Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
U BiH, pa i Hrvatskoj se ne moze osigurati egzistencija, ali se moze zivjeti poprilicno iznad prosjeka. Sjecam se da je Ognjen Vukojevic davno izjavio da se osigurao tek kad je potpisao prvi ugovor s Dynamom iz Kijeva.
🔹
- ASD
- Kontakt:
Hasagić već 5 godina radi kao trener golmana. Moguće da je i prije toga.
I Bill Gates bi propao.
Osigurati egzistenciju ne možeš nikada, ako prestaneš zarađivati i naglo krenuti trošiti.PatriceKwedi je napisao/la: ↑28 okt 2021, 19:59U BiH, pa i Hrvatskoj se ne moze osigurati egzistencija, ali se moze zivjeti poprilicno iznad prosjeka. Sjecam se da je Ognjen Vukojevic davno izjavio da se osigurao tek kad je potpisao prvi ugovor s Dynamom iz Kijeva.
I Bill Gates bi propao.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 28 okt 2021, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
- LlullSergio
- Kontakt:
Ne trebas biti nikakav igrac da zivis bogovski za nase standarde. Pogotovo ako te malo pose.re pa zavrsis gdje realno ne zasluzujes.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Raskol u madridskom taboru 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa u prvoj FBiH kod nekih plate ko da su na budzetu
btw jel moguce da ovaj imbecil jos nije banovan
btw jel moguce da ovaj imbecil jos nije banovan
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa pazi, i Rifet je dominirao po Sloveniji, odlično je igrao, to ga je u Svicu odvelo, tamo je fine pare uzimao.LlullSergio je napisao/la: ↑28 okt 2021, 19:57To je vec sjeb, ja sam mislio da i dosta ovih iz ove Premier lige zaradjuje neki sitnis i prezivljava iz dana u dan.
To mi je za njega cak i optimalna cifra jer je bio kakvo takvo ime. Ono par godina jedan od najboljih igraca ove nase lige, plus je dosao do repke.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 okt 2021, 19:46
Itekako oni zarađuju.
Npr, Duljevic je u cvajti imao 50 hiljada eura mjesečnu platu.
Jap, za nase uslove to su bas bogovske zarade ocito bile. Ali eto kad spomeni Handzica naumpade mi Keno Hasagic, i on zivi bogovski, pogotovo kad uzmes cinjenicu da je vec prije 10-ak godina zavrsio karijeru, a i vecinu vremena kao internacionalac proveo u Turskoj.
Ma kakvo prezivljavanje nasih igraca
Evo sto se tice mog kluba, jer za njega znam, pa cu ti reci.
Evo donedavno je Susic igrao, 30 hiljada maraka imao, Mešanović koji je otišao na ljeto, 20 hiljada maraka, Hrvoje Miličević oko 15 milja također..
Nisu to nimalo male pare. Pogotovo kad te, što kaže harden usere, pa evo npr završi u Padebornu gdje minute nije odigrao, a strašnu lovu imao
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zeljko Malcic kad je bio prvi strijelac Federalke trazio 30k na ruke za polusezonu plus par milja plata, sedmicu nakon tog poziva i razgovora zavrsio u zatvoru 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- AshburtonG
- Kontakt:
Najveci gospodin od svih tih fudbalera, koji su bili i u PL neko vrijeme, a i vani, je definitivno Haskic. Evo ASD ce potvrdit, da je momak jako kulturan, uopce se ne ku.rci, nit s kakvim bijesnim autima, nit satovima, a zaradjivao je fine pare skoro svugdje gdje je igrao, a pogotovo sad u Japanu. Mozda ga sad i Azmir zaganja, jer mislim da nema vise volje igrat toliko daleko od kuce.
Dok je npr isto nas Banovican Ikanovic iz ekipe koja je igrala u LP, zbog skandala s kladionicom i namjestanjem meceva, dosao u Lukavac cini mi se na kraju. Ne znam je li uopce zavrsio karijeru ili igra i dalje.
Dok je npr isto nas Banovican Ikanovic iz ekipe koja je igrala u LP, zbog skandala s kladionicom i namjestanjem meceva, dosao u Lukavac cini mi se na kraju. Ne znam je li uopce zavrsio karijeru ili igra i dalje.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
E Handžić je primjer velikog debila , taj kad završi karijeru će propasti samo tako , u rekordnom roku klasični bezmozgaš ...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 okt 2021, 19:54Krste prošle godine kupio novog Audija 2020, čini mi se A6.bodi123 je napisao/la: ↑28 okt 2021, 19:46Nisi ti onda vidio šta Haris Handžić vozi i kako živi, a vrhunac karijere ruska UfaLlullSergio je napisao/la: ↑28 okt 2021, 19:38Jasno mi je da su ti ljudi zaradili ogromne pare. Ali nisam vjerovao da eto igraci ovog ranga bez eto nastupa za repku mogu tolike pare zaradjivati.
![]()
Kažem ti, plivaju svi u parama, ko god je ikad zakoračio van granica BiH, a i ovi naši amateri ko god šta zna živi kao lord za naše uslove.
Bodul vozi Porsche, ne znam koji, Panameru, ili tako nešto, a ima i G Klasu, strašno auto.
A eto, ni jedan ni drugi nisu strašne karijere imali.
Pogotovo Krste koji je imao samo 1 odlazak u inostranstvo, u Koreju.
Vozi BMW-5 serija , troši kao lud na alkohol i kafanu ...
Benjo dok je bio u Sarajevu kupio stan kod Nove Otoke mislim oko 100 hiljada , a nedavno je uzeo još jedan stan u Bulevaru blizu 200 hiljada cijena , još par ih namjerava kupiti ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Marsal
- Kontakt:
Mahmutović je u Teplicama ja mislim imao oko 150 hiljada eura godišnje, a kad je prešao u Viktoriu Plzen oko 250...
Šta reći, kad Mahmutović prosječan napadač uzme tolike pare od fudbala, šta onda ovi koji igraju u iole "jačim" ligama.
Šta reći, kad Mahmutović prosječan napadač uzme tolike pare od fudbala, šta onda ovi koji igraju u iole "jačim" ligama.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Marsal
- Kontakt:
E i da, poznavao sam oca od Nermina Šabića, Dinamo mu u tim godinama ostao dužan 500 hiljada maraka i znam da su mu to na rate isplaćivali onda, a za osvajanje nekog đavla njoFra ih častio sa po 70 hiljada svakome...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma Handzic je budala. Eno ga u Lebanonu igra, ima sigurno top platu, ali brzo ce to njemu otici.bombaysaphire je napisao/la: ↑28 okt 2021, 21:02E Handžić je primjer velikog debila , taj kad završi karijeru će propasti samo tako , u rekordnom roku klasični bezmozgaš ...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 okt 2021, 19:54Krste prošle godine kupio novog Audija 2020, čini mi se A6.
Bodul vozi Porsche, ne znam koji, Panameru, ili tako nešto, a ima i G Klasu, strašno auto.
A eto, ni jedan ni drugi nisu strašne karijere imali.
Pogotovo Krste koji je imao samo 1 odlazak u inostranstvo, u Koreju.
Vozi BMW-5 serija , troši kao lud na alkohol i kafanu ...
Benjo dok je bio u Sarajevu kupio stan kod Nove Otoke mislim oko 100 hiljada , a nedavno je uzeo još jedan stan u Bulevaru blizu 200 hiljada cijena , još par ih namjerava kupiti ...
Ma zna Tatar sta radi, i nije jedini. I Rahmanovic je kupio stan, ljudi sebe osigurali za cijeli zivot, nek ima 4 stana da izdaje, ne mora prstom mrdnuti( a sigurno imaju i ostalih izvora zarade )
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Poslovni prostor >>> stan
- ASD
- Kontakt:
Ikanović je bio talenat samo takav. Trebao napraviti transfer i to uradi. Na toj poziciji je mogao bruku para uzeti.AshburtonG je napisao/la: ↑28 okt 2021, 20:59Najveci gospodin od svih tih fudbalera, koji su bili i u PL neko vrijeme, a i vani, je definitivno Haskic. Evo ASD ce potvrdit, da je momak jako kulturan, uopce se ne ku.rci, nit s kakvim bijesnim autima, nit satovima, a zaradjivao je fine pare skoro svugdje gdje je igrao, a pogotovo sad u Japanu. Mozda ga sad i Azmir zaganja, jer mislim da nema vise volje igrat toliko daleko od kuce.
Sad trenira djeca u Gračanici.
Haskić je primjer top momka. Po pričama koje sam čuo. Nije bio talenat, ali je radom većinu stvari postigao.
Uzeo je sigurno bruku para. Neka kupi par nekretnina i može pristojnim životom živjeti da ništa ne radi.
A i to je tačno, da je pri zemlji. Da ne znam ko je, ne bih nikada rekao da je veoma uspješan fudbaler.
Pa bio je clanak na klixu cini mi se da je FK Sarajevo za 2019. godinu imalo 10 miliona maraka rashoda i od toga 6 il 6 i po miliona samo na plate uposlenicima. Zaradjuju kod nas igraci sigurno velike pare, a vani smijesno i zamislit.
Darko Lazić istobodi123 je napisao/la: ↑28 okt 2021, 19:46Nisi ti onda vidio šta Haris Handžić vozi i kako živi, a vrhunac karijere ruska UfaLlullSergio je napisao/la: ↑28 okt 2021, 19:38Jasno mi je da su ti ljudi zaradili ogromne pare. Ali nisam vjerovao da eto igraci ovog ranga bez eto nastupa za repku mogu tolike pare zaradjivati.
![]()
Kažem ti, plivaju svi u parama, ko god je ikad zakoračio van granica BiH, a i ovi naši amateri ko god šta zna živi kao lord za naše uslove.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ikanovic je bio projektovan za duo s Pjanicem u sredini. Mislim da je bio kapiten u21 repke ili neke mlade selekcije. U to doba otic iz Banovica direktno u ekipu koja je igrala LP je bio SCI FI scenarij. Velika steta sto je guzica zinula za parama, a mogao se naplatit debelo.ASD je napisao/la: ↑28 okt 2021, 21:25Ikanović je bio talenat samo takav. Trebao napraviti transfer i to uradi. Na toj poziciji je mogao bruku para uzeti.AshburtonG je napisao/la: ↑28 okt 2021, 20:59Najveci gospodin od svih tih fudbalera, koji su bili i u PL neko vrijeme, a i vani, je definitivno Haskic. Evo ASD ce potvrdit, da je momak jako kulturan, uopce se ne ku.rci, nit s kakvim bijesnim autima, nit satovima, a zaradjivao je fine pare skoro svugdje gdje je igrao, a pogotovo sad u Japanu. Mozda ga sad i Azmir zaganja, jer mislim da nema vise volje igrat toliko daleko od kuce.
Sad trenira djeca u Gračanici.
Haskić je primjer top momka. Po pričama koje sam čuo. Nije bio talenat, ali je radom većinu stvari postigao.
Uzeo je sigurno bruku para. Neka kupi par nekretnina i može pristojnim životom živjeti da ništa ne radi.
A i to je tačno, da je pri zemlji. Da ne znam ko je, ne bih nikada rekao da je veoma uspješan fudbaler.
Haskic da je talentovaniji, sa ovakvom radnom etikom bi bio nivo Ibisevica makar. Lik dodje na pauzi sezone i radi dionice gore kod Toplane na onoj uzbrdici, a napolju -20.
Mogli bi njega vrlo brzo gledat u PL, dvoje male djece, zena, a po prici, ne igra mu se vise tamo. Siguran sam da bi ga 15ak milja od Azmira fino podmirilo na mjesecnoj bazi. Za ovu ligu je on space shuttle jos par godina.
Za 2020 je bilo 7,5 miliona. S tim što Sarajevo plaća pune doprinose. Recimo TC prijavi na minimalac i ostalo daje na ruke, tako da su i tamo primanja ogromna. Priča se da je Ubiparip, kad ga je Husić tražio, bezveze lupio cifru samo da ga odbije, ovaj rekao uredu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 9 gostiju.