Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ova vnago od navijaca Borca imaju obraza da se javljaju...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
vala baš dok neko od sudija glavu ne izgubi neće se opametiti . Kaže Ognjen poslije Sabrije pa da zar zbog fudbala neko glavu izgubi, nije brate zbog fudbala nego je raja ovdje previše osjetljiva kada je neko budalom pravi, a raznih budala ima koje prate ovu ligu. Ovdj je fkt postalo najmanje važno ko je sudija svi sude po diktatu a sve naravno kako bi sačuvali svoje pozicije. Vico što je htio to je uradio, napravio je opšti haos od lige (koja je haos bila btw sama po sebi) ali ovo je izašlo iz svih okvira normalnosti.
Što je najgore sve će se ovo Borcu jednom vratiti i to debelo
- Beduin
- Kontakt:
Jeste. Kad je Arena tek pocela raditi nasu ligu, Slobodine utakmice su prenosili sa te strane (Istok) i odlicno je izgledalo, pogled na tribinu sto ostavlja bolji dojam, dosta preglednije za pratiti utakmicu, ne znam zasto su se prebacili na Zapad i ciganluk od prenosa prave.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
da to je njegov stil vođenja ekipeHerero je napisao/la: ↑24 okt 2021, 21:33Mogu shvatiti ciganluk za rezultat, neki vid pritiska, motivacije, sve za pobjedu ili pripremu za jednu i određenu utakmicu.
Ali pravljenje Ciganije iz kola u kolo, i tako godinama postaje šablon ponašanja i matrica koja nije normalna.
Iole normalnome čovjeku ovaj način vođenja ekipe se gadi.
Sama činjenica da je večeras pomoćni trener Citya dobio treći žuti karton ovu sezonu, to potvrđuje!![]()
- Simpatizer
- Kontakt:
Od ove seljadije iz Siminog Hana gori su samo oni divljaci iz Vrapcica.
Kakvi su ono urlici jbt...
Dobar bod na onom strnjistu, nema tu igre.

-
- Kontakt:
Jubi vrati se sve ti je oprosteno, ovi tvoji zapjenili totalno
Vjerovatno nisi meni htio replicirati, ali kad si već spomenuo, naravno da je suđenje kriminalno.robertkosar je napisao/la: ↑24 okt 2021, 21:38Jeli cigan ovaj UZP krmak od sudije??? Igrac bojca br 8 vuce za ruku. igraca TC dva metra pred sudijom ovaj nedaje zuti karton
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Zrinjski je super sila ove sezone.
Mi na zimu moramo dovesti 2-3 igrača da valja i riješiti se 4-5 nepotrebnih.
Spori smo, od ekipa iz vrha jedino je Sarajevo ima spore igrače ko mi.
Mi na zimu moramo dovesti 2-3 igrača da valja i riješiti se 4-5 nepotrebnih.
Spori smo, od ekipa iz vrha jedino je Sarajevo ima spore igrače ko mi.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Ako je Borac spao na to da sudije svaku utakmicu moraju spasavati, cupati bod, onda ga objesi o klin. Prosjek im je zuti po otakmici, bez obzira sta uradili. Borac je okrenuo pola lige protiv sebe sudijskim navlacenjem, i onda dobijes ovo sto se gledalo veceras.FoSte95 je napisao/la: ↑24 okt 2021, 21:43vala baš dok neko od sudija glavu ne izgubi neće se opametiti . Kaže Ognjen poslije Sabrije pa da zar zbog fudbala neko glavu izgubi, nije brate zbog fudbala nego je raja ovdje previše osjetljiva kada je neko budalom pravi, a raznih budala ima koje prate ovu ligu. Ovdj je fkt postalo najmanje važno ko je sudija svi sude po diktatu a sve naravno kako bi sačuvali svoje pozicije. Vico što je htio to je uradio, napravio je opšti haos od lige (koja je haos bila btw sama po sebi) ali ovo je izašlo iz svih okvira normalnosti.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Dvije utakmice zaredom Borac nikoga nije brutalno pokrao. Je li ovo neki rekord?
Vidim ja uskukali se banjalučani, nenaviknuti.
Vidim ja uskukali se banjalučani, nenaviknuti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Husrivoje se bas uklopio u folklor podrinjskih primitivaca
plus uzeo lovu id Seje Brajlovica, boli ga sanchez (chuna)...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Na isti princip pritiska je išao Dudic protiv vas , pa se sjeti kako je završilo, paljevinom vozila i pokušajem ubojstva...Simpatizer je napisao/la: ↑24 okt 2021, 21:46Od ove seljadije iz Siminog Hana gori su samo oni divljaci iz Vrapcica.
Sve je to u 5 deka, loši im idoli
HŠKZ
-
- Kontakt:

Uz svu pomoć i navlačenja nisu u stanju pobijediti nikoga, cak ni biti u prva 4.
Ima li ko od njih da se javi, da nam isprica taj jad?
- robertkosar
- Kontakt:
Pozdrav Druze
Zgadio mi se ovaj Bosanski fudbal ili ti nogomet. Treba na svakim vratima od sudijske svlacionice napisati poruku. Ako budes navijao za bilo koji klub zapitaj se kako ces kuci 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Mozes nam Pop. usit, jel jasno. Nemoze ni sudija navuci da dobijete. Kad sudija svirs neregularne ofsajde, pusta ofsajde za bojac tad dobro. E Kita, nece da moze, sad udaramo pa nek svira faulove.Simpatizer je napisao/la: ↑24 okt 2021, 21:46Od ove seljadije iz Siminog Hana gori su samo oni divljaci iz Vrapcica.
-
- Kontakt:
Jos jedan "regularni" kako je ubacivat lopte na kontre protivnika. 112 minuta u Mostar, takodje ker iz Sirokog navlacio, Al nepomaze ni Jelic da dobijete.Herero je napisao/la: ↑24 okt 2021, 21:53Na isti princip pritiska je išao Dudic protiv vas , pa se sjeti kako je završilo, paljevinom vozila i pokušajem ubojstva...Simpatizer je napisao/la: ↑24 okt 2021, 21:46Od ove seljadije iz Siminog Hana gori su samo oni divljaci iz Vrapcica.
+5elvirbaljic je napisao/la: ↑24 okt 2021, 21:57Jos jedan "regularni" kako je ubacivat lopte na kontre protivnika. 112 minuta u Mostar, takodje ker iz Sirokog navlacio, Al nepomaze ni Jelic da dobijete.Herero je napisao/la: ↑24 okt 2021, 21:53Na isti princip pritiska je išao Dudic protiv vas , pa se sjeti kako je završilo, paljevinom vozila i pokušajem ubojstva...Simpatizer je napisao/la: ↑24 okt 2021, 21:46Od ove seljadije iz Siminog Hana gori su samo oni divljaci iz Vrapcica.

HŠKZ
- Antipolitika3
- Kontakt:
Zadnje 4 utakmice City nije pobjedio ,1 poraz i 3 x pomalo kao da posustaju u borbi za titulu. 

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- robertkosar
- Kontakt:
Nema nista od ovoga dok kojeg sudiju ne nadju u kanalu isprebijanog nece se opametit 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Cestitam na +5, ali ne zaboravi da dolazite nama. Nekon te utakmice mozemo oduzimati i sabirati.Herero je napisao/la: ↑24 okt 2021, 21:58+5elvirbaljic je napisao/la: ↑24 okt 2021, 21:57Jos jedan "regularni" kako je ubacivat lopte na kontre protivnika. 112 minuta u Mostar, takodje ker iz Sirokog navlacio, Al nepomaze ni Jelic da dobijete.![]()
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bavariapivo, Beli98, Pantelija i 18 gostiju.