Jel stvarno mislis da ce on nas htjeti preuzeti ?
Lik je hladno izjavio da nece da nas vodi.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jel stvarno mislis da ce on nas htjeti preuzeti ?
kupio bi još dvije članske da dovedu braću Mamić u klubElCartel11 je napisao/la: ↑24 okt 2021, 20:21Otisla je Sabrina ali opet mi to ne donosi neko veselje dok ne vidim, ko ce je zamjeniti i kako ce raditi.
Previse smo se puta opekli sa izmjenama kadra.
Bolan prvu utakmicu Zrinjski pod Jakirovicem si vidio rukopis trenera,ima tema opcenito pa pogledaj komentare nakon prve utakmicu Zrinjskog sa njim na klupi i kako su izgledali i sta smo svi komentarisali i cudili se kakav je trener dosao u PL znaci prva utakmica ne poslije 354 priprema.I da je covjek odmah prenio ono sto igraju i dan danas.Dakle vidio si da covjek zna nesto da prenese ima neku zamisao,kazem od prve utakmice je Zrinjski izgledao ko danas,samo sto je vremenom to unaprijedjeno naravno.Rezultat ga je nekad ispratio nekad nije sto je normalno,ali vidio si filozofiju,sta je donio i sta trazi od ekipe,naravno da ces dati sansu takvom covjeku kad ti vidis da to ide ka necemu.Dave je napisao/la: ↑24 okt 2021, 20:18Razumijem ja raja našu nervozu, nestrpljenje, nazovimo to kako god, ali treneru se može iskreno suditi tek kada odradi 2 pripreme. Jedno je to što mi odmah želimo sve(i što smo navikli biti 1. ili blizu tom 1.mjestu), ali realnost je nešto drugo. Uzmite primjer zrinjskog i jakirovica, nije izborio Europu prošle godine, ali su ljudi imali strpljenja pa se sada beru plodovi tog rada. Ne mora značiti da će se nama isto desiti sa Sablićem kao trenerom, ali ako se tako ne proba, nikad nećemo saznati. Moramo imati kontinuitet, mjesečno mijenjanje trenera nas neće nigdje odvesti.
Baš tako i Sablića su dizali kad je vodio ŠB.Zeko87 je napisao/la: ↑24 okt 2021, 20:59Joj ovog pjenjenja na Jakirovića, ruku bi dao da bismo ga otjerali za manje od sezone. Prepotentan, odmah sam znao da će mu prva rečenica nakon utakmice biti komentar na nesviranje penala , da su trebali dobiti s više razlike itd .
Prosječan trener, jad ko čovjek
Mater bi prodali za funkciju i pare, gdje nestade onaj INAT SILAN BOSANSKI?
Ne bi on dugo ostao da komentira kao Priganica
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, bhfanatic14, Bosniacum Lilium, budzak, Burberry46, Hamagara, hazarder, keli, kraljlavova, MSOZ101, NazorUso, nedimmmm1337, Noke995, ovisnik, Paromlinac, robertkosar, samoFKS, sekac, Serha, ShofaII, Suki46, TETRAPAK, ŠTA_JE i 175 gostiju.