Zato nekada treba stati iza trenera i rastjerati igrače koji kvare svlačionicu. Tjerajući non stop trenere igračima daješ krila, da mogu raditi što hoće.
+1
Ovo nije prvi put da tjeramo sve osim štetočina iz svlačionice, naplate pare nizašta i nestanu bez glasa.
Ima i do ovoga, ali klub je sam kriv.
Nije klub gledaj u ovoj ligi je kvalitet toliko blizu da uvijek dolaze igraci koji su završili s karijerom u inozemstvu eh sad problem je što takvi igraci ne vode racuna o sebi i nikad ne znaš na cemu si.
Zato i nema neke dominacije u ovoj ligi i pobjeđuje svak svakog vecinom..
Vidjecemo eto na pauzi možel se šta dovest konkretno i koliko je ozbiljan Ismir pa i Tan isto da nešto ubrizgaju.
Ne znam nisam optimista sve se ovo vidjelo s Tanom ranije kad je riješio dugove i onda neke " smiješne " pare ulagao.
I yebo vas više Bodul, kad se sjetim svršavanja tipa "nikad bolji igrač nije igrao u ligi", "vanzemaljac", pa onaj smajli što se klanja, qurac palac. Qarina ona čupava, istetovirana.
Istina je da smo u tranziciji, da kasnimo u svemu zahvaljujuci Sickom kopiletu (yebem joj pleme papansko)
Isto tako je istina da ovaj trener nema ideje sta treba raditi u svlacionici.
I za ovo se treba zahvaliti bivsoj (oca dojila)
Istina je da su i igraci carina ali ne takmicimo se Engleskoj.
Nemas udarac u okvir gola za 90 min, spasavas se protiv drugoligasa iz rs, ne vladas svlacionicom itd itd.
Hvala gosp. Sablicu.
Ako smo u tranziciji a jesmo, maximalno je treba iskoristiti I mjenjati sve sto je kurava ostavila da bi dosli na put ozdravljenja sto prije. I neke igrace svakako, pa nek im drolja isplati ostatak ugovora, znam da je nemoguce al jeb.
Jos dugo ce oziljci zbog kujice biti vidljivi, nazalost.
Čekam Hightlights na yt i izbaci utakmicu protiv Rudara prije osam godina, rutinski 3:0, milion prilika. Hadžija , Torlak glavom ... Mi ne može žemo da se sastavimo sa loptom protiv Ljubića, Posušja i Rudara. Za ova tri protivnika ti ne treba ni trener ni formacija kunem se. Samo individualni kvalitet. Mi smo danas imali energiju, ali fali ono ključno, znanje igrača. Ovaj roster je kombinacija igrača koji su dali klubu što su imali , onih koji su škart i ne bi odskakali ni u Federalci. Osim njih imamo 4-5 igrača koji trebaju da su tu, na njima graditi ekipu, škart rastjerati preko zime.
Ne mislim da mijenjanjem trenera išta dobijamo u ovom trenutku, možda neki pozitivni šok protiv Radnika i onda te realnost dočeka u Lištici. To nije vrijedno ko zna koliko milja što bi mu se isplatilo za otkaz, a i realno čovjek radi mandat u najgorim uslovima od osnivanja kluba.
Ja ne mogu da vjerujem, da ima još ljudi koji nakon svega od Milsamija do veceras, žele da Sablić ostane
Da je samo do njega, odmah ga treba poslati u tri lijepe.
Ali bojim se da nije, mislim da bi to bilo presipanje iz supljeg u prazno.
Sacekati naredni prelazni rok i nakon 2-3 utakmice dati konacan sud o Sablicu.
Sezona je svakako izgubljena sto se tice titule.
I yebo vas više Bodul, kad se sjetim svršavanja tipa "nikad bolji igrač nije igrao u ligi", "vanzemaljac", pa onaj smajli što se klanja, qurac palac. Qarina ona čupava, istetovirana.
Sjeti se Pejovićevog debija protiv Radnika i onih igara proljetos.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Sjeti se Pejovićevog debija protiv Radnika i onih igara proljetos.
Ma ne možeš više pohvatati brate, pitarluk je to.
Jedan je Leon Benko.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 30 okt 2021, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
"Razumijem ja navijače i skandiranje, ali neću iz principa. 4.5 mjeseca sam jeo da ne kazem sta sam jeo, zivio za ovaj klub!"
Podrška!
O Sablicu zakljucke treba donijeti nakon zimske pauze, treba prestati sa nepopularnim trendom da svake **** sezone mijenjamo trenera.
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 30 okt 2021, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.