FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hebibovic ulazi haha. Fanimo, Bodul i Oremus napolje. ali Krste i Palic igraju dalje 

Sad? Pa on je trebao odma poslije Leotara nogu da dobije. Naravno da se treba tjerati. Sta treba jos da nas unazadi.
Vinku cekali da prospe svih 13 bodova prednosti da ga nogiramo. To se na vrijeme radi.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 27 okt 2021, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Cim te ovaj zadovljijo, zna se izraziti i to je sve. Npr Dzeno je za ovog majstor, odmah da negledamo dalje.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nece baboooo doci, neceeee nikada, nek njegova suza zaluuuud ne pada. Za ljepseeee stvari glavurdja mu je rodjenaaaa, cvjetaj mi janjski kupusuuuu bez korjenaaaa...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Kakav pas 

Šaka suza vrića smija,
Ča je Sablić vengo fantažija...
Ča je Sablić vengo fantažija...
Sve dok se ne ulozi dobra lova u igracki kadar ovako ce biti.Mi u glavnom dovodimo polovnjake i igrace koje vracamo u zivot ,pa sta pogodis.
Dok ne budemo znacajnu lovu uvalili u igracki kadar, i da ciljano selektiramo isti, uvijek cemo tapkati u mjestu.
Jedva cekam pauzu i da vidimo sta ce Mirvic uraditi po tom pitanju,i odmah cemo znat u kojem pravcu ide klub
Dok ne budemo znacajnu lovu uvalili u igracki kadar, i da ciljano selektiramo isti, uvijek cemo tapkati u mjestu.
Jedva cekam pauzu i da vidimo sta ce Mirvic uraditi po tom pitanju,i odmah cemo znat u kojem pravcu ide klub
-
- Kontakt:
Nakon Milsamija ga je trebalo otjerati, u paketu sa Velkoskim.
Ušao je Bodul u igru, bio je na klupi.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Korner za Sarajevo odmah znas nista od toga.
Da Bagaric izasao moja greska.
Da Bagaric izasao moja greska.
Ma brate mi kad imamo korner najbolje odmah vratit loptu njihovom golmanu i ajmo dalje
1946-1987
Ma i ovaj Bagaric i Fanimo svaku utakmicu sve losiji. Kad dodas ostale fakat smo go ****
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
haha gledaj ga. legenda
Nasi igraju ono daj sta das, skroz neplanski ni ti preko krila, ni kriz pas u sredinu a ma nista nego ho ruk momci, mag s klupe
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Kako nas Ljubic ubi 

Nadam se da će klub napraviti neko sponzorstvo sa nekom industrijom lijekova i da će nam dijeliti prije svake utakmice mene glava počinje boliti. 

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], HZbec, InatSilniBosanski, keli, Kyle88, mnon46, MrPink, N3R3D, perodeformero, Proximic, striktnosarajevski i 96 gostiju.