Serie A
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ma sta pisete Juve je i dalje jedini konkurent Interu za titulu,zar ste to zaboravili. Kaze jedan vrli poznavaoc ovdje na forumu,da ce zavrsiti ispred Milana i Napolija
- f0rest1946
- Kontakt:
Al bas brate, kakvu ekipu imaju pa ovo je katastrofaVerstappen33 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 18:24Sreća pa se spasi čovjek na vrijeme.f0rest1946 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 18:23Samo da otjeraju Ronalda i tad ce proigrati polahko, on im je najveci problem u ekipi.Verstappen33 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 18:22Juventus je postao prosječna ekipa tipa Lyon, Arsenal...![]()
fudbalski znalac, premašio si i Haralda.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Bio jednom jedan Juventus.
Tebe niko spomenuo nije,ti si nebitan
- Romagnoli13
- Kontakt:
Teško je ljudima da priznaju da je Milan trenutno bolja ekipa od Juventusa. Uostalom Juve je ispred Milana u zadnje skoro pa 2 godine, bio samo možda 3 sedmice.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovo je vise faul za Veronu nego za juve, spasi sudija juve trice u pola h.
embrace the chaos
Koji levat je ovaj Morata 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma nije to ni pisao niko od Juventina, već neki od interovih trolovaRomagnoli13 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 18:31Teško je ljudima da priznaju da je Milan trenutno bolja ekipa od Juventusa. Uostalom Juve je ispred Milana u zadnje skoro pa 2 godine, bio samo možda 3 sedmice.
Il Club più titolato al mondo!
Da li je De Ligt povrijedjen ili Allegri tjera nesto svoje?
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
Allegri ostao u 2017oj
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Umislio se da je trenerčina, prvi mu Ronaldo smetao sad Najboljeg stopera ostavlja na klupi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ne znam bgm. Ovaj Juve je u raspadu. Neko reče da je Mou propao trener sta onda reci za Allegria koji s par puta kvalitetnijom ekipom ima ovakve rezultate ?
Arthur ako košta 50 miliona onda vezni tipa Barella, Pellegrini, Locatelli , Tonali ... kostaju 150+.
Simeone u 2 utakmice 6 golova i ima finu sansu da kompletira drugi hat-trick ove sezone.
Arthur ako košta 50 miliona onda vezni tipa Barella, Pellegrini, Locatelli , Tonali ... kostaju 150+.
Simeone u 2 utakmice 6 golova i ima finu sansu da kompletira drugi hat-trick ove sezone.
Pitanje za Milaniste, hoćete li opet na kraju ove sezone govorit kako je CL bila cilj cijelo vrijeme i da niko od vas nije spominjao titulu?
Zadnja izmjena: Biscione, dana/u 30 okt 2021, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Normalno da je to primarni cilj. Ako se otvori šansa za titulu, onda će sigurno ekipa sve uraditi da dođe do iste.
A ko je spominjao titulu? Vidi, po mišljenju vas par mi koji smo na 1. mjestu nemamo pravo ni reci da smo konkurenti za titulu, al je normalno da je vama Juventus glavni konkurent za titulu. Kakva logika.
Il Club più titolato al mondo!
I dalje je primarni cilj LP, ali koristimo priliku da malo podyebajemo dok mozemo
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Teško je otpisivati Juve u ligi, ali stvarno ne djeluju kao ekipa koja može nadoknaditi 15ak bodova.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Al ce Verona uzeti dobre pare za Simeonea
Igra brat svaka mu cast.
Igra brat svaka mu cast.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.