FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad ih sad Sloboda na penale izbaci 

1-1 sloboda ajde na penale uzmitee
-
- Kontakt:
Jesam, al ne svidjaju mi se pojedini rezoni koje imamo.Akta je napisao/la: ↑27 okt 2021, 15:42Kako si ti dosadan, tezi slucaj nego kad te proljev uhvati.bordobijeli je napisao/la: ↑27 okt 2021, 14:43Opet Bilblija![]()
pitari zaključili da je mentalni patuljak
![]()
A ti nisi pitar?
Boze sacuvaj.
Recimo Bodula smo spremi dignuti u zvijezde a nekog popljuvati bez razloga Bilblija jedan od primjera . Ne svidja mi se to kod nas pitara
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovdje je tvoj rezon pogrešan. Bilbija je kod nas imao par dobrih utakmica ali je bio direktan krivac za dosta prokockanih bodova kada nije mogao more sa broda pogoditi, otjeran je sa razlogom. Ista priča kad je vani otišao, ne može se sastaviti sa loptom. U Zrinjskom je dobar ali to nema veze sa nama i trenutnom situacijom.bordobijeli je napisao/la: ↑27 okt 2021, 15:56Jesam, al ne svidjaju mi se pojedini rezoni koje imamo.Akta je napisao/la: ↑27 okt 2021, 15:42Kako si ti dosadan, tezi slucaj nego kad te proljev uhvati.bordobijeli je napisao/la: ↑27 okt 2021, 14:43Opet Bilblija![]()
pitari zaključili da je mentalni patuljak
![]()
A ti nisi pitar?
Boze sacuvaj.
Recimo Bodula smo spremi dignuti u zvijezde a nekog popljuvati bez razloga Bilblija jedan od primjera . Ne svidja mi se to kod nas pitara
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Nek ih je Sloboda izbacila, ostavile to traga može pričati ko šta hoće . Glupost je križati kup jer se eto umara ekipa, poklopio nam se i žrijeb, do 1/4 finala da dođeš sa drugom ekipom i još ih dodatno uigravaš. Samo može koristiti veći broj utakmica pogotovo kad igraš u brzini manje. Ako se tako može reći za nas ove sezone. 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- JavierBosnia
- Kontakt:
Dovedes Svabu koji ima veze po evropi, a on ti moze od svih tih svojih veza dovesti 5 igraca za tim stranaca.
Ili ocekujes Svabu koji ima poznanstva ovdje? Nama treba neko ko prati desavanja u nasim domacim ligama i koji je sposoban da dovede najbolje igrace sa naseg podneblja
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ma ljudi se sprdaju sa kupom, sto da se zayebavaju na dva fronta, tako svake godine. Ustedili su ovim ispadanjem bruku stvari, od svjezine, kartona, povreda potencijalnih itd.
-
- Kontakt:
Da loše je krenuo kod nas promašaji, penal činim se u Bijeljini itd a o tome i pričam trebalo je momku dati podrsku jer je vrhunski igrač, mi smo ga sahranili psovali mu sestru i slicne stvari. A vidjelo se da zna Atromitos i još neke utakmice je pokazao al kao sto reko mi imamo čudne kriterije.MortemHz je napisao/la: ↑27 okt 2021, 16:00Ovdje je tvoj rezon pogrešan. Bilbija je kod nas imao par dobrih utakmica ali je bio direktan krivac za dosta prokockanih bodova kada nije mogao more sa broda pogoditi, otjeran je sa razlogom. Ista priča kad je vani otišao, ne može se sastaviti sa loptom. U Zrinjskom je dobar ali to nema veze sa nama i trenutnom situacijom.bordobijeli je napisao/la: ↑27 okt 2021, 15:56Jesam, al ne svidjaju mi se pojedini rezoni koje imamo.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Hahahaha al bas

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kad se sprdas sa kupom izvedes juniore i djecu ili rezerve kao danas Leotar npr.A ne najboljih 11 kao Zrinjski danas.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
To su cinjenice, ne gube oni namjerno meceve, ali ocigledno kup pod rucnom igraju, pa kako prodje
Kao sto rekoh, samo sam iznio tvrdnje na osbovu cinjenica i njihovih rezultata u kupu svih godina. Ekipa poput Zrinjskog da ne moze tupavo u finale kupa uci, a cesto cak ni polufinale, valjda nesto govori o odnosu prema ovom takmicenju. Nisu baksuzi, niti ekipa bez kvaliteta sigurno.
Dizdarevic, Pidro, Kurdic, Palic, Oremus, Ramic, Varesanovic, Velkoski, Fanimo, Bagaric, Cmiiljanic
Naravno!bordobijeli je napisao/la: ↑27 okt 2021, 14:20Sabra nam uvalila i problem s stadionom. Potpisali i obecali avione, kamione, a nista nisu ispunili. Prica oko stadiona cista politika i Sabrina lična promocija kao ona vratila stadion klubu a u suštini pušiona smo oko stadiona.
Evo sad se to pokazalo.
Politicka igra u suradnji sa Mandicem.
Tako je,isto mislim. Samo nece nasa raja da sagleda realno.Evander je napisao/la: ↑27 okt 2021, 15:03Kao sto sam i govorio ranije, sva ova prica oko stadiona je ubleha. Mazanje ociju navijaca, pricom koju zele da cuju, a koja je neostvariva. Mozemo moliti Boga da nam ga ne poklone, jer valja to odrzavati. Kosevo je rupa bez dna, bez ikakve finansijske isplativosti. A to da ce neko ulaziti 10-15 miliona eura tek onako, suplja je prica.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Evander, Gomis99, Hajdeee, JavierBosnia, jurisicduska, makron, mosarajvosa83, Proximic, samoFKS, Taree, zagorski i 175 gostiju.