CV mu to dozvoljavaLlullSergio je napisao/la: ↑28 okt 2021, 12:52Kako i zašto neki Rifet Kapić nosa sat od 120 hiljada eura![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Bundeska, Švica, Šerif...LlullSergio je napisao/la: ↑28 okt 2021, 12:52Kako i zašto neki Rifet Kapić nosa sat od 120 hiljada eura![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa sta ako nosi? Njegov novac moze raditi s njim sta hoce. Da ima kuci kolekciju sex lutki, njegova stvar.
Bolje da je podijelio pare nehljebarima oko sebe da imaju za kafe,cigara,kladionice.. manje bi ga pljuvali 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
SLUČAJ IZ BIJELJINE
Samo u BiH: "Neplatiši" zaprijetili sudom zbog duga za struju od jednog feninga.
Odnijeti pet feninga i reci dajte cetiri.
Samo u BiH: "Neplatiši" zaprijetili sudom zbog duga za struju od jednog feninga.
Odnijeti pet feninga i reci dajte cetiri.
I kad ne vrate prijetiti im Sudom
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Najveca besmislenost je davati velike kolicine novca na sat. Ja npr.mogu priustiti sebi bilo koji sat, a ipak sam se zadovoljio sa satom od 2k evra 
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Najveca pametna investicija je kupovina sata cija vrijednost raste iz godine u godinu.
Nijemci masovni kupuju satove, ovdje mislim na satove od 30k do Richard Mille od 200k. Godinama pratim youtubere, od njemackog najveceg Montanablacka do Moisa. Montana ima kolekcija satova i svake godine veca dobit na njih, to cuva za penzije.
Isto VGA, zapakovane stare igre, prije par godina 5-10k eura, a danas po 50-60k eura vrijede pokemon izdanja sa visokim rejtingom iz 90tih.
Preporuke!
https://www.youtube.com/user/blackjack00
Nijemci masovni kupuju satove, ovdje mislim na satove od 30k do Richard Mille od 200k. Godinama pratim youtubere, od njemackog najveceg Montanablacka do Moisa. Montana ima kolekcija satova i svake godine veca dobit na njih, to cuva za penzije.
Isto VGA, zapakovane stare igre, prije par godina 5-10k eura, a danas po 50-60k eura vrijede pokemon izdanja sa visokim rejtingom iz 90tih.
Preporuke!
https://www.youtube.com/user/blackjack00
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 28 okt 2021, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bolje da je kakvu fabriku otvorio nego što je kupio sat
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- kraljttbvb
- Kontakt:
Moj jedan dalji rodjak kupio stan i nije mu ga notar htio prevesti, jer je stari vlasnik imao neki dug prema EP BiH za struju.
Stari vlasnik se kune svim i svacim da je izmirio sve racune prije nego je prodao stan.
Ode rodak u EP BiH, kad tamo mescini 16 feninga duga imao. Kaze odem u banku, platim 20 feninga racun, a uzmu mi 2 marke bankarskih troskova (provizije)...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ništa što ne iznenađuje. Ja sam prije par godina odjavio Moju tv (opet je imam), uredno platio račun za 5 mjesec, odjavio ga ranije u tom mjesecu, kad nakon mjesec dana dođe račun 1.20KM ili 0.20KM, zaboravio sam zbog čega je došaokraljttbvb je napisao/la: ↑28 okt 2021, 15:50Moj jedan dalji rodjak kupio stan i nije mu ga notar htio prevesti, jer je stari vlasnik imao neki dug prema EP BiH za struju.
Stari vlasnik se kune svim i svacim da je izmirio sve racune prije nego je prodao stan.
Ode rodak u EP BiH, kad tamo mescini 16 feninga duga imao. Kaze odem u banku, platim 20 feninga racun, a uzmu mi 2 marke bankarskih troskova (provizije)...
Ono misliš mal iznos, dodaj par hiljada ljudi na taj iznos na mjesečnoj bazi, nakupi se toga. Valja uhljubistan nahraniti platama.
Zato što si odjavio npr. trećeg u mjesecu i dobio si račun za taj mjesec shodno potrošnji, tj. danu odjave.Neutral je napisao/la: ↑28 okt 2021, 15:54Ništa što ne iznenađuje. Ja sam prije par godina odjavio Moju tv (opet je imam), uredno platio račun za 5 mjesec, odjavio ga ranije u tom mjesecu, kad nakon mjesec dana dođe račun 1.20KM ili 0.20KM, zaboravio sam zbog čega je došaokraljttbvb je napisao/la: ↑28 okt 2021, 15:50Moj jedan dalji rodjak kupio stan i nije mu ga notar htio prevesti, jer je stari vlasnik imao neki dug prema EP BiH za struju.
Ode rodak u EP BiH, kad tamo mescini 16 feninga duga imao. Kaze odem u banku, platim 20 feninga racun, a uzmu mi 2 marke bankarskih troskova (provizije)...![]()
Ono misliš mal iznos, dodaj par hiljada ljudi na taj iznos na mjesečnoj bazi, nakupi se toga. Valja uhljubistan nahraniti platama.
Odjavio ga sredinom mjeseca i za taj mjesec sam na kraju istog platio puni iznos (svjesno uradio). Iako ga nisam nikako koristio, opet mi je dosao naknadno racun za taj isti mjesec dodatno 0,20 ili 1,20, tako nesto. Cak sam imao sacuvane racune i stavio sam na klixu to, nisu mu ljudi vjerovali 
Negdje je onda nešto ostalo neobračunato prijeNeutral je napisao/la: ↑28 okt 2021, 16:12Odjavio ga sredinom mjeseca i za taj mjesec sam na kraju istog platio puni iznos (svjesno uradio). Iako ga nisam nikako koristio, opet mi je dosao naknadno racun za taj isti mjesec dodatno 0,20 ili 1,20, tako nesto. Cak sam imao sacuvane racune i stavio sam na klixu to, nisu mu ljudi vjerovali![]()
Ma nije 100%, uvijek plaćam račun na vrijeme, a sve račune čuvam. Nema veze, bilo pa prošlo, ali opet mi je smiješno.
Jedina stvar za koju je gore dati veliku lovu od sata jeste parfem.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑28 okt 2021, 15:50Bolje da je kakvu fabriku otvorio nego što je kupio sat
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- LlullSergio
- Kontakt:
Prvo da odgovorim onima koji napadaju. Sto se mene tice mogao ih je i zapalit pred sirotinjom, ali brate satove od 120 hiljada eura nosaju milijarderi, nosa faking Cristiano Ronaldo, a ne igrač FK Sarajeva. Rolex od 30 hiljada maraka mi je puno za njega, a kamoli sat od 120 hiljada EURA.bodi123 je napisao/la: ↑28 okt 2021, 13:47Bundeska, Švica, Šerif...LlullSergio je napisao/la: ↑28 okt 2021, 12:52Kako i zašto neki Rifet Kapić nosa sat od 120 hiljada eura![]()
Nije mi Porsche sporan jer eto auto je, ali da bas tako neki ispodprosječni fudbaler nosa sat od 120 hiljada eura, e pa ****.
A @bodi znam za CV, ali ono nije zaradjivao milion godišnje ni u jednom klubu pa da hladno imaš sat od toliko para.
Evo ne znam, kolika su mu primanja u FK Sarajevo ? Vi to bolje znate.
Mozda jedino oko cega mislim da ne trolas i oko cega se slazemJustin je napisao/la: ↑28 okt 2021, 16:51Jedina stvar za koju je gore dati veliku lovu od sata jeste parfem.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑28 okt 2021, 15:50Bolje da je kakvu fabriku otvorio nego što je kupio sat
Na osnov par iskustava ne dam vise od 20 kermi za parfem.
Parfem je luksuz, sat je investicija. Ovdje govorim o vecin ulaganjima.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Kako se sad krece cijena elektricara za sitne popravke i instalacije po kucama na novo i slicno?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.