Da, govorio sam da bih povjerovao samo u slučaju da je popljuv'o Sušića i Medunjanina, jer i ptice na grani znaju kakvo mišljenje @Cartman ima o gore spomenutom dvojcu. Što se tiče Džeke, recimo da momak nije rek'o niti jednu lošu riječ za njega(ne računam utakmicu protiv Qatara kada ga je "molio" da potrči), čak ni kada je Edin igrajući za Wolfsburg pogodio mrežu Manchestera(to se desilo 2x u 2 meča). Dakle, kada je nakon tih utakmica ostao nijem, ne znam zašto bi sada dig'o glas. Ti? Dakako, mog'o sam to odmah napisati(možda tebi ovo zvuči kao prokleta "izvlakuša"(ne govorim o tome da sebe izvlačim, već osobu koju ti "napadaš", a ja "branim"), al' sam mislio da za to nema potrebe, no očigledno je da sam se grdno prevario, te sam treb'o staviti i IP adresu s koje posta Cartman, a tražiti od moderatora te stranice(vjeruj da ne znam o kojoj stranici je riječ) IP adresu tog "našeg izdajnika". Koliko je meni poznato, on samo nije Berbatova im'o na avataru od ovih Manchesterovih igrača; dakle, tu su se redali i Evra, Fletcher, Carrick, Nani, Anderson, Chicarito, Rooney i ko sve ne, a tebi je samo zapeo zbog avatara. Nije li to premalo za neke ozbiljne optužbe(budi iskren)?
Željovac je napisao/la:tako da su sigurno razlozi za tvoju reakciju vrlo originalni sa jasnom psihološkom pozadinom, ali mi se ne da gatati.
Pa de mi reci kome ovakve stvari ne stvore osmijeh na licu?! Meni stvore, tako da...
Željovac je napisao/la:Znam samo da niko od milion nepristrasnih ljudi s mozgom, kojima bi se to predočilo, ne bi napisao da je to "SMIJEŠNO"
Eh, isto tako niko od milion nepristrasnih ljudi s mozgom(moradoh ukrasti tvoje riječi), ne bi na osnovu Andersonovog i Chicaritovog avatara optužio drugog čovjeka za širenje mržnje ili šta ti ja znam.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”