FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
97
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
42
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
70
25%

Ukupno glasova: 275

PeakyBlinders
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PeakyBlinders » 28 okt 2021, 12:11

Mi tražili iskorak, a desio nam se raskorak.
ORIGINAL 1987

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 28 okt 2021, 12:13

Antikloc je napisao/la:
28 okt 2021, 12:10
hibrid je napisao/la:
28 okt 2021, 12:06
Ja ne vjerujem kakve nebuloze i gluposti ljudi pisu po komentarima, stvarno ne mogu da vjerujem koliko smo glup i smijesan narod ( cast pojedincima ).Ako je klub imalo pametan trebao bi stati uz svog igraca i potrudit se da ova dvojica klosara dobiju sto vece kazne.
Tuzno je sto je ovo katastrofalna reklama za buduce igrace sarajeva, i haj sad nekog malo boljeg igraca nagovori da dodje kod nas, haj sto su uslovi i infrastruktura katastrofa, sad i ovo.
Hajd ba,kad dodju u Marsej i drugdje u Francusku ,mogu i kod nas. Ko ga tjera da mase satom okolo. Garant su ga na treningu nafatali. :mrgreen:
Pravi igrac zivi na relaciji trening-kuca-trening a ne klosari s kriminalcima okolo !!
Lupate gluposti, covjek se vracao kuci sa gala vecere !
U novi boj ...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 okt 2021, 12:21

Alfabeta je napisao/la:
28 okt 2021, 11:42
spezial je napisao/la:
28 okt 2021, 11:15
Fudbaler Sarajeva Rifat Kapić bio je meta dvojice kriminalaca koji su ga posljednjih mjeseci reketirali, saznaje Istra.ga.ba.
Kapić je, prema informacijama Istrage, bio žrtva Vedada Bajramovića i Mehmeda Bešlije, koji su u utorak uhapšeni u okviru policijske akcije “Korner”. I Bešlija i Bajramović su poznati policijskim organima.

Podsjećamo, službenici Federalne uprave policije pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva KS izveli su u utorak akciju pod nazivom “Korner” prilikom koje su uhapsili dvije osobe.
Kako je saopćeno, prilikom brze operativne taktičke akcije FUP je uhapsio dvije osobe inicijala V. B. (1998.) i M. B. (1980.).

Oni se sumnjiče za izvršenje krivičnog djela iznude iz člana 295. stav 2. i produženog krivičnog djela iz člana 55. Krivičnog zakona Federacije Bosne i Hercegovine. Osumnjičene osobe su od ranije poznate pravosudnim organima.

“Postupajući po naredbi Općinskog suda u Sarajevu pripadnici Federalne uprave policije su izvršili pretres pokretnih stvari koje pomenute osobe koriste te su tom prilikom pronađeni predmeti koji potječu iz krivičnog djela, skupocjeni sat, kao i dokumentacija za putničko motorno vozilo marke Porsche Panamera, koje je predmet ovog krivičnog djela”, navodi se.

Osobe lišene slobode sumnjiče se da su u određenom vremenskom periodu od sportiste poznatog sarajevskog kluba oduzeli skupocjeni sat u vrijednosti od 120.000 eura te na isti način pokušali oduzeti pomenutno putničko motorno vozilo, u čemu su spriječeni.

Fuj
Gledaj ti ovo. I sutra ovo kad procitaju igraci koji trebaju doci samo se zahvali. Klošarsku im majku.... Fuj
Za povratiti sta se sve naselilo ovdje.

Ps. **** vas inicijali
Zavisi kako gledas,sa druge strane moze ga privuci ,aha vidis ovaj igra u Sarajevu i živi sav moguci luksuz,pa tamo i nije toliko loše igrati :mrgreen:

Ma svugdje je to tako,imamo svaki dan vijesti kako fudbalerima provaljuju kuce i nose milione,imao si slucaj sa Ozilom i Kolasincem na ulici kad su htjeli sat im skinuti itd itd.Normalno je ovo u svijetu nažalost.

Tako da je glupo pricati da ce to odbiti fol nekog igraca.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 28 okt 2021, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hibrid
Kontakt:

Post Postao/la hibrid » 28 okt 2021, 12:22

Antikloc je napisao/la:
hibrid je napisao/la:
Ja ne vjerujem kakve nebuloze i gluposti ljudi pisu po komentarima, stvarno ne mogu da vjerujem koliko smo glup i smijesan narod ( cast pojedincima ).Ako je klub imalo pametan trebao bi stati uz svog igraca i potrudit se da ova dvojica klosara dobiju sto vece kazne.
Tuzno je sto je ovo katastrofalna reklama za buduce igrace sarajeva, i haj sad nekog malo boljeg igraca nagovori da dodje kod nas, haj sto su uslovi i infrastruktura katastrofa, sad i ovo.
Hajd ba,kad dodju u Marsej i drugdje u Francusku ,mogu i kod nas. Ko ga tjera da mase satom okolo. Garant su ga na treningu nafatali. :mrgreen:
Pravi igrac zivi na relaciji trening-kuca-trening a ne klosari s kriminalcima okolo !!
Pa jel ti legendo znas jel klosario ili je bio na relaciji trening-kuca-trening. Nije stvar u tome kuda se on krece, pa **** ga ja i ti valjda radis, profesionalac si u svom poslu, pa izadjes malo vani, pocastis se ako je bila veca plata. Jbg neko se pocasti satom od 120k jer hvala Bogu ima za to, neko se pocasti tenama od 200 maraka, sve zavisi u kakvoj si mogucnosti. Sta treba sad onom sto su ukradene tene od 150-200 maraka srati kako je trebao kupiti tene od 20.
Ma gdje ces porediti Marsej ili bilo koji drugi klub sa nasom ligom :urnebes:
A treca stvar, cuj ko ga tjera da mase satom okolo, moze on mahat cim hoce, moze imati sat od 500k dole na malom, ko je taj da mu moze to nasilno uzeti ili bilo sta slicno.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 28 okt 2021, 12:23

Nadam se da zbog ova dva ljudska odrona i klošara, Kapić nece tražiti raskid ugovora.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 28 okt 2021, 12:26

Kako je samo čudno to, kako mi navijači lomimo svoje živce za rad 11 debila koje iskreno boli qrac za klubom ili bilo kojim navijačem. Evo momak ima sat 120k, i još se žale da nemaju plate i tako to, a dođe ebeni Ljubić i zamalo te izbaci iz kupa. Nevjerovatno je to kako se borimo za nešto što nikad, ali nikad neće biti pnako kako je u našim glavama. Evo zapamtite ovo, mi NIKAD Ali NIKAD, nećemo dočekati da igramo grupnu fazu LP ili EL. Ova država je svakako u qrcu i nama kao narodu prijeti nestanak, granice već u Lukavici. Zapamtite, idite odavde borite se za svoje porodice, napravite nešto u životu. Manite se Sarajeva jer od njega nema koristi a niti od ove države. Svi smo mi neki zaljubljenici u ovaj klub, ali vjerujte mi bez ikakvog osnova. Godinama nešto čekamo i uvijek nas na kraju zajebu. Budite mi pozdravljeni. Odjava!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Akta
Kontakt:

Post Postao/la Akta » 28 okt 2021, 12:27

Pa ovaj Vedad(mislim da je on) napao sluzbeno lice, prebili, kasnije ih policija uhvatila i pustila da se brane sa slobode 😂😂😂

Eto gdje zivimo.
Pustit ce ih kroz 2 dana.

Osim ako se javnost ne probudi, pa da ga zatvore zvog uznemiravanja javnosti, itd...

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 28 okt 2021, 12:31

napoleon72 je napisao/la:
28 okt 2021, 12:00
joker90 je napisao/la:
28 okt 2021, 11:55
U komentarima po portalima ne osuđuju ove kockastoglave tenisere, nego Kapica sto ima skup sat i Porse! Bazniaks! :bow:
"Otkud mu kume, nije ga sigurno posteno zaradio. Cuj 26 god a sat od 250 hiljada, ja u tim godinama elemente noso. Sto se qrci, sto ne nosi sat od fesa, i on pokazuje vrijeme kao i ovaj njegov, sto meni niko sat ne ukrade, kontas braca? Kad smo kod tog, da nemas bratu pozajmit cvaju do prvog? Hajd ljubi brat, moram nocas trebu na sisu odvest pa da se ne ofiram".
Bukvalno od rijeci do rijeci

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 28 okt 2021, 12:33

U četvrtfinalu kupa se igraju dvije utakmice :D

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 28 okt 2021, 12:34

Pa svaki dan se po svijetu pljackaju fudbaleri. Pa jesu li nedavno ozila i kolasinca u seljackom londonu napali moped banda sa nozevima? Zao mi je rikija, dobar momak.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 28 okt 2021, 12:40

Akta je napisao/la:
28 okt 2021, 12:27
Pa ovaj Vedad(mislim da je on) napao sluzbeno lice, prebili, kasnije ih policija uhvatila i pustila da se brane sa slobode 😂😂😂

Eto gdje zivimo.
Pustit ce ih kroz 2 dana.

Osim ako se javnost ne probudi, pa da ga zatvore zvog uznemiravanja javnosti, itd...
Ma tada nije bio na sluzbenoj duznosti policajac. Bio sa zenom ako se dobro sjecam. Ali opet su ih nasli za sat i zgazili i nisu mogli nista drugo nego kazna za remecenja javnog reda i mira. Sada je druga prica.
Ali odkud ovaj Beslija u reketu, to je pitanje. Sarajevski šmeker za srpske automafijase.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 28 okt 2021, 12:54

Ljudima čudno što momak ima Panameru i skup sat nakon što je igrao u Bundesligi. Ebem ti dan glupi, sravniti nas treba do temelja.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 28 okt 2021, 13:00

GalileoGalilei je napisao/la:
28 okt 2021, 12:54
Ljudima čudno što momak ima Panameru i skup sat nakon što je igrao u Bundesligi. Ebem ti dan glupi, sravniti nas treba do temelja.
+ u bogatom Šerifu i švicarskom velikanu Grashopersu.Doduše, malo je i meni na prvu bilo cudno za taj sat, recimo Džeko kad je u Sarajevu ne voza auto od 240.000 maraka.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 okt 2021, 13:10

miky_hz je napisao/la:
28 okt 2021, 12:21
Alfabeta je napisao/la:
28 okt 2021, 11:42
spezial je napisao/la:
28 okt 2021, 11:15
Fudbaler Sarajeva Rifat Kapić bio je meta dvojice kriminalaca koji su ga posljednjih mjeseci reketirali, saznaje Istra.ga.ba.
Kapić je, prema informacijama Istrage, bio žrtva Vedada Bajramovića i Mehmeda Bešlije, koji su u utorak uhapšeni u okviru policijske akcije “Korner”. I Bešlija i Bajramović su poznati policijskim organima.

Podsjećamo, službenici Federalne uprave policije pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva KS izveli su u utorak akciju pod nazivom “Korner” prilikom koje su uhapsili dvije osobe.
Kako je saopćeno, prilikom brze operativne taktičke akcije FUP je uhapsio dvije osobe inicijala V. B. (1998.) i M. B. (1980.).

Oni se sumnjiče za izvršenje krivičnog djela iznude iz člana 295. stav 2. i produženog krivičnog djela iz člana 55. Krivičnog zakona Federacije Bosne i Hercegovine. Osumnjičene osobe su od ranije poznate pravosudnim organima.

“Postupajući po naredbi Općinskog suda u Sarajevu pripadnici Federalne uprave policije su izvršili pretres pokretnih stvari koje pomenute osobe koriste te su tom prilikom pronađeni predmeti koji potječu iz krivičnog djela, skupocjeni sat, kao i dokumentacija za putničko motorno vozilo marke Porsche Panamera, koje je predmet ovog krivičnog djela”, navodi se.

Osobe lišene slobode sumnjiče se da su u određenom vremenskom periodu od sportiste poznatog sarajevskog kluba oduzeli skupocjeni sat u vrijednosti od 120.000 eura te na isti način pokušali oduzeti pomenutno putničko motorno vozilo, u čemu su spriječeni.

Fuj
Gledaj ti ovo. I sutra ovo kad procitaju igraci koji trebaju doci samo se zahvali. Klošarsku im majku.... Fuj
Za povratiti sta se sve naselilo ovdje.

Ps. **** vas inicijali
Zavisi kako gledas,sa druge strane moze ga privuci ,aha vidis ovaj igra u Sarajevu i živi sav moguci luksuz,pa tamo i nije toliko loše igrati :mrgreen:

Ma svugdje je to tako,imamo svaki dan vijesti kako fudbalerima provaljuju kuce i nose milione,imao si slucaj sa Ozilom i Kolasincem na ulici kad su htjeli sat im skinuti itd itd.Normalno je ovo u svijetu nažalost.

Tako da je glupo pricati da ce to odbiti fol nekog igraca.
Neće se nikad niko zahvaliti radi toga jer se ovo ne dešava samo u Sarajevu već u mnogo boljim i većim metropolama gdje se milioni uzimaju od igrača, pogotovo jer nisu toliko zaštićeni i jer su lakša meta. Svaka čast policiji što su odradili svoj dio posla.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 28 okt 2021, 13:11

hibrid je napisao/la:
28 okt 2021, 12:22
Antikloc je napisao/la:
hibrid je napisao/la:
Pa jel ti legendo znas jel klosario ili je bio na relaciji trening-kuca-trening. Nije stvar u tome kuda se on krece, pa **** ga ja i ti valjda radis, profesionalac si u svom poslu, pa izadjes malo vani, pocastis se ako je bila veca plata. Jbg neko se pocasti satom od 120k jer hvala Bogu ima za to, neko se pocasti tenama od 200 maraka, sve zavisi u kakvoj si mogucnosti. Sta treba sad onom sto su ukradene tene od 150-200 maraka srati kako je trebao kupiti tene od 20.
A treca stvar, cuj ko ga tjera da mase satom okolo, moze on mahat cim hoce, moze imati sat od 500k dole na malom, ko je taj da mu moze to nasilno uzeti ili bilo sta slicno.
Marsej sam pomenuo u smislu kriminala. Tamo u sat vremena bude pljacki kao u BiH u 7 dana. A i drugdje u Francuskoj imas no go zone po gradovima,pa opet igraci idu tamo da igraju. Ne racunamo francuske igrace,koji su uglavnom i sami kriminalci ( Benzema,Ribery )
Nisu oni njega random pljackali, nego znaju se i druze !
Ko ga jb uostalom ,vratili su mu sat ! Da bogdo igra kako satove nosa,gdje bi mu kraj bio !!

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 28 okt 2021, 13:19

Akta je napisao/la:
28 okt 2021, 07:48
mnon46 je napisao/la:
27 okt 2021, 23:47
Vratiti Vinka, na koljenima ga moliti, za ovog je Klopp.
Janjos dodje umjesto Husrefa, nakon par kola vracaj Husrefa izgidosmo s Janjosem.
Dodje Husref, nakon par kola vracaj Janjosa, izgidosmo.
Dodje Vinko, nakon par kola vracaj Husrefa, izgidosmo.
Dodje Sablic, nakon par kola vracaj Vinka, izgidosmo.
Dodje XY, nakon par kola vracaj Sablica, izgidosmo.

:tokralju:

Da li ima nesta i do navijaca i njihovih zahtjeva?

Treba neko ko je strucan da definise problem.

Al tesko, s obzirom da kad smo bez poraza bili, pricalo se kako imamo previse remija i smjenjuj Vinka. :rol: :rol: Boze sacuvaj
ako mi vjeruješ, Vinka nikad prežaliti neću. Najbolji poslijeratni trener a sve na njega svalili, prvo mu prodali Rahmana i Tatara, doveli nikog, zamjena za povrijeđenog Ahmu bio Handžić koji nas je koštao cca 10ak bodova i povrh svega toga, Borcu sudije šiljile. Velika nepravda prema čovjeku.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Alfabeta
Kontakt:

Post Postao/la Alfabeta » 28 okt 2021, 13:25

Historicar je napisao/la:
28 okt 2021, 13:00
+ u bogatom Šerifu i švicarskom velikanu Grashopersu.Doduše, malo je i meni na prvu bilo cudno za taj sat, recimo Džeko kad je u Sarajevu ne voza auto od 240.000 maraka.
Audi R8
Odi pa provjeri koliko košta

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 28 okt 2021, 13:26

mnon46 je napisao/la:
28 okt 2021, 13:19
Akta je napisao/la:
28 okt 2021, 07:48
mnon46 je napisao/la:
27 okt 2021, 23:47
Vratiti Vinka, na koljenima ga moliti, za ovog je Klopp.
Janjos dodje umjesto Husrefa, nakon par kola vracaj Husrefa izgidosmo s Janjosem.
Dodje Husref, nakon par kola vracaj Janjosa, izgidosmo.
Dodje Vinko, nakon par kola vracaj Husrefa, izgidosmo.
Dodje Sablic, nakon par kola vracaj Vinka, izgidosmo.
Dodje XY, nakon par kola vracaj Sablica, izgidosmo.

:tokralju:

Da li ima nesta i do navijaca i njihovih zahtjeva?

Treba neko ko je strucan da definise problem.

Al tesko, s obzirom da kad smo bez poraza bili, pricalo se kako imamo previse remija i smjenjuj Vinka. :rol: :rol: Boze sacuvaj
ako mi vjeruješ, Vinka nikad prežaliti neću. Najbolji poslijeratni trener a sve na njega svalili, prvo mu prodali Rahmana i Tatara, doveli nikog, zamjena za povrijeđenog Ahmu bio Handžić koji nas je koštao cca 10ak bodova i povrh svega toga, Borcu sudije šiljile. Velika nepravda prema čovjeku.
Pa ima logike to što pišeš, nema šta. Još kada se dadaju prijetnje mu ženi da će izgubiti državni posao, javljanja pojedinih tipova iz Banjaluke Kovačeviću. Nije da nije tačno.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 28 okt 2021, 13:29

Historicar je napisao/la:
28 okt 2021, 13:00
Znaci ako nosis sat od 240 000 KM i vozas auto od 100 000 KM, neko moze sebi uzeti za pravo da ti uzme to sto je tvoje.
E moj balijo!

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 28 okt 2021, 13:40

Antikloc je napisao/la:
28 okt 2021, 13:11
hibrid je napisao/la:
28 okt 2021, 12:22
Antikloc je napisao/la:

Marsej sam pomenuo u smislu kriminala. Tamo u sat vremena bude pljacki kao u BiH u 7 dana. A i drugdje u Francuskoj imas no go zone po gradovima,pa opet igraci idu tamo da igraju. Ne racunamo francuske igrace,koji su uglavnom i sami kriminalci ( Benzema,Ribery )
Nisu oni njega random pljackali, nego znaju se i druze !
Ko ga jb uostalom ,vratili su mu sat ! Da bogdo igra kako satove nosa,gdje bi mu kraj bio !!
O cemu ti pišeš? Čitaš li ti kada nesto napišeš? Ti pravdaš nekoga ko je kriminalac, tako što kažeš " nije random", "druže se". Odakle ti to znaš, a i da je sve tako odakle njima pravo da uzmu nesto sto njima ne pripada.
Razlika je kada ti opljačkaju kuću, od toga kada ti skinu sat sa ruke i uzmu saobracajnu. Jedno je pljacka, a drugo je drumsko. To ces najbolje vidjeti u slučaju Kolasinac, kod pokušaja drumskog, koliko su oni hadalji dobili zatvora.
Dragi Bog zna koliko ovo traje, sta su oni njemu sve uzeli kada je se formirao slučaj "Korner".
Obicni klosari, bez škole, obraza žele nekoga reketirati i time se hvaliti i u tome profitirati. A ti to pravdaš.... Nisi ti Anti....
Evo i oni tebe selame!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Chony533, Combattente87, MrkiMedo, Simi, Zagor i 51 gost.