U ove momke treba ulagati i omogućiti im top uslove.
Ovo je NASA buducnost a cim dobiju nekoga po 7 golova razlike u gostima znaci ima potencijala. Samo pravilan razvoj i to je to.
Moderator/ica: GracanicaAA
U ove momke treba ulagati i omogućiti im top uslove.
Uzas, pa to su ipak nasi momci, to ne mogu da shvatim nikako.
Ja sam njima poslo email pred prvenstvo da nasu ligu prate slicno kao PL i FL eto vidis da su poslusali ,nije bas ko PL al dobro je i ovakoredbull93 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 13:48Evo i tabele
Bit ce ovo do kraja neizvjesno, nadat se jos jednom kiksu stupcanice, pa nek se zakuha izmedju njih, bosne i nas.
A hvala na ovoj informaciji za sofascore, nisam znao da se moze tu Čelik pratiti. Super stvar moram priznati, a kako vidim ima nas dosta sto smo stavili Čelik u favorite![]()
Celikov dres je tezak i kad si los budi spreman da ti navijaci se sjete familije, isto tako ako si dobar aplauz ces dobit ako se sa tim ne mozes nosit odes u fortunu tamo ti niko ne psuje
Nije da se hvalim haha, ali ja sam zaduzen za ovu ligu. Dobio sam neki dan od Sofe potvrdu za editora i još azuriram podatke neke. Vidim kod nekih još ne pokazuje ligu na početnom, ali možete tražiti Čelik i dodati u favorite dok ne popravim to. Poslao sam im i spisak igrača pa kad mi potvrde biti ce i strijelci u buduće svi ažurirani. Ostalo bi trebalo raditi, vidio sam da dolaze obavijesti kada tekma počinje i kad padne golBatistutA19 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 14:34Ja sam njima poslo email pred prvenstvo da nasu ligu prate slicno kao PL i FL eto vidis da su poslusali ,nije bas ko PL al dobro je i ovakoredbull93 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 13:48Evo i tabele
Bit ce ovo do kraja neizvjesno, nadat se jos jednom kiksu stupcanice, pa nek se zakuha izmedju njih, bosne i nas.
A hvala na ovoj informaciji za sofascore, nisam znao da se moze tu Čelik pratiti. Super stvar moram priznati, a kako vidim ima nas dosta sto smo stavili Čelik u favorite![]()
![]()
![]()
BatistutA19 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 18:11Kirat eto popravi to sta treba a nema na pocetnoj nase lige jos kod mene sa ostalim ligama sto pratim,ima samo u favoritima a vidio sam da imaju strelci i to kad pocinje i ostalo a vidim i danas dolaze i rezultati ovi sto su igrali.
Ima sad i kod mene ,eto dodaji sta treba i koliko mozes,lijepo ovo da imamo Celik nas i ovako preko aplikacije ,mozda ces ti nekad i golove ,postave dodat i ostalo hehe ..kirat410 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:03BatistutA19 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 18:11Kirat eto popravi to sta treba a nema na pocetnoj nase lige jos kod mene sa ostalim ligama sto pratim,ima samo u favoritima a vidio sam da imaju strelci i to kad pocinje i ostalo a vidim i danas dolaze i rezultati ovi sto su igrali.
Evo u mene se pojavilo, uspio sam popraviti. Pogledaj ima li sada u kategoriji BiH Amateri, Druga liga Centar