NBA 2021/2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2021/2022
Zanimljivo kako su gotov pa svi favoriti izgubili
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Što opet ne znači da je fudbal bolji sport.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Osim što jest
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Al se Rio amerikanizovao. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Proigrace Lakersi cim divljak slomi nogu.
Bucksi totalno neprevidljivi. Ovo podsjeca na rs od prosle sezone kada su na mnogim mecevima igrali rekreacijsku kosarku tempirajuci formu za playoff.
Uskoro se vraca Klay, da vidimo imaju li Ratnici potencijal da se bore za prsten. Jos kad im se vrati centar, djeluju jako opsno.
Uskoro se vraca Klay, da vidimo imaju li Ratnici potencijal da se bore za prsten. Jos kad im se vrati centar, djeluju jako opsno.
Izgubise Lakersi od mozda i najslabije ekipe u ligi. A kojeg su oni indijanca sebi doveli.
Ovaj Broklyn ovakav kakav jes je nista osim prosjek ekipe. Oni bez KI ne mogu biti nikakvi kandidati za titulu.
Ovaj Broklyn ovakav kakav jes je nista osim prosjek ekipe. Oni bez KI ne mogu biti nikakvi kandidati za titulu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nikad u životu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakav football, 90 % svijeta nebi ni znao da postoji da nije super bowla
Postoji razlog sto se fudbal igra na cijelom svijetu
Postoji razlog sto se fudbal igra na cijelom svijetu
Iskreno ima mnogo zahtjevniji i bolji sportova i od Footballa i od Soccera.
To što su najpopularniji ne znači da su najbolji.
To što su najpopularniji ne znači da su najbolji.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Hajd ljudi ne spamajte bezz temu,ovo je tema NBA,a ne koji je sport bolji
BuffonGigi je napisao/la: ↑28 okt 2021, 08:29Jesi to poletio napisati dok je bilo 27 razlike za LAL?
Moglo se i dobiti da RWB nije yebeni cirkusant.
Zaspo na poluvremenu,kontam BO utakmica lagano,ustanem i imam sta da vidim.Zali boze kakvi cirkuzanti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
NFL sigurno nije najbolji sport, ali ima ubjedljivo najbolju organizaciju. I NBA bi dobro došlo nešto slično.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Najpopularniji je je jer ga je najlakse igrati od svih timskih sportova, u smislu da ti je potrebna samo lopta nista vise, za golove mozes staviti po 2 kamena, oni u Africi ga bosi igraju. A da je bolji ili zanimljiviji ni pod razno.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 okt 2021, 11:39Nikad u životu
Harden postao debela verzija Solomona Hilla
molice on i Durant Irvinga na koljenima, da primi vakcinu
kako mi krivo sto mi niko ne javi kako i gdje da se okladim na over/under ekipa (ne igram pa ne znam)...cuj Lakersi 52.5 pobjede granica
trpao bi na under uz jos par sigurica, da kupim makar garsonjeru u Istocnom
molice on i Durant Irvinga na koljenima, da primi vakcinu
kako mi krivo sto mi niko ne javi kako i gdje da se okladim na over/under ekipa (ne igram pa ne znam)...cuj Lakersi 52.5 pobjede granica
Koji su kriterijumi da je bolji ili zanimljiviji?alemsa je napisao/la: ↑28 okt 2021, 13:31Najpopularniji je je jer ga je najlakse igrati od svih timskih sportova, u smislu da ti je potrebna samo lopta nista vise, za golove mozes staviti po 2 kamena, oni u Africi ga bosi igraju. A da je bolji ili zanimljiviji ni pod razno.
Po meni jedini kriterijum zanimljivosti necega bi trebala biti gledanost. A normalno da je prosjecnom evropljaninu bolji fudbal od americkog fudbala, kao sto je prosjecnom indijcu bolji kriket od fudbala ili prosjecnom Amerikancu bejzbol od kriketa.
Kako i zasto je NFL zanimljiv uopste? Nesto sto traje pola dana ne moze biti zanimljivo. Zamisli citav sport bazirati oko marketinga lol
Ten toes, I done laps in the trench
Ili gledas fudbal 90 min i zavrsi 0:0.
Kada se sve uzme u obzir kosarka je ubjedljivo najzanimljiviji sport za pracenje.
Fudbal svakako globalno najpopularniji.
Trenutno korisnika/ca: relativizam i 3 gosta.