Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
On bi i da igra i da prima platu. Pa dje to ima
-
- Kontakt:
Al sto jest jest, znaju ovi Alispahici na lagan nacin dobru paru uzet. Od Mese brat, Sabit, dobre pare u Slobodi uzeo. Ne znam da li je 2 utakmice odigro, sve ko fol neke povrede a kablove iz ruku i usta nije ispustao. Shisha boy
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
ljudi kojima Fuad Kasumovic prekreci grafit dosli i palamude kako spasit klub
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Ko ce zelji uzet vise keša
ko drugi neg' alispahic meša
ko drugi neg' alispahic meša
Volim tebe, više od sebe
Sa zahtjevom novčanim banu Meša, dolina kurt.ona se veoma uskomeša. 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ovaj zeljo je stavrno GOLEM.
Svi od njega pare traze
Svi od njega pare traze
Volim tebe, više od sebe
Budale 
Umjesto da su se ugasili prije 2 god kad im je i bio vakat, oni produzili agoniju i odredili da to bude spora, teska smrt.
Sada duzni drzavi, duzni bankama, duzni igracima bivsim i sadasnjim, duzni trenerima i raznim sindikatima.
Mogli su se vec na ljeto boriti s vrbanjusom za ulazak, medjutim ovako ce pozeljeti da su ugaseni.
Valja opet cika azmiru dolaziti i klecati na koljenima za koju hiljadicu i opet biti syeban.
Ovo smece od kluba ni arapi ne bi uspjeli dovesti u red.
Serem vam se na 100 godina

Umjesto da su se ugasili prije 2 god kad im je i bio vakat, oni produzili agoniju i odredili da to bude spora, teska smrt.
Sada duzni drzavi, duzni bankama, duzni igracima bivsim i sadasnjim, duzni trenerima i raznim sindikatima.
Mogli su se vec na ljeto boriti s vrbanjusom za ulazak, medjutim ovako ce pozeljeti da su ugaseni.
Valja opet cika azmiru dolaziti i klecati na koljenima za koju hiljadicu i opet biti syeban.
Ovo smece od kluba ni arapi ne bi uspjeli dovesti u red.
Serem vam se na 100 godina
NEMA NAZAD
Amaw isti scenario ponavlja od proslog mandata. Blokirao im racune pa ce sad on i masnica iz londona otvoriti racun i sva lova od buducih transfera ide njima. Kasnije im od tih para uplati neku sicu pa ih tuzi i uzima kamatu.
Jedan je babuka
Jedan je babuka
Na to samo mogu reći:
Živio nam moržu dragi stotinu ljeta.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Klubovi u Engleskoj su propali, a da ne propadnu u ovoj državi. Razumijem ljubav prema klubu, ali ima situacija u kojima se nekad treba predati jer je borba u vezi dugovanja borba protiv vjeternjača. Ko je uspio vratiti višemilionski dug u ovoj državi? Tan kada je došao sa novcem? Otišao na kratko vrijeme, Sarajevo se umalo raspalo, još se igrački oporavljaju od drugih vlasnika. Želji slijedi scenarij Čelika.Kolika je posjećenost na domaćim utakmicama? U cijeloj priči je smiješno kako se Borac olahko riješi dugovanja, od one škole fudbala pa do katastrofalnog kadra. Na kraju uđoše u ligi, najednom puni para i uz to osvojiše ligu. Sve može u BiH.
Sva ta lazna podrska navijaca poslije niza izgubljenih utakmica je jadna.
Ono slavi izgubljenu utakmicu, boze me sacuvaj. Kao da su jucee nastali a ne da imaju 100 kuka.
Ono slavi izgubljenu utakmicu, boze me sacuvaj. Kao da su jucee nastali a ne da imaju 100 kuka.
Borcev dug je 95% dug prema drzavi, i nije se nista rijesilo, svake godine samo napravis reprogram. Ono sto je rijeseno su dugovi prema bivsim igracima, i to sa Dzajom je rijeseno.Neutral je napisao/la: ↑30 okt 2021, 03:45Klubovi u Engleskoj su propali, a da ne propadnu u ovoj državi. Razumijem ljubav prema klubu, ali ima situacija u kojima se nekad treba predati jer je borba u vezi dugovanja borba protiv vjeternjača. Ko je uspio vratiti višemilionski dug u ovoj državi? Tan kada je došao sa novcem? Otišao na kratko vrijeme, Sarajevo se umalo raspalo, još se igrački oporavljaju od drugih vlasnika. Želji slijedi scenarij Čelika.Kolika je posjećenost na domaćim utakmicama? U cijeloj priči je smiješno kako se Borac olahko riješi dugovanja, od one škole fudbala pa do katastrofalnog kadra. Na kraju uđoše u ligi, najednom puni para i uz to osvojiše ligu. Sve može u BiH.
Evo tablica

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Kad ostali vide kombinatoriku u ponedjeljak počet će frezat terene prije mečeva sa šesterostrukim šampionomAntipolitika3 je napisao/la: ↑29 okt 2021, 21:42Jedva cekam vidit igru Jakiroviceve ekipe na hibridnom terenu![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Lažna podrška

De vi na kakvu prevaru onda pojačajte posjetu. Godinama ste iza po posjeti a titule se uzimale, euforija na maks. Mi se raspadamo i opet najbolja posjeta.
Kod tebe se baš osjeti ta frustracija

Ah da, igrate petkom i ponedjeljkom

-
- Kontakt:
Ako ne mozete dati 4+, ne kvarite zadnju utakmicu sa Grbavice!Rigoletto je napisao/la: ↑30 okt 2021, 09:29Kad ostali vide kombinatoriku u ponedjeljak počet će frezat terene prije mečeva sa šesterostrukim šampionomAntipolitika3 je napisao/la: ↑29 okt 2021, 21:42Jedva cekam vidit igru Jakiroviceve ekipe na hibridnom terenu![]()
Tuzla City / Sloga Simin Han
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
LeonProfessional je napisao/la: ↑30 okt 2021, 09:45Lažna podrška![]()
![]()
De vi na kakvu prevaru onda pojačajte posjetu. Godinama ste iza po posjeti a titule se uzimale, euforija na maks. Mi se raspadamo i opet najbolja posjeta.
Ah da, igrate petkom i ponedjeljkom![]()
Samo vi slavite poraze svog tima.

- Kockoglavi
- Kontakt:
Za zeca ne znam al znam da pod hitno ove ublehe trebaju otjerati. Posebno preddjednika.avenija je napisao/la: ↑29 okt 2021, 23:09Jel istina za Zeca? 100k za sve ove godine sto je više povrjedjen nego sto igra? Tako su i nas pljačkali.Kockoglavi je napisao/la: ↑29 okt 2021, 22:48Mehmede isplatice ti qurac hem svi racuni blokirani, a dana novo rjesenje na preko 500 hiljada im uruceno.
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
A i kisa je kad god igraju.LeonProfessional je napisao/la: ↑30 okt 2021, 09:45Lažna podrška![]()
![]()
Ah da, igrate petkom i ponedjeljkom![]()

Trenutno korisnika/ca: aqarius, Argentina, bhfanatic14, boatenkk, Bordo10, chiefsosa, Combattente87, Doktorinho, epidemijaZ, Grk1234, Jabroni, Lik, N3R3D, NazorUso, NEZALAGANJE, Proximic, ristagrad, supervizor, torbica, TylerBurey, VolimBiH96, Vorovus, WeekendOffender, ZmajOdBosne33 i 172 gosta.