Alo Defoe, ovo je napisao navijac FKS(koliko sam upratio), znaci promasaj opet pravi si los rosales
Premijer liga BiH - aktuelno
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sloboda bi imala jos ovoliko trofeja koliko ih sada ima samo da im ne dodjeljuju pogresne sudije!
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Tebi osim qrca i Sloboda izgleda ne izlazi iz usta
Volim tebe, više od sebe
killafrommanilla je napisao/la: ↑26 okt 2021, 19:06Alo Defoe, ovo je napisao navijac FKS(koliko sam upratio), znaci promasaj opet pravi si los rosales![]()
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
killafrommanilla je napisao/la: ↑26 okt 2021, 19:06Alo Defoe, ovo je napisao navijac FKS(koliko sam upratio), znaci promasaj opet pravi si los rosales![]()

HŠKZ
Ošišajte se skinite kletvu sa sebe!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Oh, pa znas me citirati, ja sam mislio da ne znas obzirom da na ovo vie puta postavljeno pitanje
I kako to da je v.d. direktor Zrinjskog Beus koji je u Savezu na tako bitnoj poziciji:)killafrommanilla je napisao/la: ↑24 sep 2021, 15:59Hajde Herero objasni nam model funkcionisanja HSK Zrinjski, da prepisemo, nemoj da ti se konekcija sad gubi
potrudi se
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Posusje se namjerno pojacalo samo da idole nacije vrate nazad u nizi rang gdje im je i mjesto
-
killafrommanilla
- Kontakt:
ja ne znam kako se tebi tobe da vise praviti iznova accove, nevjerovatno ti je dosadno u zivotu
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Razumi ga. Njemu je ovo zivot. Nikakve druge zivotne opcije nemakillafrommanilla je napisao/la: ↑26 okt 2021, 20:13ja ne znam kako se tebi tobe da vise praviti iznova accove, nevjerovatno ti je dosadno u zivotu
Volim tebe, više od sebe
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Hajde Herero objasni nam model funkcionisanja HSK Zrinjski, da prepisemo, nemoj da ti se konekcija sad gubi
I kako to da je v.d. direktor Zrinjskog Beus koji je u Savezu na tako bitnoj poziciji:)
potrudi se
Pita te covjek fino mu odgovori kad si tako pametan
Da ti napišem da smo potpisali petogodišnji ugovor sa Aluminij Industies,( težak par miliona km)nećeš vjerovati....živjeti ćeš i dalje u nadi da se isti ugasioMostarwolf1981 je napisao/la: ↑26 okt 2021, 20:18Hajde Herero objasni nam model funkcionisanja HSK Zrinjski, da prepisemo, nemoj da ti se konekcija sad gubi
I kako to da je v.d. direktor Zrinjskog Beus koji je u Savezu na tako bitnoj poziciji:)
potrudi se
Pita te covjek fino mu odgovori kad si tako pametan
Zadnja izmjena: Herero, dana/u 26 okt 2021, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
HŠKZ
Sutra su na programu utakmice osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine.
Jednu od njih odigrat će FK Omarska i Igman iz Konjica, a domaća ekipa nalazi se u velikim problemima pred ovaj meč.
Naime, danas je Nadležna služba N/FSBiH testirala fudbalere Omarske na koronavirus, a rezultati su pokazali pozitivne testove kod čak petorice standardnih prvotimaca.
Svi zaraženi igrači se dobro osjećaju, nemaju nikakve simptome korone, ali njihovo odsustvo, kao i odsustvo nekolicine povrijeđenih igrača ovog kluba predstavlja veliki problem za Omarsku u sutrašnjoj utakmici.
Iz FK Omarska su potvrdili da će utakmica biti odigrana, te su pozvali navijače da u što većem broju dođu i pruže podršku njihovim igračima.
Pocelo je ovo sranje oko testova ,prva žrtva Omarska
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Algoritmi se pišu, matematičke varijable, prave se zagrade, vise upitnici...Aluminij propo, Zrinjski se nije ugasio, a pojačali se, samo da velez ne bude prvi?
Veliki umovi bosnjacke hercegovacke inteligentne elite su uključeni u ovaj projekat. Nadvila se misterija izgleda...
Veliki umovi bosnjacke hercegovacke inteligentne elite su uključeni u ovaj projekat. Nadvila se misterija izgleda...
HŠKZ