Alo Defoe, ovo je napisao navijac FKS(koliko sam upratio), znaci promasaj opet pravi si los rosales

Tebi osim qrca i Sloboda izgleda ne izlazi iz usta
killafrommanilla je napisao/la: ↑26 okt 2021, 19:06Alo Defoe, ovo je napisao navijac FKS(koliko sam upratio), znaci promasaj opet pravi si los rosales![]()
killafrommanilla je napisao/la: ↑26 okt 2021, 19:06Alo Defoe, ovo je napisao navijac FKS(koliko sam upratio), znaci promasaj opet pravi si los rosales![]()
Oh, pa znas me citirati, ja sam mislio da ne znas obzirom da na ovo vie puta postavljeno pitanje
I kako to da je v.d. direktor Zrinjskog Beus koji je u Savezu na tako bitnoj poziciji:)killafrommanilla je napisao/la: ↑24 sep 2021, 15:59Hajde Herero objasni nam model funkcionisanja HSK Zrinjski, da prepisemo, nemoj da ti se konekcija sad gubi
ja ne znam kako se tebi tobe da vise praviti iznova accove, nevjerovatno ti je dosadno u zivotu
Razumi ga. Njemu je ovo zivot. Nikakve druge zivotne opcije nemakillafrommanilla je napisao/la: ↑26 okt 2021, 20:13ja ne znam kako se tebi tobe da vise praviti iznova accove, nevjerovatno ti je dosadno u zivotu
Hajde Herero objasni nam model funkcionisanja HSK Zrinjski, da prepisemo, nemoj da ti se konekcija sad gubi
Da ti napišem da smo potpisali petogodišnji ugovor sa Aluminij Industies,( težak par miliona km)nećeš vjerovati....živjeti ćeš i dalje u nadi da se isti ugasioMostarwolf1981 je napisao/la: ↑26 okt 2021, 20:18Hajde Herero objasni nam model funkcionisanja HSK Zrinjski, da prepisemo, nemoj da ti se konekcija sad gubi
I kako to da je v.d. direktor Zrinjskog Beus koji je u Savezu na tako bitnoj poziciji:)
potrudi se
Pita te covjek fino mu odgovori kad si tako pametan
Sutra su na programu utakmice osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine.
Jednu od njih odigrat će FK Omarska i Igman iz Konjica, a domaća ekipa nalazi se u velikim problemima pred ovaj meč.
Naime, danas je Nadležna služba N/FSBiH testirala fudbalere Omarske na koronavirus, a rezultati su pokazali pozitivne testove kod čak petorice standardnih prvotimaca.
Svi zaraženi igrači se dobro osjećaju, nemaju nikakve simptome korone, ali njihovo odsustvo, kao i odsustvo nekolicine povrijeđenih igrača ovog kluba predstavlja veliki problem za Omarsku u sutrašnjoj utakmici.
Iz FK Omarska su potvrdili da će utakmica biti odigrana, te su pozvali navijače da u što većem broju dođu i pruže podršku njihovim igračima.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, club21, Combattente87, Cwirek, delko, galia95, Grk1234, Guest1945, HyperOS, itatabisine, mma_hz, ronaldo99, ultrazonfa, VivaLaLiberta, worchester i 125 gostiju.