Ko jednom ode u Tursku, ne vraca se vise

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nije mu niko nista oduzeo. Onoliko minuta koliko je vrijedio, toliko je i dobio.Hare1902 je napisao/la: ↑28 okt 2021, 21:28Ne branim nikog, ali ko zna kako bi se mi ponasali da smo na njegovom mjestu. Neko vam bukvalno oduzme godinu dana profesionalne karijere, pri tom u klubu koji je vjerovatno neka vrsta ostvarenja djecacke zelje i to u najboljim godinama za veznog igraca (30). Ponavljam ne zelim nikog da branim, apsolutno, ali mogu shvatiti frustraciju.
Pjanic je grijao klupu i imao status kakav je vec imao mnogo prije te izjave ...hurem je napisao/la: ↑28 okt 2021, 22:33Pjanicu nije prvi put da se blamira ili pretjeruje i neinteligentno ponaša i objavljuje na društvenim mrezama.
Zbog svoje nepromišljene objave je i zavrsio na klupi - sad se ne mogu tačno sjetiti o čemu je ono bilo riječ ali odmah tada se dalo povezati i naslutiti...i zavrsio je na klupi, ni minute nije dobijao iz utakmice u utakmicu. Bilo je još toga s njegove strane.
Ovakvu objavu i postupak je nemoguće opravdati bez obzira što ne volimo Koemana.
Od prvog dana se znalo da se ni Pjanic ni Barcelona neće usrećiti s dotičnim. Mnogi smo pisali da je frajer uništio svaki "strani" klub koji je vodio.
Koeman je dokazana NEZNALICA i fudbalski "nacionalista" (da je mogao, doveo bi 11 Nizozemaca pa da u startnoj postavi ima Nizozemsku u malom).
Ono što sam stalno potencirao, čovjek za više od godina dana nije dobio niti jednu veliku utakmicu (Real Madrid, Atletico, PSG, Bayern, Juve...)
Nikada mi neće biti jasno kako su ga tako dugo mogli trpiti, bez obzira na finansijsku krizu uzrokovanu pandemijom i veliko obestecenje.
Neka sada dokaze koliko voli Barcelonu pa oprosti "odstetu", čovjek koji je za rezultate i neuspjeh krivio sve i svakoga a samo sebe ne.
Drago mi je zbog Barcelone što su ga se kutarisali jer da je ostao spali bi na granu Valencije...ovako neka nada sada postoji.
A sta ce biti s Miretom...pa bit ce što bude.