Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Alkoholicar na drzavnim jaslama koji je drzavi od rata do danas nanio vise stete nego svi ostali politicari zajedno.svrakino1921 je napisao/la: ↑26 okt 2021, 06:15
Zanimljiv detalj desio se pri ulasku Željka Komšića, koji je u šali "odbio" da se slika pored grba FK Sarajevo. Komšić je deklarisani navijač Željezničara, te je na svečanost došao sa značkom Plavih s Grbavice.
Na kraju, na nagovor našeg fotografa, predsjedavajući Predsjedništva BiH je pristao na fotografiju, na kojoj je gestikulirao prema znački Željezničara na reveru.
GOLEM SI ZELJO
Ko je njega pozvao na veceru treba ga odma istjerati iz Sarajeva
-
- Kontakt:
Nama doso precjenik drzave a njima precjenik poreske uprave.

Dobra izjava ovog iz Slobode, prvo gledaš ko ti sudi, pa tek onda protiv koga igraš.
Ipak jos zivi dobra zajebancija izmedju komsijasvrakino1921 je napisao/la: ↑26 okt 2021, 06:15
Zanimljiv detalj desio se pri ulasku Željka Komšića, koji je u šali "odbio" da se slika pored grba FK Sarajevo. Komšić je deklarisani navijač Željezničara, te je na svečanost došao sa značkom Plavih s Grbavice.
Na kraju, na nagovor našeg fotografa, predsjedavajući Predsjedništva BiH je pristao na fotografiju, na kojoj je gestikulirao prema znački Željezničara na reveru.
GOLEM SI ZELJO
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑26 okt 2021, 07:30Yebes ti menePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 okt 2021, 20:00Ne znam kakve su sad ambicije kluba glede kupa, da li još uvijek žele borbu i na tom frontu. Da se ja pitam borio bih se za kup, jer u konačnici trofej je trofej.svrakino1921 je napisao/la: ↑25 okt 2021, 18:09
Vi ste trenutno puno bolji od nas
I da se ja pitam dogovorio bih svama bez puno naprezanja vas prolaz
Da nas uzmete sa jednim golom razlike
Ako to vec nije dogovoreno-citaj nasa pobjeda od 2:1![]()
Da se mi okrenemo opstanku
Od srca bih volio da uzmete kup
Kao sto sam zelio i titulu da uzmete al sad vec tesko ce da idete do titule
Al zato se zadajte i uzmite kup
Kao sto je Nijaz Gracic uzeo kup sa Olimpikom
I da
Kad uzmete kup
Dođite na LJEPOTICU da igrate Europu
![]()
Što se tiče lige, nije to bas sve izgubljeno iako je klubu cilj izlazak u Evropu mi trenutno za liderom zaostajemo 5 bodova. S tim sto nam dolaze za par kola. Tu ako ih uzmemo topi se razlika na sasvim pristoju. A sezona je duga, oni su do sada atomski odigrali dio sezone pa će i njih kad tad stići umor, pad forme, kartoni i ono sto im najmanje želim povrede.
Duga je sezona, ako se pojačamo na zimu ganjat ćemo se.
Povodom eventualtnog igranja Evrope znaš koliko je teško iz Tz doći u Sadok nam vrate ponder za poreze pa napravimo put da tih 120 km pređemo za sat vremena eto nas svakako na Grbavicu vrlo rado.

-
- Kontakt:
Šta je ovo Komšić uz Želju,Džaferović uz Sarajevo,Novalić,Nikšić i Izadbegović uz Velež,Dodik uz Borac,mi ostali i bez Čovića i Aluminija,gotovi smo

- Beduin
- Kontakt:
Zamisli sutra kazna za Jahica i Slobodu zbog ovih izjava.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Najjace je kad te pokradu, pa te pita na pressici sta mislis o sudjenju

i ti kad kazes da je ovo kriminalno, op koverta s kaznom

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Sta kazu slobodasi dobio im igrac crveni u desetoj minuti i zato je to kao neregularno
Znaci trebali bi svi cim utakmica pocne odma polomiti protivnicke igrace a sudija da ne reaguje jer je rano za kartone 

- Beduin
- Kontakt:
Navuku te ko najveceg levata, a u pitanju vec formirana cifra za kaznukillafrommanilla je napisao/la: ↑26 okt 2021, 16:45Najjace je kad te pokradu, pa te pita na pressici sta mislis o sudjenju
i ti kad kazes da je ovo kriminalno, op koverta s kaznom![]()

075 ❤
075 ❤
Feđa Dudić da ima Doffa, Mehanovića i Krpića bi osvojio titulu sa 30 bodova prednosti.
-
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
I ne dirajte je masnim rukama.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ma jok, pogrešan zakljucaksvrakino1921 je napisao/la: ↑26 okt 2021, 07:30Yebes ti menePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 okt 2021, 20:00Ne znam kakve su sad ambicije kluba glede kupa, da li još uvijek žele borbu i na tom frontu. Da se ja pitam borio bih se za kup, jer u konačnici trofej je trofej.svrakino1921 je napisao/la: ↑25 okt 2021, 18:09
Vi ste trenutno puno bolji od nas
I da se ja pitam dogovorio bih svama bez puno naprezanja vas prolaz
Da nas uzmete sa jednim golom razlike
Ako to vec nije dogovoreno-citaj nasa pobjeda od 2:1![]()
Da se mi okrenemo opstanku
Od srca bih volio da uzmete kup
Kao sto sam zelio i titulu da uzmete al sad vec tesko ce da idete do titule
Al zato se zadajte i uzmite kup
Kao sto je Nijaz Gracic uzeo kup sa Olimpikom
I da
Kad uzmete kup
Dođite na LJEPOTICU da igrate Europu
![]()
Što se tiče lige, nije to bas sve izgubljeno iako je klubu cilj izlazak u Evropu mi trenutno za liderom zaostajemo 5 bodova. S tim sto nam dolaze za par kola. Tu ako ih uzmemo topi se razlika na sasvim pristoju. A sezona je duga, oni su do sada atomski odigrali dio sezone pa će i njih kad tad stići umor, pad forme, kartoni i ono sto im najmanje želim povrede.
Duga je sezona, ako se pojačamo na zimu ganjat ćemo se.
Povodom eventualtnog igranja Evrope znaš koliko je teško iz Tz doći u Sadok nam vrate ponder za poreze pa napravimo put da tih 120 km pređemo za sat vremena eto nas svakako na Grbavicu vrlo rado.

-
- Kontakt:
Ja ne mogu vjerovati cime se bave ovi "nižerazredni" klubovi da prave neke slike kako je na našoj proslavi 75 ROĐENDANA bila neka **** koja se skidala. Fuj ste Gospodara mi... Gledajte sebe pametnije vam je. I borite se protiv ovog Saveza koji je sluga politike.
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka