English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Poligon slazem se da je bruno jedan od jacih veznjaka al donedavno je bio najbolji veznjak mozda cak i igrac kako su ga neki hajpali statistikom.
No i sam vidis u 9 utakmica jednom bio strijelac, u ligi jedan kovacic ima vise asistencija koji nije ni prvotimac.
Transfermarkt pokazuje 14 utakmica. Ukupno 4 gola i to u prvom kolu leedsu zabio 3. Znaci 13 utakmica on zabio 1 gol ove sezone, 0 u ligi prvaka.
No i sam vidis u 9 utakmica jednom bio strijelac, u ligi jedan kovacic ima vise asistencija koji nije ni prvotimac.
Transfermarkt pokazuje 14 utakmica. Ukupno 4 gola i to u prvom kolu leedsu zabio 3. Znaci 13 utakmica on zabio 1 gol ove sezone, 0 u ligi prvaka.
Ozil za siromasne.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Realnost je da cemo zavrsit s Parkerom, sto je i dalje bolje od ovoga.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑31 okt 2021, 14:28Conte i Potter glavni favoriti za novog trenera.
Ne znam je li bolje uzeti Contea i instantno imati rezultat ili uzeti Pottera kojem ce trebati vremena da nam vrati zastitni znak, napadacki nogomet.
Sezona je tek pocela, steta je s ovakvim kadrom nemat dobru sezonu.
I dalje drzim da je Nuno dobar trener, ali ne prolazi taj stil sa Sonom, Kaneom, Ndombeleom i takvim igracima koji su u stanju razmontirati bilo koju obranu na svijetu.
Brighton ima odlicne rezultate ove sezone, imali bi i prosle da su imali vise srece, tako da i Contea i Pottera smatrak odlicnim rjesenjima.
Nuno dobija otkaz danas, valjda.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ako Potter ne bude htio treba uzet IQa. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Niko od glavnih nema.
Bar nema da su medju bitnijim igracima.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Kao sto je normalno da je igrac manje u bilo kojoj jacoj tekmiPatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 01:17Da, već je postalo normalno da gledamo asistencije poput ove danas.
- Chapman1886
- Kontakt:
luzerpul se vratio standardnom maniru i ritmu,takozvanog najboljeg igrača u svijetu u džep strpao nekakv čuoavac iz druge španske lige,protrčo pored šlagiranog laporte i probacio kroz noge nekom champiošip stoperu iz watforda kroz noge i najbolji u sviejtu
pokazo se juče nema šta.inače kada se pogleda tabela nemože se ne pomisliti kako bi arsenal bio pozicijoniran da ima samo pošteno suđenje,nemora biti privilegovano ko lurepul i mančester.
Samo Sloboda | COYG
- wadethegreat
- Kontakt:
Jest tesko citati tvoje postove moj Chapmane. Koderi iz KGBa bi ti pozavidjeli.
Nakon ova dva kola postavlja se pitanje da li bi rezerve Celzija bile u borbi za top4
Nakon ova dva kola postavlja se pitanje da li bi rezerve Celzija bile u borbi za top4
Kako ce bit smijesno citati ove postove u maju o Celziju. Koliko se braca precjenjuju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Momak pokušava, trudi se da bude zanimljiv, interesantan, neki trol, a zapravo izaziva samo žaljenje.wadethegreat je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:32Jest tesko citati tvoje postove moj Chapmane. Koderi iz KGBa bi ti pozavidjeli.
Nakon ova dva kola postavlja se pitanje da li bi rezerve Celzija bile u borbi za top4![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Po trenutnom stanju celsi i arsenal su glavni contenderi.
No ne bi me cudilo da zavrsi kako je harden prije mjesec dana prognozirao. City liverpul celsi arsenal. Ovim redoslijedom.
Pa to su cetiri najjace ekipe lige. Bilo bi ocekivano da tako zavrsi.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ocekuje se top4 ovakav al ne ovim redoslijedomJustin je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:56Pa to su cetiri najjace ekipe lige. Bilo bi ocekivano da tako zavrsi.
Chelsea igra šampionski. I kad su loši dobiju, tipa Brentford. Sad, da li će stati u kojem trenutku ili nastaviti ostaje za vidjeti. Nakon AFCONa će se znati više. Ko preživi to i ludi decembar / januar će logično biti glavni favorit. Liverpool ako želi nešto više mora po veznjaka krenuti. Keita, Ox, Thiago su više van terena nego na njemu.
City u svakom trenutku može krenuti u niz od 20 pobjeda. U Arsenal ne vjerujem, puno je tu oscilacija.
City u svakom trenutku može krenuti u niz od 20 pobjeda. U Arsenal ne vjerujem, puno je tu oscilacija.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Martinez se sramoti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
@otelo ma najgore sto ne mogu dekodirati sta hoce da kaze.
Afcon ce I Celzi zajebati jer Kepa ide na gol. Naravno da ce Liverpool gore proci ode napad ali tu ce morati se Sirina ekipe pokazati sto je meni najveca slabost Liverpoola. Vidjet cemo odlicna sezona za sada okliznut ce se I Celzi tako da bit ce cirkus do kraja.
Afcon ce I Celzi zajebati jer Kepa ide na gol. Naravno da ce Liverpool gore proci ode napad ali tu ce morati se Sirina ekipe pokazati sto je meni najveca slabost Liverpoola. Vidjet cemo odlicna sezona za sada okliznut ce se I Celzi tako da bit ce cirkus do kraja.
Da je trenutno juli mjesec da, ovako je za tu ljubav kasno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Declan Rice je suho zlato, ko ga pokupi dobio je vrhunskog DM koji zna sve sa loptom za narednih 10+ godina.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
United bi bio najlogičnija stanica.
Kad se sjetim da ga je Lampard htio dovesti da mu igra stopera
Kad se sjetim da ga je Lampard htio dovesti da mu igra stopera
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.