FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Treba pitati onoga ko odlucuje o sastavu,otkud Varesanovic,a ja mislim da odlucuje ovaj bot od trenera,ako je dozvolio da mu neko kroji sastav,onda je jos gori nego sto mislim.
- feniksptica
- Kontakt:
Pa zar nije Sabra krojial sastav ?? Tjerali ste jedno zlo a drugo polahko ulazi u klub na mala vrata. Samo sutnja sad zavladala. Ipak musko je iz Sa je i sto da ne.Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 18:16Treba pitati onoga ko odlucuje o sastavu,otkud Varesanovic,a ja mislim da odlucuje ovaj bot od trenera,ako je dozvolio da mu neko kroji sastav,onda je jos gori nego sto mislim.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Koliko mi imamo pogresnih pasova to je nevjerovatno, ako nismo u top3 u ligi **** mi sve
1946-1987
- f0rest1946
- Kontakt:
Cek vi se jos uvjek yebeno cudite zbog lose igre ???????????????
Wtf ba, na klupi nam najgori trener u historiji i vi se cudite.
Sasvim ocekivana i igra i rezultat, tako je od kako je ova kita od trenera dosla.
Wtf ba, na klupi nam najgori trener u historiji i vi se cudite.
Sasvim ocekivana i igra i rezultat, tako je od kako je ova kita od trenera dosla.
Hoce i udariti, nije pametno na njega...feniksptica je napisao/la: ↑30 okt 2021, 18:18Pa zar nije Sabra krojial sastav ?? Tjerali ste jedno zlo a drugo polahko ulazi u klub na mala vrata. Samo sutnja sad zavladala. Ipak musko je iz Sa je i sto da ne.Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 18:16Treba pitati onoga ko odlucuje o sastavu,otkud Varesanovic,a ja mislim da odlucuje ovaj bot od trenera,ako je dozvolio da mu neko kroji sastav,onda je jos gori nego sto mislim.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Sivilo se nastavlja, igramo na horuk bez ikakve ideje. Na zimu cistku napraviti ovo je katastrofa !!!!!
U novi boj ...
Sta "hahahahha"?
On i Varesanovic dns ubjedljivo najgori.
Lik je spor uzasno.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E sad koji su to igrači koji su ispucali sve kredite kod Gorana?
90 min penal za nas. a Krste ga preko stadiona 

Hahahahaahahahahahaha kakav debil
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 30 okt 2021, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Glup crveni, a mogao je i da ga ne pokaže.
Crveni ko munara
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Idite u pizdu materinu **** ti igrace nesposobne, koliko je ovaj splico nesposoban, nista bolji nisu ni ovi sto "igraju", **** te crveni debilu
1946-1987
Cist
Pidro kralju
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Bing [Bot], mosarajvosa83, perodeformero, rimljanin90 i 51 gost.