Al' se zato uklapa s Ibrom i Nidzom po Ilidzi samo tako ... a svakako da i koverta valuta pomaze u tom uklapanju pofajn ...
Kenan Pirić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kenan Pirić
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Klikn'o
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Opet, tri šuta u okvir - dva gola.
Kaparić naš dobri opet primio 2 gola u prvom poluvremenu. Idući potez Peteva treba biti nogiranje ove Husarine ublehe i poziv Kovačeviću.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Nadam se da ce kliknuti i u iducim kvalifikacijama nas Kenan Kaparic. 
Jel Tuta se izjasnio ikada javno koliko je visoka kapara za nastup u reprezentaciji? Valjda za to postoji neki pravilnik kad vec u vezi ponasanje ne postoji.
Jel Tuta se izjasnio ikada javno koliko je visoka kapara za nastup u reprezentaciji? Valjda za to postoji neki pravilnik kad vec u vezi ponasanje ne postoji.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Kaparić je skinut s gola danas, nije čak ni u protokolu za utakmicu, rezultat je neprimljen gol i vodstvo u prvom poluvremenu protiv PAOK-a.
Clean sheet.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Eno Husarinog pulena u šišaoni u Tuzli, dudla crijevo.
Dobio danas papire
Jel to vec gotova turneja po Grckoj?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Husaric mi je to reako da je danas dobio papire.
Sad se ide u ligu petice 
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Da je slobodan igrac.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Dobar za dobre atmosfere i da bude motivacija saigracima. Rezultati su dokaz tome. 
Šta kaže pacov za Aljkanovica, dobio nogu u Radniku a tvrdio je nedavno da je klasa za Kovačeviča
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Tako za svakog ublehaša kojeg zastupa lupeta, mene sramota pročitati. Ne znam ko bi s gramom mozga dozvolio da mu onakav lik bude menadžer.
Najgore od svega što ovaj lik uopšte nije toliko loš golman, ali ne znam šta se dešava.
bošnjanin
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, General505, Google [Bot], izdzezveubrazil, jasmin10, Proximic, RacioEmocionalan i 37 gostiju.