Toliko od mene.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Rekao je da neceHistoricar je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:11Ako Goran sam ne ponudi ostavku ili mu klub 7 narednih sat - dva ne uruci otkaz, treba ici pred prostorije kluba ili u Butmir.Ostanak Gorana bi bila katastrofa širih razmjera
Krste "Stonewall" Velkoski.spezial je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:09U ovoj situaciji kad je ekipa jako slaba moraju svaku utakmicu po citavu igrati Dizdarevic, Ramic, Trako, a dati sansu i Dervisagicu i trpiti Djokanovica, Pidru, Sabanovica pa i Varesanovica.
Sve ostalo nema nikakvog smisla, koja je uloga veceras bila Krste kad je usao?!
Samo jos da pohvalim sudjenje koje odavno nije bilo korektnije, i goste koji se nisu valjali, nisu igrali divljacki, maksimalno korektno zasluzili bod.
I da, neki su se sprdali sinoc kad smo govorili da je bod realnost, a da ni poraz nije nemoguc.
Ne vidim kako nas treba utjesiti cinjenica da, pored toga sto smo qarina, jos se bavimo i kriminalom i namjestanjem...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:10Ne trosite zivce. Bilo je dosta ljudi koji su iznenadno odigravali X na kladionici![]()
Toliko od mene.
Trenutno korisnika/ca: Bejker, bhfanatic14, bordobijeli, Chony533, Ferrante071, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Hamagara, keli, mercurial, NazorUso, pitar, Posejdon, riki46, Rule_hz i 166 gostiju.