u ponudixxl basket je napisao/la:koja je kvota bila na nas protiv cibalije , zanima me kako stojimo na kladionicama ?????
.

E ljudi nije vezano za temu,ali kakva je ovo patka http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/B ... 77236.html
1921-2011
pa ovo postaj na temi komsinica.. buduci da ce balkansku ligu igrati klubovi iz sredine tabele, njih bi ovo jako zanimaloEsii TM87 je napisao/la:E ljudi nije vezano za temu,ali kakva je ovo patka http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/B ... 77236.html
AHahhaha, prejako!ellaxaz je napisao/la:Na osnovu čega se ti bunišpile87 je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
- partibrejker1921
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa sve u svemu, ne mozemo biti na gubitku. Samo se nadam da nece biti kao sa Kameruncima.partibrejker1921 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sv ... na-probu-0
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sv ... na-probu-0
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Hmm, po transfermarktu ovaj švicarac igra desnog beka, mislim da nam više škripi na lijevoj strani, gdje u slucaju povrede Mirka mora Stanić defanzivu da igra
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
amarpustahija
- Kontakt:
ovaj igrac igra na obje strane,ako je kvalitetan dobro bi nam dosao! Amar ce to znati procjeniti!
Ljudi nama treba napadač hitnoo !!! 
Vjerujem da je dobar igrač kad je već igrao za YB iz Berna. Samo, ne znam što će takvom igraču proba? Nije valjda klinac od 14 godina koji dosad nije imao profesionalnog ugovora?
Valjda će ostati za razliku od kamerunskih Francuza.
Valjda će ostati za razliku od kamerunskih Francuza.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Gdje li samo nalazite ovakve padobrance, a snimak kao da je radila TV Sjeverne Koreje. Vidiš šut a na kojem redu tribina je završio, ne prikažu.Esii TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
O, dobra noć Banja Luko...Dejan, BL je napisao/la:
Gdje li samo nalazite ovakve padobrance, a snimak kao da je radila TV Sjeverne Koreje. Vidiš šut a na kojem redu tribina je završio, ne prikažu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
ma nek samo dolaze od 10 njih sto dodju jedan ce mozda zadovoljit, samo me nervira sto ne dolaze napadaci 
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Period između 3:10 i 3:25 je najzanimljiviji, momak ako ne slomi nekome nogu, slomiće sam sebi. Zaista čudo od igrači, baš je polivalentan, lomi na sve strane.
Držite vi Pericu izgleda da će vam borčev otpadak biti i najbolje pojačanje ove polusezone
Držite vi Pericu izgleda da će vam borčev otpadak biti i najbolje pojačanje ove polusezone
Dejan, BL je napisao/la:Period između 3:10 i 3:25 je najzanimljiviji, momak ako ne slomi nekome nogu, slomiće sam sebi. Zaista čudo od igrači, baš je polivalentan, lomi na sve strane.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...