Kad se Borac valjao cigane? Krali ste vrijeme od pocetka 2. poluvremena, bod u Banjaluci ste slavili kao titulu.Meraak1921 je napisao/la: ↑24 okt 2021, 14:47Balo, na drugu stranu sto smo mi danas losi i bez prilike, ja pricam o valjanju i debilizmuPatriceKwedi je napisao/la: ↑24 okt 2021, 14:46Imate 0 udaraca u okvir gola, ajde jadnice, kako te nije stid nesto napisatiMeraak1921 je napisao/la: ↑24 okt 2021, 14:43Posusje uz Borac najjadniji klub u BiH, pa maju vam yebem retardiranu, evo zadnjih 25min nije se igralo 40sekundi , lezite jos mame vam se nayebem
Raduje i mene to što nikad neću biti zatucanko kakav si ti i što mi nikad neće biti bitno je li klub sa BH, SRB ili HR predznakom. Ne znam što se ne uhvatiš puške i protjeraš sve nas sa predznakom koji nije HR kad ti toliko smetamo.
To je tvoja sramota, od amaneta turskog, srpskih sluga, sarajevske delije
sotomayor je napisao/la: ↑24 okt 2021, 16:02To je tvoja sramota, od amaneta turskog, srpskih sluga, sarajevske delije
Nema potrebe da se valjaju igraci, guraju sudije. Ako saberemo namjerne sudijske greske, siguran Sam da svim drugim klubovima u ligi, sudije nisu pomogle i gurale, koliko guraju jadni bojac, ali opet nema pomoci.Tristan je napisao/la: ↑24 okt 2021, 15:12Kad se Borac valjao cigane? Krali ste vrijeme od pocetka 2. poluvremena, bod u Banjaluci ste slavili kao titulu.Meraak1921 je napisao/la: ↑24 okt 2021, 14:47Balo, na drugu stranu sto smo mi danas losi i bez prilike, ja pricam o valjanju i debilizmuPatriceKwedi je napisao/la: ↑24 okt 2021, 14:46
Imate 0 udaraca u okvir gola, ajde jadnice, kako te nije stid nesto napisati
Kompjuteru, isto važi za ratnike sa sve tri strane koji dolaze da ratuju na sportski forum.killafrommanilla je napisao/la: ↑24 okt 2021, 16:12@sotomayor neka nemoj, taman vam je Miljacka u pakash usao ono športski, nemoj ga razocarati, vidis da on misli da vama nije bitno ko je ko![]()
Pa vi ste idoli nacije, samo zbog togBalorda je napisao/la: ↑24 okt 2021, 16:26O koliko poodmaklom stadiju shizofrenije kod dobrog dijela bolida na ovom forumu je riječ, dovoljno govori činjenica da tabelu kroje po Veležu: Zrinjski dobio Sarajeva, bježe Veležu 20 bodova, Posušje dobilo Željezničar, došli na dva boda Veležu![]()
Rane od prošle sezone su još svježe i očito nisu zacijelile![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic i 34 gosta.