Nisu svi navijaci Sarajeva bili pod satorom kad je dosla vijest o tokenima, i nije on nikog kupio s 2 marke, al sto je problem reci da covjek ZA SAD povlaci dobre poteze? Sto mi navijaci uvijek moramo glumit Don Kihota i vodit neke imaginarne borbe? Jasno, ko se na mlijeko sprzi i u jogurt puse, sve to stoji, al covjek je za manje od 2 mjeseca uradio hrpu dobrih stvari. Marketing nikad bolji, Sabrina nogirana, Kasum nogiran, Valentin nogiran, najavljeno sminkanje stadiona, pojacanja... Sta treba, da nam dovede Haalanda i Brunu Fernandesa da pocnemo bojazljivo govorit da radi dobro? Na kraju krajeva, nije on direktor kluba pa da mozemo bit oprezni ili ne, frajer je investitor, ako hoce moze te ugasit sutra, ima pare i moc upravljanja. Koliku bazu navijaca imaju engleski klubovi pa ne mogu da se rijese vlasnika? Kad te neko "kupi", mozes samo molit Boga da ga zanimas i da voli to sto radi, a ne da je tu rradi cistog profita. Za sad je Mirvic ovo prvo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Gdje su sta rade Zip, Alfred, Anti kloc, S Koreja, zoki i ostala druzina za koje smo bili neprijatelji Sarajeva. Evo nema ni Sabre i Husrefa sad cemo vidjeti ko daje podrsku klubu a koje bot. Ponosan sam sto sam bio na pravoj strani a to je Hz, pitari, nase legende a ne na strani uhljeba iz S Koreje.
Mislim da su 3 nick-a jedan te isti lik..bordobijeli je napisao/la: ↑26 okt 2021, 09:57Gdje su sta rade Zip, Alfred, Anti kloc, S Koreja, zoki i ostala druzina za koje smo bili neprijatelji Sarajeva. Evo nema ni Sabre i Husrefa sad cemo vidjeti ko daje podrsku klubu a koje bot. Ponosan sam sto sam bio na pravoj strani a to je Hz, pitari, nase legende a ne na strani uhljeba iz S Koreje.

-
- Kontakt:
Kad se pustaju karte u prodaju?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ElCartel11
- Kontakt:
Braco imam dobru vijest.
Ponovo omoguceno gledanje streama kod Alfreda.
Vidjajte kamere 8K rezolucija.
Ponovo omoguceno gledanje streama kod Alfreda.
Vidjajte kamere 8K rezolucija.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Mogu ih blatiti koliko hoće, i ja ih blatim sa vremena na vrijeme, i ne sviđa mi se odnos pojedih prema klubu. Ali kada mi ocu zasuze oči kada vidi ovu sliku i kaže kako je Sarajevo tada izgledalo, ne možeš a da ih ne poštuješ. Pojedini se moraju involvirati u rad kluba. Preveliki trag su ostavili da bi ih se tek tako zapostavilo.
75 mu godina a i dalje k.ara k'o veliki!!!
Trenutno pod Sablicem i karamo ko da nam je 75. Valjda sta za potenciju popijemo...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ma strasno, samo da je neku negativu prosipati. Daj malo trgnite se iz te letargicnosti.napoleon72 je napisao/la: ↑26 okt 2021, 09:51Nisu svi navijaci Sarajeva bili pod satorom kad je dosla vijest o tokenima, i nije on nikog kupio s 2 marke, al sto je problem reci da covjek ZA SAD povlaci dobre poteze? Sto mi navijaci uvijek moramo glumit Don Kihota i vodit neke imaginarne borbe? Jasno, ko se na mlijeko sprzi i u jogurt puse, sve to stoji, al covjek je za manje od 2 mjeseca uradio hrpu dobrih stvari. Marketing nikad bolji, Sabrina nogirana, Kasum nogiran, Valentin nogiran, najavljeno sminkanje stadiona, pojacanja... Sta treba, da nam dovede Haalanda i Brunu Fernandesa da pocnemo bojazljivo govorit da radi dobro? Na kraju krajeva, nije on direktor kluba pa da mozemo bit oprezni ili ne, frajer je investitor, ako hoce moze te ugasit sutra, ima pare i moc upravljanja. Koliku bazu navijaca imaju engleski klubovi pa ne mogu da se rijese vlasnika? Kad te neko "kupi", mozes samo molit Boga da ga zanimas i da voli to sto radi, a ne da je tu rradi cistog profita. Za sad je Mirvic ovo prvo.
1946-1987
- napoleon72
- Kontakt:
Jelde da si se krio u WCu kad je raja kolektivno bjezala s casa u skoli?bordobijeli je napisao/la: ↑26 okt 2021, 09:57Gdje su sta rade Zip, Alfred, Anti kloc, S Koreja, zoki i ostala druzina za koje smo bili neprijatelji Sarajeva. Evo nema ni Sabre i Husrefa sad cemo vidjeti ko daje podrsku klubu a koje bot. Ponosan sam sto sam bio na pravoj strani a to je Hz, pitari, nase legende a ne na strani uhljeba iz S Koreje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Bonaparta izgleda i tebi tesko pada gašenje S Korejenapoleon72 je napisao/la: ↑26 okt 2021, 10:58Jelde da si se krio u WCu kad je raja kolektivno bjezala s casa u skoli?bordobijeli je napisao/la: ↑26 okt 2021, 09:57Gdje su sta rade Zip, Alfred, Anti kloc, S Koreja, zoki i ostala druzina za koje smo bili neprijatelji Sarajeva. Evo nema ni Sabre i Husrefa sad cemo vidjeti ko daje podrsku klubu a koje bot. Ponosan sam sto sam bio na pravoj strani a to je Hz, pitari, nase legende a ne na strani uhljeba iz S Koreje.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma jok, samo se ibretim kakva si hinjara. Pamtim i ja doticne forumase, nikad s njima u klinc nisi usao, samo ovako iz daljine kad su vecinom banovani.bordobijeli je napisao/la: ↑26 okt 2021, 11:37Bonaparta izgleda i tebi tesko pada gašenje S Korejenapoleon72 je napisao/la: ↑26 okt 2021, 10:58Jelde da si se krio u WCu kad je raja kolektivno bjezala s casa u skoli?bordobijeli je napisao/la: ↑26 okt 2021, 09:57Gdje su sta rade Zip, Alfred, Anti kloc, S Koreja, zoki i ostala druzina za koje smo bili neprijatelji Sarajeva. Evo nema ni Sabre i Husrefa sad cemo vidjeti ko daje podrsku klubu a koje bot. Ponosan sam sto sam bio na pravoj strani a to je Hz, pitari, nase legende a ne na strani uhljeba iz S Koreje.
I podrska klubu se ne daje na forumu nego na stadionu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Zip je sjeverna koreja i poprilicno sam siguran antikloc.napoleon72 je napisao/la: ↑26 okt 2021, 11:39Ma jok, samo se ibretim kakva si hinjara. Pamtim i ja doticne forumase, nikad s njima u klinc nisi usao, samo ovako iz daljine kad su vecinom banovani.bordobijeli je napisao/la: ↑26 okt 2021, 11:37Bonaparta izgleda i tebi tesko pada gašenje S Korejenapoleon72 je napisao/la: ↑26 okt 2021, 10:58
Jelde da si se krio u WCu kad je raja kolektivno bjezala s casa u skoli?
Sad je husic

- robertkosar
- Kontakt:
Gledam ove slike na faktoru
Ovo je neregularena go u mostaru. **** nas troprstas iz banovica posteno 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
E jbg sad kako nisam, vrijedjali nas na svakom koraku, kako smo izdajnici, husrefoljubci, botovi itd imaju postovi nije tesko naći. A jedini razlog je bio sto nismo bili za S Koreju. Stalno sam pisao sta mislim, nisam ulazio u klinč na njihov nacin da vrijedjam i pljujem. Al hvala Bogu dodje sve na svoje mjesto, još da na terenu pocneno igrat i nama vise ne treba.napoleon72 je napisao/la: ↑26 okt 2021, 11:39Ma jok, samo se ibretim kakva si hinjara. Pamtim i ja doticne forumase, nikad s njima u klinc nisi usao, samo ovako iz daljine kad su vecinom banovani.bordobijeli je napisao/la: ↑26 okt 2021, 11:37Bonaparta izgleda i tebi tesko pada gašenje S Korejenapoleon72 je napisao/la: ↑26 okt 2021, 10:58
Jelde da si se krio u WCu kad je raja kolektivno bjezala s casa u skoli?
Zao mi ovih legendi kakav se sve politicki sljam i otpad okupio oko naseg kluba. Fuj.
Hoce da ubiru politicke poene preko naseg kluba mamu im yebem pokvarenu. Malo im svima sto nam drzavu rasturaju, pa bi se okoristili i o klub. Namirisali lovu. Mirvicu ako imas pameti nogiraj olose oko sebe.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Brate opušteno, dobili ljudi poziv na jubilej, došli i ispoštovali, radi se o dva člana predsjedništva, da smo normalna država to bi bio jedan, predsjednik države i to je to.emir79 je napisao/la: ↑26 okt 2021, 12:30Zao mi ovih legendi kakav se sve politicki sljam i otpad okupio oko naseg kluba. Fuj.
Hoce da ubiru politicke poene preko naseg kluba mamu im yebem pokvarenu. Malo im svima sto nam drzavu rasturaju, pa bi se okoristili i o klub. Namirisali lovu. Mirvicu ako imas pameti nogiraj olose oko sebe.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave i 45 gostiju.