Što se tiče pice u Zenici, najbolje su iz pizzerije Fratelli. Bar po meni
Generalno pice ni ne jedem često u Sarajevu, ako nešto i naručim, to bude 10ka iz zmaja.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kad je otvorio i kako izgleda lik?
Probaj Caballo ili drugi njihov restoran koji se zove Mea Culpa (ista ulica samo 200 m poviše). Također pizzeria Corner nije bila loša ali nakon ovih poskupljenja su malo opali.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 okt 2021, 12:42Hajmo preći na pizze, dosta o mljevenicima![]()
Generalno pice ni ne jedem često u Sarajevu, ako nešto i naručim, to bude 10ka iz zmaja.
Ma otvorio je davno nekad, ja nisam ni u srednju krenuo bio je tu.
Aha ja mislio nesto nedavno, nvm
Ja sam zadnji put jeo pred pandemiju, otprilike u januaru 2020, i bila je dobra. Probat ću i Caballo kad budem dolazio, moglo bi se navratiti, nisam preko godinu u Zenici bio, prije sam znao često navratitiMarsal je napisao/la: ↑24 okt 2021, 12:47Probaj Caballo ili drugi njihov restoran koji se zove Mea Culpa (ista ulica samo 200 m poviše). Također pizzeria Corner nije bila loša ali nakon ovih poskupljenja su malo opali.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 okt 2021, 12:42Hajmo preći na pizze, dosta o mljevenicima![]()
Fratelli meni odavno loš, ali nisam ni bio dugo pa moram opet isprobati, no nakon prvog lockdowna su pravili tako grozne pizze da sam ih počeo bojkotovat. Valja mi opet otići da vidim jesu li vratili stari kvalitet.
Auuu strasno, zapamti do kraja godine ide na 5 KM.
Zato ti i jest bila dobraGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 okt 2021, 12:52Ja sam zadnji put jeo pred pandemiju, otprilike u januaru 2020, i bila je dobra.
Postoji. Doduše ne jedem nigdje doner osim u pirpi, tu mi je merak navratiti prije utakmiceMarsal je napisao/la: ↑24 okt 2021, 12:55Zato ti i jest bila dobraGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 okt 2021, 12:52Ja sam zadnji put jeo pred pandemiju, otprilike u januaru 2020, i bila je dobra.![]()
Nego, probaj jednu malu u Caballu pa jednu u Fratelliju i javi mi gdje je bolja.
Ja sam u SA jeo dobar doner i pomfrit, mislim da se mjesto zove Mutvak ili tako nešto, ali ima tome par godina. Postoji li još to da se dođem počastit?
Mi kažemo cevap
Zeljo u svemu slab
Nisam znao, ja jednom u mostaru vidio na kiosku pise kebap, rekoh vidi levata
Ponavljam pitanje, dosta cavapa, mljevenika, pljeskavica, kebaba ...
Pa Jablanica i nema dalje. Ne znam da sam ikad čuo da je neko negdje drugo pohvalio.PatriceKwedi je napisao/la: ↑24 okt 2021, 14:20Ponavljam pitanje, dosta cavapa, mljevenika, pljeskavica, kebaba ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.