Dolazim iz entiteta RS i nisam siguran kako je kod vas u Federaciji regulisano sve to. Čemu takav odgovor? Nisam ja kriv što svako selo ima drugačije zakone i regulative u BiH i što je takva kakva jest.avenija je napisao/la: ↑29 okt 2021, 22:26Čemu druze ova pitanja ako će biti besplatno antigensko testiranje oko stadiona? Jel to frka doci 3 sata ranije, otici zavrsiti za 3 minute sve i otici negdje na klopu.vedranbadjun je napisao/la: ↑29 okt 2021, 21:55Da li će se moći ući na Bilino polje sa samo jednom primljenom dozom vakcine Astra Zeneca? Prosto je nemoguće da drugu dozu primim do utakmice sa Finskom ili Ukrajinom, imam termin tek u januaru.
Ima li neko neke informacije oko toga? Hvala vam.
BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
bošnjanin
vedranbadjun je napisao/la: ↑29 okt 2021, 22:58Dolazim iz entiteta RS i nisam siguran kako je kod vas u Federaciji regulisano sve to. Čemu takav odgovor? Nisam ja kriv što svako selo ima drugačije zakone i regulative u BiH i što je takva kakva jest.avenija je napisao/la: ↑29 okt 2021, 22:26Čemu druze ova pitanja ako će biti besplatno antigensko testiranje oko stadiona? Jel to frka doci 3 sata ranije, otici zavrsiti za 3 minute sve i otici negdje na klopu.vedranbadjun je napisao/la: ↑29 okt 2021, 21:55Da li će se moći ući na Bilino polje sa samo jednom primljenom dozom vakcine Astra Zeneca? Prosto je nemoguće da drugu dozu primim do utakmice sa Finskom ili Ukrajinom, imam termin tek u januaru.
Ima li neko neke informacije oko toga? Hvala vam.
Halo, ne razumiješ me.
Da dodjes sa mjeseca, imas antigensko besplatno testiranje u blizini stadiona sa kojim ulazis bez problema na stadion. To je organizacija saveza.
Tako je bilo prosli put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
A sta Ibro nam se povredi a Nikola fasuje koronu = Keno Husarin no.1 golman ...mahic je napisao/la: ↑29 okt 2021, 22:12covjek je treci golman, gola nece vidjeti... ne brini, mogli su i mene staviti kao treceg golmana komotno isto ti dodje

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Onda bi Keno bio na golu, Kovačević pozvan kao drugi golman a Saric prekomandovan u trećeg.
Prosto kao pasulj...
Prosto kao pasulj...
Otkako postoje entiteti para mi usi kad raja o entitetima prica kao da su zasebne drzave preko svijeta umjesto da spomenu nazive gradova ili sela na koje misle. Komotno si umjesto Federacije mogao utipkat' Zenica a umjesto RS-a recimo Derventa ili bilo koje drugo mjesto. Sve je to isto sranj@ ...vedranbadjun je napisao/la: ↑29 okt 2021, 22:58Dolazim iz entiteta RS i nisam siguran kako je kod vas u Federaciji regulisano sve to. Čemu takav odgovor? Nisam ja kriv što svako selo ima drugačije zakone i regulative u BiH i što je takva kakva jest.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Vole bosnje taj entitet velikim slovima napisati. Glup narod.DaVinci je napisao/la: ↑29 okt 2021, 23:41Otkako postoje entiteti para mi usi kad raja o entitetima prica kao da su zasebne drzave preko svijeta umjesto da spomenu nazive gradova ili sela na koje misle. Komotno si umjesto Federacije mogao utipkat' Zenica a umjesto RS-a recimo Derventa ili bilo koje drugo mjesto. Sve je to isto sranj@ ...vedranbadjun je napisao/la: ↑29 okt 2021, 22:58Dolazim iz entiteta RS i nisam siguran kako je kod vas u Federaciji regulisano sve to. Čemu takav odgovor? Nisam ja kriv što svako selo ima drugačije zakone i regulative u BiH i što je takva kakva jest.![]()
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Reprezentaciji uvijek zelim sve najbolje, ali zivim za dan kad cemo se rijesiti poziva poput ovih Piricu, Nukicu i Saricu. Ispada da prva dva golmana lakse otpadaju nego Piric s treceg, i valjda je svima jasno da su to imena koja su na spisku najmanje zahvaljujuci svojim zaslugama.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Ne znam samo zašto i kome smeta Sarić na spisku, momak udje, pretrči 8483 km, odradi prljav posao i eto.
BHF
Bolje pozvati Vrančića pa da ovaj glumi povredu tj uvrijeđenu mladu.
Sarić je solidna opcija sa klupe, uvijek unese energiju što nam nerijetko treba poslije 60te minute.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma koga boli qurac ko je pozvan, kad i ovi što su pozvani a po nekima nezasluženo su tu neće minute dobiti.
Samo mi je žao što Vladana nema, ostale ko yebe.
Samo mi je žao što Vladana nema, ostale ko yebe.
"We need to suffer. And we need to fight."
Vladana treba zvati, a gledajući trenutnu formu trebalo bi Hiroša probati.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- feniksptica
- Kontakt:
Momci opet pitam ako ima ko da moze sredit po 15 karti Zapad za obje utakmice nek se javi, bit ce dobar i on
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Zna li neko kako do ulaznica za nas iz Krajine?
Poslovnice Centrotoursa? Mozda u Bihacu? Probaj naci broj pa nazovi i pitaj.
Kad će objaviti prodajna mjesta za ulaznice ?
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
-
- Kontakt:
Fince definitivno pobjediti, bice lakse i taj remi onda izvuci protiv UKR. Kada jedni i drugi trebaju pokazati mosnje, uvijek mi donji ...
Informacija za ljude koji idu na utakmice...
NEĆE BITI BESPLATNOG ANTIGENSKOG TESTIRANJA PRED UTAKMICU, sad mi rekoše ljudi iz Saveza.
Bez PCR testa ili 2 doze vakcine, nema ulaska na stadion.
NEĆE BITI BESPLATNOG ANTIGENSKOG TESTIRANJA PRED UTAKMICU, sad mi rekoše ljudi iz Saveza.
bošnjanin
Ovo ako bude istina a ne vjerujem nece bit 5000 na stadionu.vedranbadjun je napisao/la: ↑01 nov 2021, 13:16Informacija za ljude koji idu na utakmice...
Nemamo puno vakcinisanih a pcr je poskup test.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Ma kad prolazi falsiranje testova u pdf Njemackoj moze i u Bosni proci, sta se brinete 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.