na papiru mrtvo slovo
na istoku stare priče
na ZAPADU nista novo

jesu jesu
Ako i mene podrazumijevaš u toj gomili s obzirom da si killu naveo kao narednog kojeg "uhodim" nakon tebe možeš provjeriti koliko sam te puta spomenuo ili citirao otkad nisi Majnhof, ti si bar inteligentan i lahko ćeš to provjeriti.
Zamisli dodje vam umjesto Sablica, sta ces ondaMiljacka je napisao/la: ↑31 okt 2021, 18:13Ako i mene podrazumijevaš u toj gomili s obzirom da si killu naveo kao narednog kojeg "uhodim" nakon tebe možeš provjeriti koliko sam te puta spomenuo ili citirao otkad nisi Majnhof, ti si bar inteligentan i lahko ćeš to provjeriti.
A što se te tvoje teorije trigerovanja tiče onda dolazim do zaključka da je on trigerovan Miljackom jer on poleti svako malo da me spomene, doduše ne koliko Tobeta, ali eto. Zadnji put mu je bila krivina jer poštujem Zrinjski koji je itekako vrijedan poštovanja s obzirom na sve uspjehe koje su ostvarili u zadnjih 10 godina. A evo i trenutno stanje se poklapa s mojim mišljenjem. Po njegovom, ja trebam mrziti svakog veležovca koji poštuje željezničar, šta li...
A što se Veleža tiče, definitivno će mi ponovo postati najsimpatičniji klub s odlaskom brnjaša Feđe. Seljak kakav je on ne treba ni da prismrdi klubu kakav je Velež. Sretno vam i namu nastavku i od srca vam želim da što prije prebrodite krizu.
![]()
De ti drug reci, gdje gori u Velezu?
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:47Ugledajte se na nas sto se tice SD, treba vam neko jak, mi smo bas fino ime doveli ( trebao bi da dodje, da ne ureknem )killafrommanilla je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:34Imao sam i dobar momenat za loženje, sad naprimjer kad bihnapisao da hocemo Krstu, sumnjam da bi se iko upecao
ma jbg, kriza rezultata i gotovo. Bitno je ostati organizacijski jak, i posloziti klub dodatno, prvenstveno sada s trenerom nekim na levelu Dudica ili Jakirovica, da je mlad i ambiciozan. Valjda smo prosli vremena Jagodica i Hafizovica.
Isto tako, pod moranje, sportski direktor
Sto se tice trenera, mislim da bi vam legao Toni Karacic
Neka nama Sablića bar još neko vrijeme, ovo što nam se dešava je najmanje njegova krivica. Sa igračima koji trenutno igraju u FK Sarajevu niko ne može napraviti nešto ozbiljnije. A što se Feđe tiče, nadam se da neće doći, ne umjesto Sablića nego nikad.MostarskiSin je napisao/la: ↑31 okt 2021, 18:18Zamisli dodje vam umjesto Sablica, sta ces ondaMiljacka je napisao/la: ↑31 okt 2021, 18:13Ako i mene podrazumijevaš u toj gomili s obzirom da si killu naveo kao narednog kojeg "uhodim" nakon tebe možeš provjeriti koliko sam te puta spomenuo ili citirao otkad nisi Majnhof, ti si bar inteligentan i lahko ćeš to provjeriti.
A što se te tvoje teorije trigerovanja tiče onda dolazim do zaključka da je on trigerovan Miljackom jer on poleti svako malo da me spomene, doduše ne koliko Tobeta, ali eto. Zadnji put mu je bila krivina jer poštujem Zrinjski koji je itekako vrijedan poštovanja s obzirom na sve uspjehe koje su ostvarili u zadnjih 10 godina. A evo i trenutno stanje se poklapa s mojim mišljenjem. Po njegovom, ja trebam mrziti svakog veležovca koji poštuje željezničar, šta li...
A što se Veleža tiče, definitivno će mi ponovo postati najsimpatičniji klub s odlaskom brnjaša Feđe. Seljak kakav je on ne treba ni da prismrdi klubu kakav je Velež. Sretno vam i namu nastavku i od srca vam želim da što prije prebrodite krizu.
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: alemsa, ANamelessGhoul, aqarius, Argentina, avalPacidoroP, Blackwargreymon, boatenkk, bvsic, CAZIN, club21, Direktorcic, epidemijaZ, Hrammm1921, Jabroni, JimmyPage, jurisicduska, Lik, Maestro^^, MostarReds22, Pact1921, Rigoletto, supervizor, Taree, tutankamon1905, TylerBurey, ultrazonfa, Venom, VivaLaLiberta, WeekendOffender, Yanichar i 198 gostiju.