La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Koliko losa liga kad Bayernov otpadak pravi razliku
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Depayu **** umrlo od straha.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- anonymousHD
- Kontakt:
Vinicius
- Shategabri
- Kontakt:
Šta se ima reći,sam ostao ispred golmana i ja bi ono zabio zavezanih očiju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Znaci bolji si fudbaler od Desta?
- Shategabri
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma on bi to sam zabio, ne zna marker na terminu obućShategabri je napisao/la: ↑24 okt 2021, 17:02Đe si ronaldinjo.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Vodimo a da mi se uopste ne svidja kako igramo,cekanje kontre i guranje Viniciusu svaki napad da on nesto uradi
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Gledam malo ovaj sastav Barcelone. Kako je ocajan to nije normalno.
Pa oni nemaju nijednog igraca koji bi igrao u prvoj postavi nekog od TOP4 tima EPLa. Upitno i za ove koji su malo ispod. Strasno.
Pa oni nemaju nijednog igraca koji bi igrao u prvoj postavi nekog od TOP4 tima EPLa. Upitno i za ove koji su malo ispod. Strasno.
Tanak Real ko bašlija, ocekivao sam mnogo više od njih.
Što se Barce tice, valjda se Laporta konacno uozbilji i dozove te otjera ono žuto gowno nakon utakmice.
Što se Barce tice, valjda se Laporta konacno uozbilji i dozove te otjera ono žuto gowno nakon utakmice.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sreća Reala je što je Dest malouman.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Igrao bi De Jong, ali slažem se ovo ostalo je baš tanko.
⚜️~⚜️~⚜️
Barca ako zabije gol biće zbog glupsona Lucasa V. ali nije ni dečko kriv, jednostavno ne zna, kaže komentator nije njegova prirodna pozicija, pa on i na svojoj pojma nema. Tolike godine u Realu i šta je sve osvojio ni kriv ni dužan. Igrač koji je trebao odavno igrati za Getafe ili Levante.
Carvajal se tek vratio, al' sigurnije se osjecam kad je Dani tu i sa jednom nogom nego Lucas kad je 100% fit.Celtic je napisao/la: ↑24 okt 2021, 17:09Barca ako zabije gol biće zbog glupsona Lucasa V. ali nije ni dečko kriv, jednostavno ne zna, kaže komentator nije njegova prirodna pozicija, pa on i na svojoj pojma nema. Tolike godine u Realu i šta je sve osvojio ni kriv ni dužan. Igrač koji je trebao odavno igrati za Getafe ili Levante.
Istina, igrao je dobro prosle sezone dok ga Buskec nije polomio. A danas kad god primi loptu imam osjecaj da ce zasrati.Celtic je napisao/la: ↑24 okt 2021, 17:09Barca ako zabije gol biće zbog glupsona Lucasa V. ali nije ni dečko kriv, jednostavno ne zna, kaže komentator nije njegova prirodna pozicija, pa on i na svojoj pojma nema. Tolike godine u Realu i šta je sve osvojio ni kriv ni dužan. Igrač koji je trebao odavno igrati za Getafe ili Levante.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Alaba dobar i defanzivno. Za sad odlicna partija!
- akisarajevo92
- Kontakt:
kada se sjetim El Classica prije par godina i svega sto je donosio uz sebe ovo izgleda pretuzno
Don't believe the hype.
Jedva čekam naslov portala, kojeg drži čovjek iz opisa, o tome kako je ovo najgori El Clasico u historiji jer ga ne rade oni nakon 10 godina.
Prokleti da su Dragan Šolak, njegova fašistička "Junajted medija", kao i njihovi produkti sport klub, telemach, total tv, n1, nova bh/s/m i ostali❗
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.