Masala. Cestitam nesretnim roditeljima. Ho's da ti ciko da cuclu?

Masala. Cestitam nesretnim roditeljima. Ho's da ti ciko da cuclu?
Jedan trofej za 102 godine, i šta sad.FK1946 je napisao/la: ↑25 okt 2021, 23:49Sjecam se kao kroz maglu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑25 okt 2021, 23:28Bio si rodjen znaci te godine. Hajd dobro je, zapamtio si znaci
A jesi li ti ili neko tvoj zapamtio zadnji Slobodin trofej od 1919 pa do danasnjijeh dana?![]()
Nemoj, snaci cu se ja vec nekako. A tebi ce tesko bit, ipak si naviko da imas u ustima uvijek nesto, naviko jezik da radi
Sky9 je napisao/la: ↑25 okt 2021, 23:58Jedan trofej za 102 godine, i šta sad.FK1946 je napisao/la: ↑25 okt 2021, 23:49Sjecam se kao kroz maglu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑25 okt 2021, 23:28
Bio si rodjen znaci te godine. Hajd dobro je, zapamtio si znaci
A jesi li ti ili neko tvoj zapamtio zadnji Slobodin trofej od 1919 pa do danasnjijeh dana?![]()
9 puta finalisti Kup-a, jednom viceprvaci države, jednom treći u Jugo ligi, po jačini 6. u Evropi, četvrti klub u državi po stažu u najjačoj državnoj ligi.
Peti na vječnoj tabeli PL BiH, 13. na vječnoj tabeli 1. Savezne lige Jugoslavije.
Klub koji i danas ima simpatizere u cijeloj bivšoj državi...
Najmanje 90% poslijeratnih trofeja koje su naši klubovi "osvojili" su namješteni, tako da serem se u te i takve trofeje.
Pisemo o zadnjoj utakmicu. Zadnje tri utakmice niste Dali gola, pomijesao si i godine i utakmice. Kad ste VI poveli, toga se mozes samo i sjecati.
Pazar nije Borac poveo iz penala. Vi kasnije izjednacili?elvirbaljic je napisao/la: ↑26 okt 2021, 00:05Pisemo o zadnjoj utakmicu. Zadnje tri utakmice niste Dali gola, pomijesao si i godine i utakmice. Kad ste VI poveli, toga se mozes samo i sjecati.
FK1946 je napisao/la: ↑26 okt 2021, 00:02Sky9 je napisao/la: ↑25 okt 2021, 23:58Jedan trofej za 102 godine, i šta sad.
9 puta finalisti Kup-a, jednom viceprvaci države, jednom treći u Jugo ligi, po jačini 6. u Evropi, četvrti klub u državi po stažu u najjačoj državnoj ligi.
Peti na vječnoj tabeli PL BiH, 13. na vječnoj tabeli 1. Savezne lige Jugoslavije.
Klub koji i danas ima simpatizere u cijeloj bivšoj državi...
Najmanje 90% poslijeratnih trofeja koje su naši klubovi "osvojili" su namješteni, tako da serem se u te i takve trofeje.![]()
Kapiten Mešković preuzima trofej premijernog izdanja Kup-a prvoligaša SFRJ
Moja greska, ja se izvinjavam. Otisao Sam na ovaj slabiji klub, bratski Klub po tetkinoj liniji Sam zaboravio.FK1946 je napisao/la: ↑26 okt 2021, 00:06Pazar nije Borac poveo iz penala. Vi kasnije izjednacili?elvirbaljic je napisao/la: ↑26 okt 2021, 00:05Pisemo o zadnjoj utakmicu. Zadnje tri utakmice niste Dali gola, pomijesao si i godine i utakmice. Kad ste VI poveli, toga se mozes samo i sjecati.
elvirbaljic je napisao/la: ↑19 sep 2021, 12:0990 % navijaca Slobode je isto ili cak gore od lika sa snimka. Nije invalid kad psuje u kladionici sve cega se moze sjetiti. Bezpotrebno o njima pisati, polozili sve ispite. Ljudi bez morala, karaktera i obraza. Ove godine su usli uz 10 km, sledece godine gledace sa brda !Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑19 sep 2021, 12:00Mozda Balja jeste izabrao pogrešnog lika da objavi sa interneta ali šta ćemo sa minimalno još 5 ovakvih koji su bili tu blizu mene?
Ovaj barem komentarise igru ja ga neću više spominjati, ali ovih 5 psuju Sarajevo, Bakira, SDA ... kakve to veze sa TC ima?
Pa dobacivanja kud vas Karadžić sve ne pobi...
Oni su gori i teži slučajevi od ovog sa ograde. To je 5 koji se eto usude i nemaju obraza i razuma pa to izgovore, pitam se koliko ih je još koji tako misle samo eto nekako prećute.
Ma dijete neko. Jos mu pustili roditelji da koristi internet iza pola noci, pa sav sretan
U euforiji malac, a činjenica nije znalac.antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 okt 2021, 00:17Ma dijete neko. Jos mu pustili roditelji da koristi internet iza pola noci, pa sav sretan
antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 okt 2021, 00:23
Ova slika je dokaz o osvojenom trofeju. Kup Prvoligasa SFRJ. S obzirom na to da je nekim slucajem i zbog necijeg nemara ovaj trofej nestao, postoji barem ovaj dokaz o osvojenom trofeju
Ma ti si levat lik. Ponasaj se malo. S likovima koji su na nivou balavca ne zelim razvijat konverzaciju.FK1946 je napisao/la: ↑26 okt 2021, 00:27antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 okt 2021, 00:23
Ova slika je dokaz o osvojenom trofeju. Kup Prvoligasa SFRJ. S obzirom na to da je nekim slucajem i zbog necijeg nemara ovaj trofej nestao, postoji barem ovaj dokaz o osvojenom trofeju![]()
Ova slika je dokaz da je zemlja ravna ploca!antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 okt 2021, 00:29Ma ti si levat lik. Ponasaj se malo. S likovima koji su na nivou balavca ne zelim razvijat konverzaciju.FK1946 je napisao/la: ↑26 okt 2021, 00:27antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 okt 2021, 00:23
Ova slika je dokaz o osvojenom trofeju. Kup Prvoligasa SFRJ. S obzirom na to da je nekim slucajem i zbog necijeg nemara ovaj trofej nestao, postoji barem ovaj dokaz o osvojenom trofeju![]()
Tako je. Za takve ko ti i jest, vjerovatno. Slobodno malo guglaj, sve infomacije imas dostupne na internetu. Razumijem ja da si ti glup i balavac, al nemoj da ti moram sve crtat jbg, nije valjda do toga doslo.
On je dokaz onih koji nisu jos pronasli smisao zivota, pa pokusavaju na forumu bit neki "cool" likovi
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 7republictz, BHfanaticos04, chiefsosa, Hrammm1921, kraljlavova, Orvel, supervizor, tutankamon1905 i 66 gostiju.