FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
- Nadam se da u nedelju nećemo igrati fudbal sa nabijanjem i bezveznim centriranjem,također, da ćemo iskoristivši svoju tehnčku premoć čak i uz uslov da je Leotar fizički jak kao i mi . Vrijeme je da pružimo partju kakva se dugo od nas očekuje i pobijedimo.Moramo ubrzati igru .To možemo sa majstorima koji mogu da igraju na prvu loptu.Nadam se da će Mešinović biti na klupi za rezervne igrače.Ako već starteri moraju biti Brajlović i Šukilović, onda Čeliković uz Šukilovića u štoperskom paru.Uz Karjaševića neka igra Gavrić.Po krilima Nukić i Mehidić a trojka Doffo,Brkić i M.Mehinović od početka zajedno u ekipi.Džafić neka malo predahne.Sulejman neka igra svoje mjesto.Mišić na klupu do Džafića i neka uđu u 2.pol.Ako krenemo sporom igrom iz naše polovine i gnjavažom ponovljenih pasova na našoj strani i malo u polju protivnika biće kilavo.Imamo krila koja po principu naizmjeničnih ubacivanja mogu odlično sarađivati sa Dofom ,Brkićem i Mirzadom.Treba forsirati lopte u dubinu kako uz aut liniju tako i u šesnesterac. protivnika. Naravno, sa pozicija krila tražiti slobodnog igrača da zabije.Doffo,Mirzad i Brkić, mogu da mijenjaju mjesta a ne da igramo kao vaterpolo.Ako Doffo izbjegava poziciju centralnog veznog neka ide na krilo a Brkić neka uzme to mjesto.Slušam presicu i vidim da ćemo igrati kao i do sada ,ziheraški.A ako damo gol odmah uspori t.j. stani i čekaj kontru.Kakve kontre na onom kupusištu tušanjskom.Daj da uvedemo neke igrače u igru po Bogu brate ,prođe sezona a oni griju klupu.Ako postignemo željeni rezultat Nukića možemo odmoriti Efetom. .Nije slučajno utakmica u Sarajevu ostavljena za ponedeljaki to kad škutori imaju svetac. Čeka se rezultat iz Tuzle.Petrović 100% dolazi da nas ukopa.I to što utakmicu ne prenosi TV nije slučajno.Igrajte pasovima po zemlji i iskoristimo ono što je naša prednost u igri .Možemo mi izvesti 20 kornera i prekida ali ljudi imaju visoku ekipu ,sve će lopte odbiti.Da nam Dragi Bog pomogne protiv dušmana,da pobijedimo i da se radujemo.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 30 okt 2021, 05:26, ukupno mijenjano 1 put.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kakva šizofrenija i teorije zavjere, u rangu pijačara iz vrapčića
ne radite to, nemojte se sasrat u sve dobro dosad napravljeno ovakvim jadnim izjavama. Neko ce ih doc osakatit, a "skutori" namjerno ostavljeni za ponedjeljak jer se ceka rezultat tuzle 

Kadija te tuži, kadija ti sudi: Komitet za sudije i suđenje prijavio Musemića zbog izjave nakon utakmice Tuzle i Borcatutankamon1905 je napisao/la: ↑29 okt 2021, 23:51Kakva šizofrenija i teorije zavjere, u rangu pijačara iz vrapčićane radite to, nemojte se sasrat u sve dobro dosad napravljeno ovakvim jadnim izjavama. Neko ce ih doc osakatit, a "skutori" namjerno ostavljeni za ponedjeljak jer se ceka rezultat tuzle
![]()
PREMIJER LIGA BIH29/10/2021 u 22:34 h
Musemić nije bio zadovoljan suđenjem
Nakon remija između Tuzla Cityja i Borca, Husref Musemić je izrazio svoje nezadovoljstvo suđenjem, a danas je već stigla na njegov račun prijava iz saveza.
Disciplinska komisija Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH traži od Musemića izjašnjenje zbog izjave izrečene nakon utakmice Tuzla Cityja i Borca odigrane prošlog vikenda, a po prijavi Komiteta za sudije i suđenje. Musemić je prema njihovim tvrdnjama prekršio Kodeks ponašanja članova nogometne/fudbalske organizacije, a kako je savez objavio u svom zahtjevu za Musemićevo izjašnjenje, od njega se traži očitovanje "zbog davanja neargumentovanih izjava u medijima i štampi".
Drugim riječima, trener Tuzla Cityja već je unaprijed kriv te je vrlo izvjesno da će biti kažnjen .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Kakva šizofrenija i teorije zavjere",
Čeraćemo se majku ti **** šizofrenu škutorsku.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ti si jos gori sto si mu odgovaro, ovaj je vidno poremecena osoba, doslovno za ustanove. Njega nepodnose ni ostali sa teme Tuzla city, pusti budalu nek pise sta oce, sve dok pise samo ovdje.tutankamon1905 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 00:07Prijavljeno. Da vidimo jel se dopusta na forumu j.ebatanje clanova porodice.
Isprike na upadu u temu.![]()
Budalasto skandiranje škutora, navijača Svinjskog.
[url [/url]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
O pa školj.Roka mandojina roka saksafon ,roka mješaljica što pravi beton.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Za one koji možda dobro ne čuju:Navijači Zrinjskog škutori pjevaju znamenitu gangu ( inače je ganga iskrivljeni oblik albanskog leksema kenge. ):"**** ,Sarajvo ,**** Želju,**** Veleža i Bosnu cijelu".Morao sam dobro provjeriti ,jer nisam vjerovao da to čine navijači tako "kulturnog kluba".
Ko su Škutori?
[url [/url]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
O pa školj.Roka mandojina roka saksafon ,roka mješaljica što pravi beton.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Za one koji možda dobro ne čuju:Navijači Zrinjskog škutori pjevaju znamenitu gangu ( inače je ganga iskrivljeni oblik albanskog leksema kenge. ):"**** ,Sarajvo ,**** Želju,**** Veleža i Bosnu cijelu".Morao sam dobro provjeriti ,jer nisam vjerovao da to čine navijači tako "kulturnog kluba".
Ko su Škutori?
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 30 okt 2021, 05:33, ukupno mijenjano 5 puta.
SLUŽBENO PRIOPĆENJE U Sarajevu blokiran promet zbog Zrinjskog
**** 29.10.2021. 17:48
SLUŽBENO PRIOPĆENJE U Sarajevu blokiran promet zbog Zrinjskog Ilustracija
Županijsko javno komunalno poduzeće Gradski saobraćaj Sarajevo (GRAS) najavilo je privremenu izmjenu režima prometa, za ponedjeljak - 1. studenoga, zbog nogometne utakmice FK Željezničar - HŠK Zrinjski.
"U skladu s rješenjem Ministarstva prometa SŽ, zbog sigurnosnog održavanja nogometne utakmice između FK Željezničar i HŠK Zrinjski u ponedjeljak, 01. studenoga od 13.00 do 20.00 sati doći će do privremene obustave prometa u ulici Zvornička. To će prouzročiti i obustavu trolejbuskog prometa, osim na relaciji Otoka - Dobrinja. Vrijeme potpune obustave prometa u toj ulici, u naznačenom terminu, utvrđuju operativni organi MUP-a ovisno od situacije na terenu", priopćila je Služba za odnose sa javnošću GRAS-a.
HŠK Zrinjski FK Željezničar Premijer Liga BiH derbi kola
**** 29.10.2021. 17:48
SLUŽBENO PRIOPĆENJE U Sarajevu blokiran promet zbog Zrinjskog Ilustracija
Županijsko javno komunalno poduzeće Gradski saobraćaj Sarajevo (GRAS) najavilo je privremenu izmjenu režima prometa, za ponedjeljak - 1. studenoga, zbog nogometne utakmice FK Željezničar - HŠK Zrinjski.
"U skladu s rješenjem Ministarstva prometa SŽ, zbog sigurnosnog održavanja nogometne utakmice između FK Željezničar i HŠK Zrinjski u ponedjeljak, 01. studenoga od 13.00 do 20.00 sati doći će do privremene obustave prometa u ulici Zvornička. To će prouzročiti i obustavu trolejbuskog prometa, osim na relaciji Otoka - Dobrinja. Vrijeme potpune obustave prometa u toj ulici, u naznačenom terminu, utvrđuju operativni organi MUP-a ovisno od situacije na terenu", priopćila je Služba za odnose sa javnošću GRAS-a.
HŠK Zrinjski FK Željezničar Premijer Liga BiH derbi kola
-
Terapija: svaku večer 2x15 minuta gledati u reflektore ( u oba oka)..možda mu reflektori pamet prosvjetleCesc44 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 00:14Ti si jos gori sto si mu odgovaro, ovaj je vidno poremecena osoba, doslovno za ustanove. Njega nepodnose ni ostali sa teme Tuzla city, pusti budalu nek pise sta oce, sve dok pise samo ovdje.tutankamon1905 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 00:07Prijavljeno. Da vidimo jel se dopusta na forumu j.ebatanje clanova porodice.
-
- Kontakt:
Neshvataj ozbiljno, covjek ima problem sa glavom.tutankamon1905 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 00:07Prijavljeno. Da vidimo jel se dopusta na forumu j.ebatanje clanova porodice.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Ako Grbavica bude puna i ako stvore atmosferu pritiska ( LINČA ) na igrače Zrinjskog i na sudije kao što su to uradili protiv nas neće Zrinjski pobijediti.
-
- Kontakt:
Ne uzimaj ga za ozbiljno, on je navijač Husrefa Musemića i reći će da je zemlja ravna ploča ako će time opravdati svog idola, a da neće izmisliti ostale teorije zavjere.tutankamon1905 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 00:07Prijavljeno. Da vidimo jel se dopusta na forumu j.ebatanje clanova porodice.
Nadam se da će tvoja prijava uroditi plodom i da malo odahnemo od nekih pjesmica, slika, nebitnih informacija i ostalog spama.
Bili bi ti zahvalni pa mozda se dozove pameti.
- tutankamon1905
- Kontakt:

Pozdrav normalnoj raji

član pdf. tuzlacity od 09 apr 2021- 11.04.21..... 15:00 FK Tuzla City - FK Sloboda 1 : 0 -----Dakle ,krtica.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 okt 2021, 14:35Ne uzimaj ga za ozbiljno, on je navijač Husrefa Musemića i reći će da je zemlja ravna ploča ako će time opravdati svog idola, a da neće izmisliti ostale teorije zavjere.tutankamon1905 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 00:07Prijavljeno. Da vidimo jel se dopusta na forumu j.ebatanje clanova porodice.
Nadam se da će tvoja prijava uroditi plodom i da malo odahnemo od nekih pjesmica, slika, nebitnih informacija i ostalog spama.
-
- Kontakt:
Pa dobro, nisam znao da se navijač postaje onog dana kada se prijaviš na forum. Sve ono prije sve utakmice, artikli iz fan šopa i sl ne vaze ako nisi na forumu.tuzlac je napisao/la: ↑30 okt 2021, 16:42član pdf. tuzlacity od 09 apr 2021- 11.04.21..... 15:00 FK Tuzla City - FK Sloboda 1 : 0 -----Dakle ,krtica.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 okt 2021, 14:35Ne uzimaj ga za ozbiljno, on je navijač Husrefa Musemića i reći će da je zemlja ravna ploča ako će time opravdati svog idola, a da neće izmisliti ostale teorije zavjere.tutankamon1905 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 00:07
Prijavljeno. Da vidimo jel se dopusta na forumu j.ebatanje clanova porodice.
Ja sam ovde čuo da si ti stariji čovjek i zato ne mogu da ti napišem nista loše , ali da si smorio pdf sa pjesmama, bezveznim informacijama nevezanim za klub, slikama koje svi imaju priliku da vide na drugim mjestima, jesi. Smorio za medalju. To je razlog sto mnogi ljudi ne dolaze i ne pišu na temi, a i oni koji dođu više se čude cirkusu koji pravis od teme.
Nekad si imao realne i dobre postove, ali dolaskom Hurefa ti si se stavio u funkciju njegov obožavatelja i uzurpiraš temu da zatrpas postove ljudi drugačijeg misljenja. Ne znam sta kažu ostali na temi, mozda i ja nisam u pravu za ovo, volio bih da cujem.
-
- Kontakt:
Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 okt 2021, 20:54Pa dobro, nisam znao da se navijač postaje onog dana kada se prijaviš na forum. Sve ono prije sve utakmice, artikli iz fan šopa i sl ne vaze ako nisi na forumu.tuzlac je napisao/la: ↑30 okt 2021, 16:42član pdf. tuzlacity od 09 apr 2021- 11.04.21..... 15:00 FK Tuzla City - FK Sloboda 1 : 0 -----Dakle ,krtica.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 okt 2021, 14:35
Ne uzimaj ga za ozbiljno, on je navijač Husrefa Musemića i reći će da je zemlja ravna ploča ako će time opravdati svog idola, a da neće izmisliti ostale teorije zavjere.
Ja sam ovde čuo da si ti stariji čovjek i zato ne mogu da ti napišem nista loše , ali da si smorio pdf sa pjesmama, bezveznim informacijama nevezanim za klub, slikama koje svi imaju priliku da vide na drugim mjestima, jesi. Smorio za medalju. To je razlog sto mnogi ljudi ne dolaze i ne pišu na temi, a i oni koji dođu više se čude cirkusu koji pravis od teme.
Nekad si imao realne i dobre postove, ali dolaskom Hurefa ti si se stavio u funkciju njegov obožavatelja i uzurpiraš temu da zatrpas postove ljudi drugačijeg misljenja. Ne znam sta kažu ostali na temi, mozda i ja nisam u pravu za ovo, volio bih da cujem.

-
- Kontakt:
Bacim oko na raznolike teme na ovom forumu i nigdje nema spama i nepotrebnih stvari kao kod nas.elvirbaljic je napisao/la: ↑30 okt 2021, 21:11Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 okt 2021, 20:54Pa dobro, nisam znao da se navijač postaje onog dana kada se prijaviš na forum. Sve ono prije sve utakmice, artikli iz fan šopa i sl ne vaze ako nisi na forumu.
Nekad si imao realne i dobre postove, ali dolaskom Hurefa ti si se stavio u funkciju njegov obožavatelja i uzurpiraš temu da zatrpas postove ljudi drugačijeg misljenja. Ne znam sta kažu ostali na temi, mozda i ja nisam u pravu za ovo, volio bih da cujem.![]()
krtice, provaljen si, nemoj se sad cupati. Mene sto se tice, takodje imam postovanja samo zbog godina, pa presutim i osaburim neke stvari. Navratim ponekad na ovaj PDF jer je postalo toliko "ruzno" "neuredjeno" sa toliko gluposti i nepotrebnih stvari. Imas ljudi koji su cak i digli ruke od naseg PDF-a zbog njega. Tacno je otprilike da je to nastalo sa dolaskom Husrefa, jer svaka Kritika na Husrefa postajes krtica, prelivoda itd itd..
I onda se čudimo zašto nas ne smatraju ozbiljnim da ne kazem omalovažavaju. Posebno iritiraju ove pjesmice sa youtube, slike sa stranice kluba i sl.
Napiši nešto svoje, neko svoje viđenje ne mora biti ni približno tacno pravom stanju, ali je tvoje. Možemo se složiti ili ne ali ono je tvoje i to je tako. Ipak kažem stariji je čovjek i imam sabura s njim. Tako sam odgojen.
-
- Kontakt:
A zapisi za sudije, a cigo, ma muka uci na PDF.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 okt 2021, 21:41Bacim oko na raznolike teme na ovom forumu i nigdje nema spama i nepotrebnih stvari kao kod nas.elvirbaljic je napisao/la: ↑30 okt 2021, 21:11Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 okt 2021, 20:54
Pa dobro, nisam znao da se navijač postaje onog dana kada se prijaviš na forum. Sve ono prije sve utakmice, artikli iz fan šopa i sl ne vaze ako nisi na forumu.
Nekad si imao realne i dobre postove, ali dolaskom Hurefa ti si se stavio u funkciju njegov obožavatelja i uzurpiraš temu da zatrpas postove ljudi drugačijeg misljenja. Ne znam sta kažu ostali na temi, mozda i ja nisam u pravu za ovo, volio bih da cujem.![]()
krtice, provaljen si, nemoj se sad cupati. Mene sto se tice, takodje imam postovanja samo zbog godina, pa presutim i osaburim neke stvari. Navratim ponekad na ovaj PDF jer je postalo toliko "ruzno" "neuredjeno" sa toliko gluposti i nepotrebnih stvari. Imas ljudi koji su cak i digli ruke od naseg PDF-a zbog njega. Tacno je otprilike da je to nastalo sa dolaskom Husrefa, jer svaka Kritika na Husrefa postajes krtica, prelivoda itd itd..
I onda se čudimo zašto nas ne smatraju ozbiljnim da ne kazem omalovažavaju. Posebno iritiraju ove pjesmice sa youtube, slike sa stranice kluba i sl.
Napiši nešto svoje, neko svoje viđenje ne mora biti ni približno tacno pravom stanju, ali je tvoje. Možemo se složiti ili ne ali ono je tvoje i to je tako. Ipak kažem stariji je čovjek i imam sabura s njim. Tako sam odgojen.
-
- Kontakt:
Ima i tabela kao da udes na rezultate ili sofascore a ne da pročitaš nesto vezano za klub. Neku informaciju, neko mišljenje iz drugog ugla i sl.elvirbaljic je napisao/la: ↑30 okt 2021, 21:48A zapisi za sudije, a cigo, ma muka uci na PDF.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 okt 2021, 21:41Bacim oko na raznolike teme na ovom forumu i nigdje nema spama i nepotrebnih stvari kao kod nas.elvirbaljic je napisao/la: ↑30 okt 2021, 21:11
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.