BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
da li je moguce jos nadograditi westfallen?
Kagawa upravo izsasao iz igre, nisam gledao tekmu, ali ovi ludi komentatori kazu da je bio tanak Kagawa i da je umoran i sigurno je poprilicno istrosen radi ovog glupog takmicenja .. Kako god samo neka ispadne Japan, pa da nam se vrati nas samuraj....
BvB Echte Liebe !!!
Gdje ćeš više?gruezi je napisao/la:da li je moguce jos nadograditi westfallen?
Samuraji prošli u finale nakon penala, i igraće protiv Kengura za zlato.Damir_BvB je napisao/la:Kagawa upravo izsasao iz igre, nisam gledao tekmu, ali ovi ludi komentatori kazu da je bio tanak Kagawa i da je umoran i sigurno je poprilicno istrosen radi ovog glupog takmicenja .. Kako god samo neka ispadne Japan, pa da nam se vrati nas samuraj....
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Lucas izjavio da je veoma nezadovoljan što nije bio starter u meču protiv Švaba.
On i Lewat se bore za mjesto u startnih 11 i čini mi se da su oba više koncentrissani na to, nego kako ugurati loptu u mrežu.
Joj da im hoće Klopponja 'ebat dadu obojici i stavit Stiepermanna u početni sastav protiv Vukojebine.
Šaćir Hot bi mogao na probni trening u Dortmund.
Inače, u pitanju je igrač bosanskog porijekla rođen 1991. godine, koji nastupa za Boston College u SAD-u. Igra na poziciji štopera i ne bi nam škodilo da nakon dugo vremena angažujemo jednog Bošnju.
Stuttgartove glavešine (odnosi se na Fredija Bobića
) odbacile mogućnost transfera Hajnala, tako da će dečko sa čardaš nogama i dalje ostati u Dortmundu. 
Šaćir Hot bi mogao na probni trening u Dortmund.
Stuttgartove glavešine (odnosi se na Fredija Bobića
I ja bi bio nezadovoljan da onakav kloc prije mene igra.....Hare_BvB je napisao/la:Lucas izjavio da je veoma nezadovoljan što nije bio starter u meču protiv Švaba.On i Lewat se bore za mjesto u startnih 11 i čini mi se da su oba više koncentrissani na to, nego kako ugurati loptu u mrežu.
Joj da im hoće Klopponja 'ebat dadu obojici i stavit Stiepermanna u početni sastav protiv Vukojebine.
![]()
Šaćir Hot bi mogao na probni trening u Dortmund.![]()
Inače, u pitanju je igrač bosanskog porijekla rođen 1991. godine, koji nastupa za Boston College u SAD-u. Igra na poziciji štopera i ne bi nam škodilo da nakon dugo vremena angažujemo jednog Bošnju.
![]()
Stuttgartove glavešine (odnosi se na Fredija Bobića) odbacile mogućnost transfera Hajnala, tako da će dečko sa čardaš nogama i dalje ostati u Dortmundu.
- anton 1983
- Kontakt:

Eto sranja, pas milu mater!
Želim mu što brži oporavak, ali stvarno šteta za ovog igrača, zbog toga kaj je stvarno imao šanse da postane ŠPEK. **** ti Azijsko prvenstvo da ti ****!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
E jbm. ti fudbal i povrede...prve prognoze govore da je mozda izgubljen za citavu sezonu i to na nekom ebenom azijskom kupu...Na stranu sto ce nama faliti ali momak igra najbolji fubal u zivotu i onda ovako nesto
Sto se tice Barriosa tipicna medijska preuvelicavanja...sad pobjediti u Wolfsburgu u inat svima
Sto se tice Barriosa tipicna medijska preuvelicavanja...sad pobjediti u Wolfsburgu u inat svima
Je li ovo službeno da je slomio kosti u stopalu??
Nema još ništa na službenoj stranici BVB-a! Jbte, ako je baš lom, možemo se poselamiti sa Sušijem za ovu sezonu.

- anton 1983
- Kontakt:
Pa tako piše na Bildu..Na službenim stranicama te vijesti tak i onak kasne..Nadajmo se da nije istina...Hare_BvB je napisao/la:Je li ovo službeno da je slomio kosti u stopalu??Nema još ništa na službenoj stranici BVB-a! Jbte, ako je baš lom, možemo se poselamiti sa Sušijem za ovu sezonu.
![]()
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
anton 1983 je napisao/la:Pa tako piše na Bildu..Na službenim stranicama te vijesti tak i onak kasne..Nadajmo se da nije istina...Hare_BvB je napisao/la:Je li ovo službeno da je slomio kosti u stopalu??Nema još ništa na službenoj stranici BVB-a! Jbte, ako je baš lom, možemo se poselamiti sa Sušijem za ovu sezonu.
![]()
Ja na netu nisam nista nasao ali sam citao na txt-u ovih njemackih televizija...pise u pitanju su mjeseci pauze a mozda i do kraja sezone...
Ma ev' sad sam ''skako'' i po ovim japanskim stranicama i izgleda da je baš polomio neki klinac u stopalu.anton 1983 je napisao/la:Pa tako piše na Bildu..Na službenim stranicama te vijesti tak i onak kasne..Nadajmo se da nije istina...Hare_BvB je napisao/la:Je li ovo službeno da je slomio kosti u stopalu??Nema još ništa na službenoj stranici BVB-a! Jbte, ako je baš lom, možemo se poselamiti sa Sušijem za ovu sezonu.
![]()
Ima još 5 dana prelaznog roka, valjda će sklepati nekog barem za klupe.
Hare_BvB je napisao/la: Ma ev' sad sam ''skako'' i po ovim japanskim stranicama i izgleda da je baš polomio neki klinac u stopalu.![]()
Ili Hajnal da ostane i da se pocne vise koristiti...
Koji je ovo sok za nasu ekipu jao boze dragi pa zar je moguce
... Ma nema njega do kraja sezone pogotovo kakvi su jos nasi doktori ne sposobni njega dugo dugo nece bit
... Ne znam sta bih prije ili psovao ili tugovao, jednostavno ne mogu da vjerujem zasto bas sad kad nam je najpotrebiji... **** te Azija i **** od kupa ccc ... E za ovo nam japanci trebaju isplatit barem koji euro... Ne znam mozda je sad moguce kakvo pojacanje ili posudba neka, ali poznavajuci nasu upravu nista od tog... Posebno mi je zao za Kagawu, koji se poslije ove povrede dabogda vrati u svoju formu dabogda da ikad bude onako vise igrao
, ne znam ali krenulo je sve lose po nas sad ce pogotov hebeni Bayern da provocira... OVO JE TUGA nista vise
... Jedino dobro je sto imamo barem prednosti neke pa valjda ovo uspijemo izgurat do kraja kako treba... A za Sushija nemojte se dzaba nadat gotovo je to OVE SEZONE ZAIGRAT NECE
... kakva steta u pm ...
BvB Echte Liebe !!!
Ma ima i Muha, ali sve je to uvijek povrijeđeno. Ne mogu da vjerujem, mali je bio u strašnoj formi, najboji igrač polusezone u BL i onda ovaj **** da mu se dogodi. Isto gofno ko i lani s Muhom, kad je bio na vrhuncu, on pokida ligamente.adnan24 je napisao/la:Hare_BvB je napisao/la: Ma ev' sad sam ''skako'' i po ovim japanskim stranicama i izgleda da je baš polomio neki klinac u stopalu.![]()
Ili Hajnal da ostane i da se pocne vise koristiti...
Evo sad je izasla i vijest na oficijelnoj stranici bvb-a. Vraca se u Dortmund gdje ce obaviti neke detaljnije pretrage...nadam se ipak nesto boljim vijestima 
Eto sad si i mene nekako utjesio, hajde mozda i bude kakva bolje vijest po nas da je makar 2 mjeseca out dobro je opet i to ... daj kako bilo samo da ne bude plaho strasno ...
BvB Echte Liebe !!!
Jučer se povrijedio na utakmici, ali nije izgledalo da je to neka iole ozbiljnija povreda. Danas na treningu je osjetio bolove i valjda je otišao da uradi skeniranje prilikom kojeg su utvrdili da je slomljena neka kost u stopalu (prednji dio stopala). Ima tu 5 nekih malih kostiju i sad je pitanje koliko ih je slomljeno. Joj sedmice i govana, sve ode u neku stvar.Damir_BvB je napisao/la:Eto sad si i mene nekako utjesio, hajde mozda i bude kakva bolje vijest po nas da je makar 2 mjeseca out dobro je opet i to ... daj kako bilo samo da ne bude plaho strasno ...
EDIT
A jest nas krenulo:
Hare_BvB je napisao/la:Jučer se povrijedio na utakmici, ali nije izgledalo da je to neka iole ozbiljnija povreda. Danas na treningu je osjetio bolove i valjda je otišao da uradi skeniranje prilikom kojeg su utvrdili da je slomljena neka kost u stopalu (prednji dio stopala). Ima tu 5 nekih malih kostiju i sad je pitanje koliko ih je slomljeno. Joj sedmice i govana, sve ode u neku stvar.Damir_BvB je napisao/la:Eto sad si i mene nekako utjesio, hajde mozda i bude kakva bolje vijest po nas da je makar 2 mjeseca out dobro je opet i to ... daj kako bilo samo da ne bude plaho strasno ...![]()
![]()
EDIT
A jest nas krenulo:![]()
http://www.goal.com/en/news/15/germany/ ... ises-lucas
A ne preostaje nista drugo nego da se nadamo da nije toliko strasno jer istina je da nije bilo nekog grubog starta i slicno...iako ne kontam kako to nije odradio odmah poslije meca vec poceo i sa treningom...al' ko ce ti ga znati
A uvjeren sam da izmedju Kloppa i Barriosa nije uopste toliko strasno kako mediji predstavljaju...jedva docekali
Gledao sam ja tekmu juce,i ono uopste nije izgledala neka ozbiljna povreda,cak naprotiv,velika steta za Dortmund u nastavku sezone,ali dobro je pa se ima velika prednost.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- spielführer_21
- Kontakt:
I ja sam gledao i činilo mi se da je Kagawa malo indisponiran, ali nije se žalio na povredu.. Ja vjerujem da nije tako strašno kao što ovdje pišu, do kraja sezoneDevil je napisao/la:Gledao sam ja tekmu juce,i ono uopste nije izgledala neka ozbiljna povreda,cak naprotiv,velika steta za Dortmund u nastavku sezone,ali dobro je pa se ima velika prednost.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.