Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fuj sta na temi o PL pisu ovi navijaci beztrofejke
Hvala Bogu da je grad Tuzla konacno dobio normalnog premijerligasa sa normalnim navijacima.

-
- Kontakt:
Evo pocelo je obostrano uvlacenje u analne otvore
Mogla bi se ovdje izrodit topla braca
Volim tebe, više od sebe
Da sestro!antisisoja1919 je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:37Evo pocelo je obostrano uvlacenje u analne otvore
-
- Kontakt:
Pogodilo ih sto im braca iz Banjaluke nisu odnijeli tri boda. Mozes mislit koji mentol moras biti, da ti je bolji bojac od Sarajeva. Hajd ok, nevaljamo mi "izbjeglice" nevaljaju Sarajlije, nevalja Mostar i Velez. Neka imaju makar ove iz Banjaluke da se dice njima.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Kmee kmee kme. Novi kraljevi drame i mitova. Tu ste negdje s pitarimaelvirbaljic je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:44Pogodilo ih sto im braca iz Banjaluke nisu odnijeli tri boda. Mozes mislit koji mentol moras biti, da ti je bolji bojac od Sarajeva. Hajd ok, nevaljamo mi "izbjeglice" nevaljaju Sarajlije, nevalja Mostar i Velez. Neka imaju makar ove iz Banjaluke da se dice njima.
Volim tebe, više od sebe
elvirbaljic je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:44Pogodilo ih sto im braca iz Banjaluke nisu odnijeli tri boda. Mozes mislit koji mentol moras biti, da ti je bolji bojac od Sarajeva. Hajd ok, nevaljamo mi "izbjeglice" nevaljaju Sarajlije, nevalja Mostar i Velez. Neka imaju makar ove iz Banjaluke da se dice njima.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Polizi ovoj sestri guzne dlakeFK1946 je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:43Da sestro!antisisoja1919 je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:37Evo pocelo je obostrano uvlacenje u analne otvore
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Neka, mi rado uz pitare, vi se drzite ovih iz Banjaluke.antisisoja1919 je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:46Kmee kmee kme. Novi kraljevi drame i mitova. Tu ste negdje s pitarimaelvirbaljic je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:44Pogodilo ih sto im braca iz Banjaluke nisu odnijeli tri boda. Mozes mislit koji mentol moras biti, da ti je bolji bojac od Sarajeva. Hajd ok, nevaljamo mi "izbjeglice" nevaljaju Sarajlije, nevalja Mostar i Velez. Neka imaju makar ove iz Banjaluke da se dice njima.
Nije ni cudo jer tuzla prije rata je bila 80% Delija, ostalo se dijelilo na slobodu Sarajevo i Zelju. Lijepo je vidjeti da TC preuzima primat u gradu. Svaka cast!elvirbaljic je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:44Pogodilo ih sto im braca iz Banjaluke nisu odnijeli tri boda. Mozes mislit koji mentol moras biti, da ti je bolji bojac od Sarajeva. Hajd ok, nevaljamo mi "izbjeglice" nevaljaju Sarajlije, nevalja Mostar i Velez. Neka imaju makar ove iz Banjaluke da se dice njima.
- Beduin
- Kontakt:
Pa ni pertla da ti makar viri.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
De ba ne treba ove sa rumenilom doživljavat uopste. Kad ne znaju sta ce, pocnu neke teorije izmisljat. **** i njih i bojacsamirr je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:47elvirbaljic je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:44Pogodilo ih sto im braca iz Banjaluke nisu odnijeli tri boda. Mozes mislit koji mentol moras biti, da ti je bolji bojac od Sarajeva. Hajd ok, nevaljamo mi "izbjeglice" nevaljaju Sarajlije, nevalja Mostar i Velez. Neka imaju makar ove iz Banjaluke da se dice njima.![]()
Bio sinoc na utakmici na ulazu odmah rekao yebem Borac Banja Luku !
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ako si toliko realan, a po postovima mogu reci da jesi, ja te pitam imal ovo veze Sa mozgom. Tolika patnja sto se Klub zove TC, Tolika patnja sto se povezujemo Sa Tuzlom, pa jbt jel toliko nanosimo stete grad Tuzli pa se ogradjuju od nas. U cemu je fazon?samirr je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:47elvirbaljic je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:44Pogodilo ih sto im braca iz Banjaluke nisu odnijeli tri boda. Mozes mislit koji mentol moras biti, da ti je bolji bojac od Sarajeva. Hajd ok, nevaljamo mi "izbjeglice" nevaljaju Sarajlije, nevalja Mostar i Velez. Neka imaju makar ove iz Banjaluke da se dice njima.![]()
-
- Kontakt:
Moze brate moj iz predgradjaelvirbaljic je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:49Neka, mi rado uz pitare, vi se drzite ovih iz Banjaluke.antisisoja1919 je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:46Kmee kmee kme. Novi kraljevi drame i mitova. Tu ste negdje s pitarimaelvirbaljic je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:44
Pogodilo ih sto im braca iz Banjaluke nisu odnijeli tri boda. Mozes mislit koji mentol moras biti, da ti je bolji bojac od Sarajeva. Hajd ok, nevaljamo mi "izbjeglice" nevaljaju Sarajlije, nevalja Mostar i Velez. Neka imaju makar ove iz Banjaluke da se dice njima.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Pa niko vas ne spomene dok nedodje neki vas Pilot, pocne gluposti valjati, toliko ste bitni. Vrati se malo unazad i gledaj gdje i ko pocinje Sa glupostima.antisisoja1919 je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:50De ba ne treba ove sa rumenilom doživljavat uopste. Kad ne znaju sta ce, pocnu neke teorije izmisljat. **** i njih i bojacsamirr je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:47elvirbaljic je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:44
Pogodilo ih sto im braca iz Banjaluke nisu odnijeli tri boda. Mozes mislit koji mentol moras biti, da ti je bolji bojac od Sarajeva. Hajd ok, nevaljamo mi "izbjeglice" nevaljaju Sarajlije, nevalja Mostar i Velez. Neka imaju makar ove iz Banjaluke da se dice njima.![]()
Budi Tuzlak-navijaj za Tuzlu jer Zvezda je sada inostrani klub a Borac vas ne smatra svojima. Slobodu ionako nikad niko u Tuzli nije dozivljavao ozbiljno.
-
- Kontakt:
Balja care, da ti ja iskreno kazem. Najmanji je problem u tebi. Problem je u pomosnjom i takvim ko on, ciji bezobrazluk nema granicu. Ti malo podbadas, al imas mjeru i ne gledas da vrijedjas. Al nemoj valjat gluposti jbg da je meni borac drazi od sarajeva. Dobro mi znamo ko stoji iza borca. Samo ono sto je surova istina da borac radi sad, sto je sarajevo radilo prije par godina. A taj banjalucki nacionalizam vec druga prica, nije sa aspekta sportaelvirbaljic je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:52Ako si toliko realan, a po postovima mogu reci da jesi, ja te pitam imal ovo veze Sa mozgom. Tolika patnja sto se Klub zove TC, Tolika patnja sto se povezujemo Sa Tuzlom, pa jbt jel toliko nanosimo stete grad Tuzli pa se ogradjuju od nas. U cemu je fazon?samirr je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:47elvirbaljic je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:44
Pogodilo ih sto im braca iz Banjaluke nisu odnijeli tri boda. Mozes mislit koji mentol moras biti, da ti je bolji bojac od Sarajeva. Hajd ok, nevaljamo mi "izbjeglice" nevaljaju Sarajlije, nevalja Mostar i Velez. Neka imaju makar ove iz Banjaluke da se dice njima.![]()
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Hahah nepatim ja da sam gradjan, da zivim u grad. Ako je to sva sreca svijeta, zelim ti da budes sretan do kraja zivota. Ja cu rado ostat u predgradju, bez griznje savjesti da mi neko spotice sto zivim u Simin Hanu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:52Moze brate moj iz predgradjaelvirbaljic je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:49Neka, mi rado uz pitare, vi se drzite ovih iz Banjaluke.antisisoja1919 je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:46
Kmee kmee kme. Novi kraljevi drame i mitova. Tu ste negdje s pitarima
-
- Kontakt:
Eto hajd nek ste vi neki faktor. Ono sto znam, da kolko god smo mi bitni, vi ste to puno manje od naselvirbaljic je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:54Pa niko vas ne spomene dok nedodje neki vas Pilot, pocne gluposti valjati, toliko ste bitni. Vrati se malo unazad i gledaj gdje i ko pocinje Sa glupostima.antisisoja1919 je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:50De ba ne treba ove sa rumenilom doživljavat uopste. Kad ne znaju sta ce, pocnu neke teorije izmisljat. **** i njih i bojac
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:

Kralj humora
Al u qrcu
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Dugo Sam ja u fudbalu, pratim ovu nasu ligu, ali ovakvog guranja, konstatnog sudijskog prljavog navlacenja nije bilo. Prije se pokrivale* utakmice kluba koji se gura, Al sad tri Kola unaprijed se planira kradja i sudije podobne. Tako da je ovo i proslogodisnje sranje nemjerljivo.antisisoja1919 je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:56Balja care, da ti ja iskreno kazem. Najmanji je problem u tebi. Problem je u pomosnjom i takvim ko on, ciji bezobrazluk nema granicu. Ti malo podbadas, al imas mjeru i ne gledas da vrijedjas. Al nemoj valjat gluposti jbg da je meni borac drazi od sarajeva. Dobro mi znamo ko stoji iza borca. Samo ono sto je surova istina da borac radi sad, sto je sarajevo radilo prije par godina. A taj banjalucki nacionalizam vec druga prica, nije sa aspekta sportaelvirbaljic je napisao/la: ↑25 okt 2021, 22:52Ako si toliko realan, a po postovima mogu reci da jesi, ja te pitam imal ovo veze Sa mozgom. Tolika patnja sto se Klub zove TC, Tolika patnja sto se povezujemo Sa Tuzlom, pa jbt jel toliko nanosimo stete grad Tuzli pa se ogradjuju od nas. U cemu je fazon?
Trenutno korisnika/ca: bvsic, CAZIN, Paromlinac i 24 gosta.