Pjanic se pred utakmicu protiv Juventusa zalio talijanskim medijima da bi potom u decembru zavrsio i na tribini kao kazna zbog tih izjava (ispada) u medijima. Cak je završio na razgovoru kod Koemana - bar su tako mediji prenijeli...Swanfilter je napisao/la: ↑28 okt 2021, 23:01
Pjanic je grijao klupu i imao status kakav je vec imao mnogo prije te izjave ...
Kasnije u januaru je postavio neki "emoticon" (smiješak, plac) na izjavu da Pjanic treba da čeka, trudi se jer Barcelona ima mnogo dobrih igrača - tako nesto je bilo, ne sjećam se najbolje - na ovaj dio sam mislio kada sam rekao da je ubrzo nakon te objave bio zacementiran na klupi..
A imao je kuknjave i za naše medije...
Jos tada smo neki pisali da je dijelom i sam kriv za svoj status u klubu jer očito nije išao na edukaciju u vezi s korištenjem društvenih mreža i da će ga to koštati...neovisno o tome što je odmah u startu imao nesreću s koronom pa propustio pripreme i prve utakmice, pa trenera koji te ne preferira...Pjanic je samo dolio ulje na vatru, a to mu nije trebalo.
Ali bilo prošlo...onako sam se osvrnuo na proslost želeći ukazati na činjenicu da često zna biti neinteligentan u medijskim nastupima ili na društvenim mrežama. Najsvježiji primjer je današnja objava u vezi s Koemanom...
Koliko god ga ne volio ili mrzio, ne možeš biti toliko djetinjast da objaviš onakvu grozotu, balavurdiju.