Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Bravo Reece bravo Podoi. Podoi odlican iskreno u zadnje vrijeme jedini kreira.
James. 
Napokon udje nesto.. Odoi veoma dobar u zadnje vrijeme,..ponovo odbrambeni igrac daje gol,kod nas jaca odbrana u napadu nego napadaci kod Mancester Junajteda
Nadam se da ce kiksat Liverpul i Siti ..
Nadam se da ce kiksat Liverpul i Siti ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nikakve razlike u desnoj i lijevoj haha
Aauuu... hvala Džejms.. koji golovi.. oba... hajd probij kad je 11 igrača u kaznenom... već sam se počeo bojati da će biti bod
Mogli bi ovo biti kolo iz snova, mada i ne ovisimo puno o drugima, ako pobijedimo svaki mec do kraja sezone 
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Ovo je vec nesto,na kraju ispade deranje ove nejjaci.. Mogao je Zorzinjo prepustit Dzejmsu da puca penal,nek malac hetrik ima na ovom mecu
St.Reece James Park
St.Reece James Park
Oktobar mjesec 6 odigranih meceva svih 6 pobjeda ako racunamo i penale u kupu od neki dan..
U tih 6 mecva 19 dali,a samo 2 primili..
Sta ce Tuhel nije mogao sa PSG-om osvojit ligu prvaka
U tih 6 mecva 19 dali,a samo 2 primili..
Sta ce Tuhel nije mogao sa PSG-om osvojit ligu prvaka
Moramo biti zadovoljni na kraju, a i konkurenti su nas ispoštovali. 
- wadethegreat
- Kontakt:
Kako je lijepo imati oba beka u strasnoj formi.
- wadethegreat
- Kontakt:
10 - Chelsea have won 10 of their 14 Premier League away games under Thomas Tuchel (D3 L1). Only Guus Hiddink and José Mourinho (13) have reached 10 away victories in fewer games in the competition than the German. Perfect.
Slijedi Burnley kuci 6. novembra. Valjda se dotad oporavi neko od Mounta, Lukakua, Wernera.
Zar nije odgođen taj svjetski kup za januar?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ja sam procitao na jednom portalu da je krajem godine,mozda su i odgodili ko ce znat..
- wadethegreat
- Kontakt:
Nadam se da je uprava naucila na slucaju De Bruyne i da nece prodati Gallaghera.
Veceras ocekujem nova tri boda,da polako osiguramo naredni krug takmicenja u ligi prvaka..
Gledam u nedelju Romu protiv Milana,Abraham isto stativa na terenu,sreca pa smo ga se rijesili odredjen period.. Radije bi istrpio Armanda Broju,nego gledat njega kako slaze one face nakon svakog kiksa
Gledam u nedelju Romu protiv Milana,Abraham isto stativa na terenu,sreca pa smo ga se rijesili odredjen period.. Radije bi istrpio Armanda Broju,nego gledat njega kako slaze one face nakon svakog kiksa
Galager me mnogo energijom i tehnikom podseca na maunta,sada je odlican i u wba je bio dobar.wadethegreat je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:30Nadam se da je uprava naucila na slucaju De Bruyne i da nece prodati Gallaghera.
Večeras smo se ispromašivali, ali tri boda su na kraju najbitnija.
Koja je sreća bio onaj Havertzov gol u finalu, ne zna ni on sam kako ga je dao, kad skontas kakve je prilike fulio sam pred golmanom večeras.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.