Neka ga jos koji dan,ne znam ja sta se moze desiti pa da ne rizikujem

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dok ne dođe januar/februar, nikome ne vjerujemsiroliver69 je napisao/la: ↑24 okt 2021, 18:42Sablic ostaje, a novi direktor na polusezoni pravi totalni remont.
Na proljeće i ozbiljno šminkanje stadiona. Nije mahala.
siroliver69 je napisao/la: ↑24 okt 2021, 18:42Sablic ostaje, a novi direktor na polusezoni pravi totalni remont.
Na proljeće i ozbiljno šminkanje stadiona. Nije mahala.
Ma kakav Susic, nema pojma ni gdje je stadion, a sam je rekao da nikad ne bi vodio Sarajevo. Samo stranca za trenera, da yebe majku majcinu bagri na terenu.
I ja sam davno to rekao,samo stranac.napoleon72 je napisao/la: ↑24 okt 2021, 19:24Ma kakav Susic, nema pojma ni gdje je stadion, a sam je rekao da nikad ne bi vodio Sarajevo. Samo stranca za trenera, da yebe majku majcinu bagri na terenu.
Ismir Mirvic![]()
![]()
![]()
![]()
100% brate, Partizana je vodio Matthaus, Zvezdu Walter Zenga, i to sve prije ovog priljeva novca od sponzora i drzave. Ne moramo et odmah preci na tako ozbiljan nivo, dobrom treneru treba i dobra i profesionalna ekipa, al ova jeftina rjesenja su na kraju i najskuplja. Koliko nas je kostao otkaz Husrefu, Vinkov gubitak titule i evo moguci neizlazak u Evropu Sablica (iako je jos rano pricat o tom), za te pare smo mogli Alegrija dovest jbt.samoSA je napisao/la: ↑24 okt 2021, 19:26I ja sam davno to rekao,samo stranac.napoleon72 je napisao/la: ↑24 okt 2021, 19:24Ma kakav Susic, nema pojma ni gdje je stadion, a sam je rekao da nikad ne bi vodio Sarajevo. Samo stranca za trenera, da yebe majku majcinu bagri na terenu.
Ismir Mirvic![]()
![]()
![]()
![]()
Ako prica nas jezik ne moze i vozdra znaci da je vec ograiso negdje
Za svu trojicu sto si dao nebi mogao Bjelicu plačati ni pola godine. Mi mozemo placati trenera 10 000 mjesecno mozda malo vise a to je rang Vinko, Husref, Jakirovic, Sablić i slicninapoleon72 je napisao/la: ↑24 okt 2021, 19:39100% brate, Partizana je vodio Matthaus, Zvezdu Walter Zenga, i to sve prije ovog priljeva novca od sponzora i drzave. Ne moramo et odmah preci na tako ozbiljan nivo, dobrom treneru treba i dobra i profesionalna ekipa, al ova jeftina rjesenja su na kraju i najskuplja. Koliko nas je kostao otkaz Husrefu, Vinkov gubitak titule i evo moguci neizlazak u Evropu Sablica (iako je jos rano pricat o tom), za te pare smo mogli Alegrija dovest jbt.samoSA je napisao/la: ↑24 okt 2021, 19:26I ja sam davno to rekao,samo stranac.napoleon72 je napisao/la: ↑24 okt 2021, 19:24
Ma kakav Susic, nema pojma ni gdje je stadion, a sam je rekao da nikad ne bi vodio Sarajevo. Samo stranca za trenera, da yebe majku majcinu bagri na terenu.
Ismir Mirvic![]()
![]()
![]()
![]()
Ako prica nas jezik ne moze i vozdra znaci da je vec ograiso negdje
Uzivaj u čarima parmaka Sablića.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hajdeee, THEC i 74 gosta.