Kad treba da rijesimo utakmicu, oni se zajebavaju, pa poslije ga stizi. Ovako rijesi 3-4 gola svima mozemo dati, pa onda vucaj do mile volje.laudrop je napisao/la: ↑30 okt 2021, 18:35Do sad evo vec dvije ili tri takve sanse propustene. Malo nervira i Suki kad je krene vucat bespotrebno, moze gurnuti loptu i napraviti šansu a on je čuva. Valjda od malog nogometa ostalo.redbull93 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 18:32Samo me nervira sto se igraci ponasaju toliko nonsalantno, da u cistim situacijama upropaste sansu radi neki svojih hireva i podcjenjivanja protivnika. Zadnjih utakmica to nam je bas problem, podcijenimo protivnika i igramo toliko nonsalantno da nas kosta na kraju.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Broj 31 ofulo profesiju 100 %
Nurkovic bezveze nabija lopte u aut, koji qrac on brani. Zadnji pas katastrofa, vise koncentracije fali i manje zajebancije. Ovaj slampavi sto je usao umjesto zune, nit ima fizicke predispozicije za krila i fudbala, niti inteligencije. Oprosti se momak, uci skolu. Nedaj se Zuna 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Dobri smo ne mogu nam meda
Trebalo je zabit još 2 sigurno ali idemo dalje. Nadam se da povreda Žune nije strašna, koljeno je bilo u pitanju.

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Malo smo izgubljeno stajali na pocetku utakmice, ima tu dosta tehnicki gresaka, skoro svaku bitnu loptu nam procjene i presjeku, tako da nije fudbal samo sutni loptu, malo razmisljaj dok si na terenu.Oni su pomusavali nesto na pocetku pritisak i onda su pali vjerovatno i fizicka sprema.
Ostali mala zamjerka za ovaj zvuk na streamu, ne znam kako je vako iritantan nit se cuje kako treba niti je smanjen, malo da se popravi da cujemo i navijanje i sve u paketu.
Ostali mala zamjerka za ovaj zvuk na streamu, ne znam kako je vako iritantan nit se cuje kako treba niti je smanjen, malo da se popravi da cujemo i navijanje i sve u paketu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Desna strana uvijek ostane suplja.Poslije popovica koji je izbacen iz ekipe, najlosi je sehic tako se preziva ja mislim odbrana desna strana
Ko mraz paprike ih ubijamo!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Re: NK Čelik Zenica
Ma dobar i autoritativan trener bi ovo mogao sloziti da se i sa ovakvom ekipom prosetamo ligom. Al, ok je ovo za sada jer cemo i kroz ovu zajebanciju sigurno biti drugi, a mozda i prvi.
Pravda za flash-a!!!
Jel bilo raje na stadionu?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Pa kao i prije zbog svojih smicalica, nije htio uc u igru, jer kao sto sam ranije rekao polako ga je pavle poceo izbacivat iz prve postave a pita ga mahmutovic hajde hoces igrat on kaze boli me stomak, to je bilo na utakmici protiv azota ja mislim i kad su imali trening poslije te utakmice, doso popovic na trening i pavle mu reko da ne teba vise dolazit ne racuna na njega.
Zadnja izmjena: Celicni, dana/u 30 okt 2021, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Stvarno zalosno, al doci ce i to na svoje.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Žalosno vidjeti ovakav ambijent, ovako dobru travu. Ali doće to sve na svoje vremenom. Ako ove sezone ne budemo ulazili u Prvu ligu FBiH, sljedeće očekujem posjetu sve veću i veću iz kola u kolo.
Opet naravno uz pozitivne rezultate
Opet naravno uz pozitivne rezultate

Mahmutovic odigrao najbolju utakmicu od kako smo krenuli iz kantona.
+3 boda za povratak na 3 mjesto i odlicno drugo poluvrijeme.
+3 boda za povratak na 3 mjesto i odlicno drugo poluvrijeme.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Re: NK Čelik Zenica
Drugo poluvrijeme današnje utakmice možda i najbolje od početka sezone. Bez obzira na četiri gola, kreirali smo minimum još 10 šansi. Pavle pogodio sa izmjenama, momci su trčali, ubacivali se, kreirali šanse. Istina da imamo grešaka mnogo ali i one su sastavni dio igre jbg. Odbrana na nivou večeras, i onih par grešaka koje su pojedinci pravili, ostali su odmah popravljali. Mahmutović je doktor i legenda i o tome ne treba raspravljati. Onaj mali što je zamijenio Žunu, broj 31, Durmiš, je izgubljen totalno. Prvo što je usporavao svaki napad a i fizički nije nešto građen, pada na najmanji kontakt. Trebalo bi ga vratiti još malo u juniore jer definitivno nije za prvi tim. Sve u svemu po meni odlična tekma večeras, volja i trčanje su zasjenili sve sitne greškice. Samo naprijed momci. VOLIM TE ČELIK 

Novi lijevi bek upgrade u odnosu na kurcobolju tj. Popovica. Broj 31 Durmis, ispisnica sutra, ali bukvalno sutra. Koja krampa, da ga istrpis 30 utakmica opet je kloc. Mahmute sva cast, mucno je ovo sve za nas klub, tebi skidam kapu, za tvoju volju i ljubav prema klubu
Zenicani navijaju i glasaju za Fuada, tako da dok god je smece na celu grada i dok se god spinuje, posjeta ce biti ovakva. Otpor i jos jace, nema nam druge.

Zenicani navijaju i glasaju za Fuada, tako da dok god je smece na celu grada i dok se god spinuje, posjeta ce biti ovakva. Otpor i jos jace, nema nam druge.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Prvo poluvrijeme lose smo usli u utakmicu.Odigrali su nam visoki presing,iznenadili su nas na pocetku i bilo je problema u protoku lopte.Poslije smo im mogli 10 dati,kad su se nasi uozbiljili i pokazali fizicku i tehnicku superiornost.Posjetom nisam zadovoljan,ali kad vidim Premier ligu ovo je dobro!!Generalno nam je fudbal u cijeloj drzavi pao ..... za usi.Posjete su mizerne i kod vodecih klubova u najvecem rangu tako da i mi ne trebamo kukati!Bice bolje,idemo dalje
Nema se tu sta novo reci u vezi same igre, ovako je svaka do sad izgledala. Ja sam uvjeren da i sa ovakvom ekipom bi bili sredina u 1 LF. Valjda ce se klub oglasit povodom G.Popovica ako je vec izbacen iz ekipe.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.