FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo da krste bude spreman. Ogadicemo im loptanje
-
- Kontakt:
Koji si ti vidim registrovan si tek u augustu, vjerovatno si neki sto ima 5 nicova.GalileoGalilei je napisao/la: ↑26 okt 2021, 16:24bordobijeli je napisao/la: ↑26 okt 2021, 09:57Gdje su sta rade Zip, Alfred, Anti kloc, S Koreja, zoki i ostala druzina za koje smo bili neprijatelji Sarajeva. Evo nema ni Sabre i Husrefa sad cemo vidjeti ko daje podrsku klubu a koje bot. Ponosan sam sto sam bio na pravoj strani a to je Hz, pitari, nase legende a ne na strani uhljeba iz S Koreje.![]()
![]()
Evo me jajaro, šta ti treba? Jel ti to falimo, šta je reći?
Još spominje Husrefa, nisam ga spomenuo ne pamtim. Obriši te sline i koncentriši se na Klub, previše se zanimaš za nas "botove". Fokus stavi na najbitniju stvar.
-
- Kontakt:
Ne moze vas covjek pofatati samo mjenjate imena, svaka 4-5 mjeseci promjenite ime. Zato sto valjate gluposti pa poslje mišija rupa.Antikloc je napisao/la: ↑26 okt 2021, 16:32Tebi su dijete drago ,droge skroz pojele mozak ?? Sta cu ja u ovoj druzini ??bordobijeli je napisao/la: ↑26 okt 2021, 09:57Gdje su sta rade Zip, Alfred, Anti kloc, S Koreja, zoki i ostala druzina za koje smo bili neprijatelji Sarajeva. Evo nema ni Sabre i Husrefa sad cemo vidjeti ko daje podrsku klubu a koje bot. Ponosan sam sto sam bio na pravoj strani a to je Hz, pitari, nase legende a ne na strani uhljeba iz S Koreje.
Evo dajem 100 KM ako nadzes da sam ja napisao jednu lijepu rijec i za Sabrinu i za Husrefa !!
Za Sabrinu sam bio uvijek stava,da je njen posao sekretarica i da su se 'investitori' krili iza nje. Kao sto sam i rekao da ce je sada pustiti niz vodu. I tu se ne zavrsavaju nasi problemi,jer nije ona silom dosla tu,nego su je postavili !
A za Husrefa sam uvijek tvrdio da je totalna trenerska neznalica . A kao covjek ,koga iz vidjenja znam,je ters i neugodan ali niko normalan ne moze reci da nije legenda kluba. A onaj jezik i izraze koji se koriste ovdje na forumu,meni moj odgoj i vaspitanje ne dozvoljava da upotrebljavam !!
U svakom slucaju ,prica ti je glupa !
A sto se tice ovih politicara ,ovi iz visih nivoa,oni bi trebali biti dobrodosli na proslave a ovi iz gradskog i kantonalnog nivoa,to treba **** motkom tjerati ! Iz kantonalnog budzeta od milijardu KM ,oni klubu koji nosi ime grada daju 100-200 hiljada KM. A znamo koliko je to u modernom fudbalu. Dabogda im te pare djeci za rakove trebale !!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Poveži malo imena prošlog i ovog profila, pa će ti se kazati.bordobijeli je napisao/la: ↑26 okt 2021, 16:55Koji si ti vidim registrovan si tek u augustu, vjerovatno si neki sto ima 5 nicova.GalileoGalilei je napisao/la: ↑26 okt 2021, 16:24bordobijeli je napisao/la: ↑26 okt 2021, 09:57Gdje su sta rade Zip, Alfred, Anti kloc, S Koreja, zoki i ostala druzina za koje smo bili neprijatelji Sarajeva. Evo nema ni Sabre i Husrefa sad cemo vidjeti ko daje podrsku klubu a koje bot. Ponosan sam sto sam bio na pravoj strani a to je Hz, pitari, nase legende a ne na strani uhljeba iz S Koreje.![]()
![]()
Još spominje Husrefa, nisam ga spomenuo ne pamtim. Obriši te sline i koncentriši se na Klub, previše se zanimaš za nas "botove". Fokus stavi na najbitniju stvar.
Koliko ti sinčino veze nemaš, to je nehumano. Tebe boli kad ti neko nešto kaže i objasni, pa opet to ne shvataš, jer si pickica koja samo huška i to ti je i cilj. Šatro neko prozivanje za Sabrinu i Husrefa..

Odgoj mi ne dozvoljava da odgovaram na ove provokacije pojedinaca
- napoleon72
- Kontakt:
Mah brt, ovo su englezi navodili kao opravdanje na Euru za kradju protiv Danske - kao, pri golu Danaca iz slobodnjaka je isti ovaj slucaj bio, pa et ni njihov gol nije regularan, kao ni penal nad Sterlingom. Slobodna sudijska procjena, nijedan sudija ti nece donijet metar i mjerit udaljenost. Mi smo posteno zijanili, cak je bio i jedan penal koji je mogao svirat Zrinjskom.miky_hz je napisao/la: ↑26 okt 2021, 14:54
Fudbaleri Zrinjskog savladali su u subotu Sarajevo u derbiju 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Trenutak odluke dogodio se u 40. minuti, kada je Nemanja Bilbija majstorski iz slobodnjaka, pored "živog zida" poslao loptu u mrežu iza leđa golmana Belmina Dizdarevića.
Međutim, dojam je da je gol Zrinjskog neregularan, bar kada pročitate "papire".
Naime, prema Pravlima fudbalske igre od sezone 2019/2020, promijenjen je postupak izvođenja slobodnih udaraca (Pravilo 13).
- Ako tri ili više igrača iz ekipe koja se brani čine "živi zid", svi igrači ekipe koja napada moraju ostati na najmanje jedan (1) metar udaljenosti od "živog zida" sve dok lopta ne bude u igri - piše u Pravilu 13, uz dodatak:
- Pri izvođenju slobodnog udarca, ako se igrač ekipe koja napada nalazi na manje od jednog (1) metra od "živog zida" koji čine tri ili više igrača ekipe koja se brani, dosuđuje se neizravni slobodni udarac (indirektan udarac).
Ako se pogleda snimak Bilbijinog gola, može se vidjeti kako je Mario Tičinović bio jako blizu "živog zida", a sudija Elvis Mujić (Banovići) bio je dobro pozicioniran. No, arbitar nije reagovao, nego je igrače Sarajeva poslao na centar, a Bilbiji priznao gol.
Pogledajte screenshot sa Arena Sport TV i procijenite sami da li je Mujić trebao poništiti gol i dosuditi indirektan udarac za Bordo tim.
bmo harris bank customer service
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Nije losa Potura, prvi put je vidim. Sta je ono ona uradila pa je raja proziva? Neke informacije sirila iz kluba koliko se sjecam?!
-
- Kontakt:
Nema huškanja sve je došlo na svoje. Ako je podbadanje Sabrini botova huškanje onda ok. Uglavnom kreće jedna nova era za FKS, ABd od sutra krecemo s pobjedama. S KorejaGalileoGalilei je napisao/la: ↑26 okt 2021, 17:01Poveži malo imena prošlog i ovog profila, pa će ti se kazati.bordobijeli je napisao/la: ↑26 okt 2021, 16:55Koji si ti vidim registrovan si tek u augustu, vjerovatno si neki sto ima 5 nicova.GalileoGalilei je napisao/la: ↑26 okt 2021, 16:24
![]()
![]()
Koliko ti sinčino veze nemaš, to je nehumano. Tebe boli kad ti neko nešto kaže i objasni, pa opet to ne shvataš, jer si pickica koja samo huška i to ti je i cilj. Šatro neko prozivanje za Sabrinu i Husrefa..![]()

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Potraži pomoć, šizofrenija je ebena.
- feniksptica
- Kontakt:
Nije Sjeverna Koreja vise, nego smo postali previse demokratski. Svi se izlgedaju sad pitaju. Zbog je ovdje vecini sad drago. Ne moze par ljudi do prije par dana pisat sve najgore a sad im 90% stvari top.
Sve je to stvar licnog zadovoljstva i mrznje prema nekim drugim, odredjenim ljudima
Sve je to stvar licnog zadovoljstva i mrznje prema nekim drugim, odredjenim ljudima
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Sad odjednom mi koji smo upozoravali i bili na kraju u pravu kao nesto huskamo,hinje smo itd,a par lizaca dvije godine to isto rade za kolu i cips, i sprdaju se u fazonu,prcaj Sabro,Sabrina Buljubasic pa ona srcadi,sabro samo ostro nedaj prici klubu itd itd,i sad kad je izaslo na vidjelo koji je to olos od zene bio,i koga su podrzavali,onda kao hajmo o klubu pricati,manite se Sabre
manite se vi kluba kad ste podrzavali nekoga ko je isti klub rusio.

manite se vi kluba kad ste podrzavali nekoga ko je isti klub rusio.
-
- Kontakt:
Naravno da ima klub još problema. Sad se to odnosi prije svega na Igracki kadar, koji je trom, spor, star, istrošen, nespreman. Tu ce trebati puno rada da se popravi, ipak 8 mjeseci klub je bio na aparatima. Dobre stvari su da se klub otvorio, da opet dišemo punim plućima, krece lagano i pozitiva a to je temelj za napredak.
Vamos Rajvosa
Vamos Rajvosa
-
- Kontakt:
Nasi zaboravili da je sutra utakmica izgleda

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zapili se sinoć

- husmusemic
- Kontakt:
sutra
- napoleon72
- Kontakt:
Trebali su pustit besplatan ulaz, jbt rodjendan je, radni dan, neki Ljubic dolazi... Msm nece ni pet maraka nikog vratit sa stadiona 100% al sjecam se da su jednom za Bajram castili protiv Slavije, sad za rodjendan kluba ne mogu...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ako sutra ne bude bar 2-3 K ljudi bruka i sramota. Niske cijene, dosta ljudi radi do 15, 16h, fin termin utakmice jest da je vrijeme loše ali bruka će velika biti ako nas bude ispod 2k. Ali pošto smo to mi očekujem oko 1k.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.