Ma nisam ja gay tbjrb nego samo me se kanilegenda reala je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:Kani se mene
nemo mi reći da si ti gay lobi na ovom forumu ,kako mali sarajlija i sexmašina odma hoće ,a tebe strah ,ne boj se neće te pojesti![]()
![]()
(monolog objasni mu ti si stariji )
Bosco pa šta je sa tobom ,jesi živ ,guše li vas ,jesu li ptice propjevale(prokašljale)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Chat
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 25 jan 2011, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Covjeku dobro doslo,a ona je kriva sto je pristala da bude s njim ha ja ,sigurno je nije natjerao 
A C A B !
- Donnie Darko
- Kontakt:
jbt pa djevojka tu nije nista manje kriva od tog starca 
- Ponos Torina
- Kontakt:
treba mi pomoc ako neko zna sta oko digitale i dreambox,u pitanju je promjena satelita 15.8 na 16.0 kako da ubacim xml file u dreambox ??ako neko moze pomoc bio bi zahvalan 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- reds_forever
- Kontakt:
Sumnjam bas da je iskoristava, ovaj matori se jedva na nogama drzi.... Da je barem bogat, pa kazes "**** novac ubrala" kao ona Berlusconijeva sto je lagala da ima 24 godine, a ovako fakat ne znam sta je vidjela u njemuLily je napisao/la:Ma kome ovo smiješno može da bude? Sramota je da niko ništa ne poduzima. Našao stari prdonja mladu i neobrazovanu djevojku i iskorištava je. "Čuva me i hrani."Ko' da je kućni ljubimac. Da neko, od ovih novinara i ljudi koji su upoznati s ovom cijelom pričom, ima iole pameti pokušali bi nešto uraditi po ovom pitanju.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Gdje nije smiješno vode ljubav svaku noć njemu 77. godina
A i ona vala nije ni za gledat ovom starom oslabio vid pa je primio sebi u kuću
Žalosno je to što ona nije išla dana u školu u yebenom 21. stoljeću/vijeku kako god nije išla dana u školu inače na ovim prostorima najveći problem je obrazovanje da je obrazovana ne bi se ovo desilo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la::lol: Sandžak je to kolko ja znam geografiju pa me i ne čudi,a još je i u Crnoj Gori pa i po tom se može raspravljat![]()
Gdje nije smiješno vode ljubav svaku noć njemu 77. godina![]()
![]()
![]()
A i ona vala nije ni za gledat ovom starom oslabio vid pa je primio sebi u kuću![]()
Žalosno je to što ona nije išla dana u školu u yebenom 21. stoljeću/vijeku kako god nije išla dana u školu inače na ovim prostorima najveći problem je obrazovanje da je obrazovana ne bi se ovo desilo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
ma nekima ni škola ne može pomoćiLBJ MVP je napisao/la:Sandžak je to kolko ja znam geografiju pa me i ne čudi,a još je i u Crnoj Gori pa i po tom se može raspravljat
![]()
![]()
![]()
A i ona vala nije ni za gledat ovom starom oslabio vid pa je primio sebi u kuću![]()
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Admin je jedan ali nas je vise !!edin_tm87 je napisao/la:joj ovog admina godinu dana ga nema online jebote, ne napravil mi stari profil zalit cu se ministarstvu obrazovanja,
ps jel samo 1 admin ima na forumu? i mogul moderatori popravit mi profil?
Pokvario ti se profil, pa sta mu je . Nisi ga prao redovno.
pa bijelo polje pripada crnogorskom dijelu sandzakaPuma je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la::lol: Sandžak je to kolko ja znam geografiju pa me i ne čudi,a još je i u Crnoj Gori pa i po tom se može raspravljat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahahahahhahah, ja bi te oborio iz Geografije
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Joj jbt nikako se navić na ovu školu....
Ko da sam godinu bio na raspustu a ne pishljive tri sedmice....
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa sta je problem ?
Samo napisi taj kod sto su ti dali ispod slike i onda se prijavi.
Samo napisi taj kod sto su ti dali ispod slike i onda se prijavi.
Crna Gora, kolko ja znampa bijelo polje pripada crnogorskom dijelu sandzaka
Zadnja izmjena: Puma, dana/u 26 jan 2011, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
Call the coroner!
treba napraviti update pa vidjeti jel se odrzala veza...

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dude, he just called you BOSANAC.
" Oh, hell no. " Hold my tri predsjednika drzave, 2 entiteta i 13 ustava "
" Oh, hell no. " Hold my tri predsjednika drzave, 2 entiteta i 13 ustava "
- majestic24
- Kontakt:
E bas je međed
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
http://hardwarebase.net/vijesti/4747/bh ... net-pakete
ipak je "fer osnova" u pitanju
zna li neko da definise ovo "fer osnova", ja znam otprilike sta to znaci
evo vec sam potrosio 10 giga, ja ne mogu da vjerujem da se samo na ss.ba i facebook moze potrositi 10 giga
ipak je "fer osnova" u pitanju
evo vec sam potrosio 10 giga, ja ne mogu da vjerujem da se samo na ss.ba i facebook moze potrositi 10 giga
Call the coroner!
pa to je kao flat, a ustvari nije neogranice vec imas ogranicenje, koje oni smatraju da ce nemoguce biti dostici, npr. LoL.ba flat ima ogranicenje na 150 giga mjesecno..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 57 gostiju.