FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nijedna duga lopta danas nije prošla 

Pizda li vam materina nesposobna od prvog do zadnjeg!
Ismire ne treba ti ovo u zivotu!
**** si nas khurvo za sva vremena, mater ti parazitsku yebemo!
Ismire ne treba ti ovo u zivotu!
**** si nas khurvo za sva vremena, mater ti parazitsku yebemo!
NEMA NAZAD
Idi ublehoooooooo sve ti ****
- f0rest1946
- Kontakt:
Izbacio jedinog Visokog igraca Ahmetovica (sad nam najvise treba) i ubaci Dervisagica da igra desno krilo
Krstu ubaci da uspori igru valjda mu odgovara X ?

Krstu ubaci da uspori igru valjda mu odgovara X ?
Paa ljudii rudar prijedor...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ne budel dobio otkaz veceras, pocrkli svi dabogda.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Naši pjetliće ne mogu dobiti u duelu
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ma ko mu **** mater neka ode u 90oj ko da nam je on problem. Vidis li ti kakve kiklope imamo u ekipi
NEMA NAZAD
Ma ja sam govorio ovaj Ismir da ima muda kad je vec bio tu protiv Ljubica je trebao uci na poluvremenu u svlacionicu i treneru otkaz uruciti i nedati mu da izadje uopste drugo poluvrijeme.Mislim ako ti nemozes nizeligaša nadigrat nesto specijalno sta si ocekivao protiv PL ekipe. Smjesno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- feniksptica
- Kontakt:
Jesu ljudi kratovidni. Kad ode trener opet isti igraci ostadose. Yebem ja onog trenera koji dodje i odigra bolje s istim igracima.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ku r či ne na kvadrat
Hebi se Dzeno što nećeš licencu da dobiješ, da su njega ostavili bar bi djecu gurao, pa bi dobio nešto za budućnost ovako samo izgubljena sezona badava.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- NisamInSajder
- Kontakt:
Samo što sve kvalitetno iz tog sastava je otišlo iz kluba (ostala 2-3 kvalitetna igrača) , a ono što je došlo kao zamjena nije ni pola kvalitete tih igrača koji su otišli.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 18:52Jesmo ostali sprdancija. Lani u ovo doba se nas svi bojali igrali ekstra, a vidi ovo sad.
Tako da ovdje nije ništa do trenera. Novi trener neće ništa bolje raditi sa ovom ekipom, može samo dublje u provaliju ići.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Dati i to
Imaš igrača u ekipi koji vrijedi kao čitav Rudar, žalosno je spomenuti da ekipa ne može na Koševu dobiti Rudar, pa sa gorim sastavima smo to mlatili po 3,4-0
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- feniksptica
- Kontakt:
To je taj problem, kad su neki vidjeli i sebe smatraju odgovornim i zasluznim za tjeranje nekih ljudi iz kluba..namirisali su krv. Sad samo tjeraju i tjeraju bez obzira na nelogicnost. Nema og trenutnog dostupnog trenera za ans koji ce ans poboljsati s ovim igracima
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Fuuuj Heba
Zadnja utakmica Sablića na klupi Sarajeva je protiv Rudara iz Prijedora. Ne pitaj te kako znam, dolazim iz budućnosti.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Trenutno korisnika/ca: benko21, mosarajvosa83, perodeformero, rimljanin90 i 55 gostiju.