Nema veze Balja, samo čuo sam da je ljubomorno čuvaju a ne znam iz kojeg razloga.elvirbaljic je napisao/la: ↑30 okt 2021, 20:20Ima kod mene komisija, ali moram gs pitati jel na prodaju. Malo je postara, prasnjava, ali da se srediti.MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 okt 2021, 20:12Ima li kakva vitrina na prodaju, znam da ima nekih kojima skuplja prašinu, pa reko' ako su je voljni prodati. Malena Lana Pudar će je ispuniti trofejima za par godina takmičenja, što neki bahili nisu u stanju za 102 godine postojanja/tavorenja u ligi.
Premijer liga BiH - aktuelno
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 okt 2021, 20:12Ima li kakva vitrina na prodaju, znam da ima nekih kojima skuplja prašinu, pa reko' ako su je voljni prodati. Malena Lana Pudar će je ispuniti trofejima za par godina takmičenja, što neki bahili nisu u stanju za 102 godine postojanja/tavorenja u ligi.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
stoko jedna mala tuzlanska zazalices dan kad si spomenuo velegrad i fudbalski klub SarajevoSky9 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 20:27MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 okt 2021, 20:12Ima li kakva vitrina na prodaju, znam da ima nekih kojima skuplja prašinu, pa reko' ako su je voljni prodati. Malena Lana Pudar će je ispuniti trofejima za par godina takmičenja, što neki bahili nisu u stanju za 102 godine postojanja/tavorenja u ligi.![]()

-
- Kontakt:
Tuzno je bilo gledati komentarisanje danasnje utakmice. Komentator pitar umire, kenja. Nadam se pitarima u kupu.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma dobro 90ka, možda se oni vode onim "važno je učestvovati, nikad ništa ne osvojiti".90minut je napisao/la: ↑30 okt 2021, 20:28stoko jedna mala tuzlanska zazalices dan kad si spomenuo velegrad i fudbalski klub SarajevoSky9 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 20:27MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 okt 2021, 20:12Ima li kakva vitrina na prodaju, znam da ima nekih kojima skuplja prašinu, pa reko' ako su je voljni prodati. Malena Lana Pudar će je ispuniti trofejima za par godina takmičenja, što neki bahili nisu u stanju za 102 godine postojanja/tavorenja u ligi.![]()
![]()
Sa trofejima ili ne valja doziviti 102 godine. Recimo Glogova City nece ni nekih 1o.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
90minut je napisao/la: ↑30 okt 2021, 20:28stoko jedna mala tuzlanska zazalices dan kad si spomenuo velegrad i fudbalski klub SarajevoSky9 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 20:27MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 okt 2021, 20:12Ima li kakva vitrina na prodaju, znam da ima nekih kojima skuplja prašinu, pa reko' ako su je voljni prodati. Malena Lana Pudar će je ispuniti trofejima za par godina takmičenja, što neki bahili nisu u stanju za 102 godine postojanja/tavorenja u ligi.![]()
![]()

popuši mi karu tvrdu debelu
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Dobro bi bilo i u kupu s vama vala što kaže Makabi
vratio se stari rivalitet nakon dugo vremena
Šteta samo što 1/4f ne bi bilo u ovom periodu, nego na proljeće.
Sad bismo vas iskarali kao nekad u lijepa vremena, na proljeće - vidjet ćemo hoćete li se presabrati.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imali smo isto bodova k'o Borac te godine ali izgleda da oni nisu dobili licencu, tako makar tabela kaže 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- svrakino1921
- Kontakt:
Publika je rekla svoje, Sablić je to dobro čuo.
“Razumijem publiku, pogotovo sam razumio nakon Ljubića. Nakon večerašnjeg izdanja me nije stid i sramota. Neko je možda mislio da će ova ekipa da leti sa novim vlasnikom... To sam rekao, a to nikoga ne interesuje. Treba to istrpiti do zime, a već sam vlasniku rekao da dajem mandat na raspolaganje. Bio sam tu kada vas je bilo dvoje, a ne petnaest. Malo realnosti treba, poslije Ljubića smo zaslužili šamarčinu, ali večeras ne. Tražio sam malo realnosti, malo podrške navijača... Ovo je tranzicijska godina, rekao sam to. Neću otići jer sam četiri mjeseca ovdje jeo, da ne kažem šta sam jeo i šta sam živio za ovaj klub“.
Ovi izgleda opet manstrafili samo virsle
“Razumijem publiku, pogotovo sam razumio nakon Ljubića. Nakon večerašnjeg izdanja me nije stid i sramota. Neko je možda mislio da će ova ekipa da leti sa novim vlasnikom... To sam rekao, a to nikoga ne interesuje. Treba to istrpiti do zime, a već sam vlasniku rekao da dajem mandat na raspolaganje. Bio sam tu kada vas je bilo dvoje, a ne petnaest. Malo realnosti treba, poslije Ljubića smo zaslužili šamarčinu, ali večeras ne. Tražio sam malo realnosti, malo podrške navijača... Ovo je tranzicijska godina, rekao sam to. Neću otići jer sam četiri mjeseca ovdje jeo, da ne kažem šta sam jeo i šta sam živio za ovaj klub“.
Ovi izgleda opet manstrafili samo virsle
Ali imam osjećaj da čitav život gledam jedan te isti klip psovanja sa istoka Koševa, samo se akteri na terenu mijenjaju
Vazda isto

Vazda isto

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:

MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 okt 2021, 20:35Ali će u tih 10 godina uspjeti osvojiti nešto što neko nije za 102 godine

Tuzla City / Sloga Simin Han
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A dovoljan je jedan trofej, da bi imali duplo više trofeja od njihelvirbaljic je napisao/la: ↑30 okt 2021, 20:49
MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 okt 2021, 20:35Ali će u tih 10 godina uspjeti osvojiti nešto što neko nije za 102 godinepet godina u PL-igi je rok, ako ne osvojimo vise trofeja od komsinke, gasimo Klub.

Skarat ćemo vas za 20 dana, konsekventno.90minut je napisao/la: ↑30 okt 2021, 20:47Eto vas na koševu bolan za 20 dana jel drzis istu energiju da ce biti karanja?![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Onda bi to znacilo ovako "Sto mi osvojimo za pet godina, oni nece za 204"MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 okt 2021, 20:53A dovoljan je jedan trofej, da bi imali duplo više trofeja od njihelvirbaljic je napisao/la: ↑30 okt 2021, 20:49
MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 okt 2021, 20:35
Ali će u tih 10 godina uspjeti osvojiti nešto što neko nije za 102 godinepet godina u PL-igi je rok, ako ne osvojimo vise trofeja od komsinke, gasimo Klub.
![]()
Tuzla City / Sloga Simin Han