Otvorit ce ko i do sadMostarac45 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:14Ja nisam da fedja ode radije neka nogiraju amatere iz tima i otvore kesu da se dovedu pojacanja

Otvorit ce ko i do sadMostarac45 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:14Ja nisam da fedja ode radije neka nogiraju amatere iz tima i otvore kesu da se dovedu pojacanja
Ma dosao momak u nezgodno vrijeme, samo se uklopio u ovaj jad plus ne igra nikad na svojoj poziciji. Samo je protiv Slobode ja mislim odigrao gdje treba i nijednom vise poslije toga. Previse rotiranja igraca, sve na silu ne bi li neko proradio ali uzalud. Previse pritiska u i oko kluba, puno negativne energije se nakupilo, mora negdje puknuti.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:17I ovog Salcina slobodno odmah vratite u Sarajevo ako moze, da ne mislite je li kod nas do polusezone ili do kraja sezone, svakako nikakve fajde od njega
Da je bio dobar ne bi ga Sarajevo tek tako pustilo, plus danas sta je promasio kad je njihov golman boksovao loptu ne vrijedi komentarisat. I kod njih je odigrao nekolike utakmice dobro ostalo sve 0 bodovaMostarskiSin je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:28Ma dosao momak u nezgodno vrijeme, samo se uklopio u ovaj jad plus ne igra nikad na svojoj poziciji. Samo je protiv Slobode ja mislim odigrao gdje treba i nijednom vise poslije toga. Previse rotiranja igraca, sve na silu ne bi li neko proradio ali uzalud. Previse pritiska u i oko kluba, puno negativne energije se nakupilo, mora negdje puknuti.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:17I ovog Salcina slobodno odmah vratite u Sarajevo ako moze, da ne mislite je li kod nas do polusezone ili do kraja sezone, svakako nikakve fajde od njega
To ako hocemo dzenazu kluba, mada nas kemo hafizovic moze za manje pare unakazit
Marinović je vodio kone,tesko da bi mogao nasOnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:40Ibro Rahimic
Toni Karacic
Amar Osim
Vinko Marinovic
Nedim Jusufbegovic![]()
Ma zaboravio, ko mu yebe materEspiritosanto je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:47Marinović je vodio kone,tesko da bi mogao nasOnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:40Ibro Rahimic
Toni Karacic
Amar Osim
Vinko Marinovic
Nedim Jusufbegovic![]()
A Nala marginala?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:40Ibro Rahimic
Toni Karacic
Amar Osim
Vinko Marinovic
Nedim Jusufbegovic![]()
Stavi na papir kakve igrace imamo a kakve druge ekipe iz vrha i sve ce ti se samo reci. Zakazala je uprava itekako u dovodjenju pojacanja, ne daju ni Sose ni Dudic pare za igrace. Da se razumijemo, Sose ne bi trebao imati bilo kakvog kontakta sto se tice igraca i pregovora ali sta je tu je, nadam se da ce im doci iz guzice u glavu. Imali smo najbolju priliku ikad za dovesti 1-2 kapitalca koja ce praviti razliku na terenu i nista, doveli na kraju 3 igraca za klupe mada nisu ni za toga u bilo kojem ozbiljnom klubu. Svaki igrac koji je dosao je dosao kao 3-4 opcija, daj sta das jer nismo spremni platiti igraca 10-15k.mozak je napisao/la: ↑31 okt 2021, 18:23Neko mora snositi odgovornost.
Uprava je stabilna što se tiče plata, finansija...i tu ne leži problem.
Sportski segment je zakazao.
Neko je kriv za igrače. Zašto Zajmović ne igra, da li je problem u fizičkoj spremi, kvaliteti, zašto igramo bez napadača, zašto igra legendarni Kačavenda? Da li igrači bojkotuju trenera, Upravu?
Da li se reket umješao u sve?
Sve je nekako krenulo od bakljade, euforije..viška novca.
Ako je Feđa nezadovoljan kadrom, onda ga treba ostaviti, a ako je Feđa rekao da ima sve što mu treba, onda mora snositi odgovornost za rezultate.
Svaka mu čast na ponuđenoj ostavci, a možda je sve i iscenirano..Maribor se spominjao.
Hladne glave treba donjeti najbolju odluku.
Jel ložiš ili je provjerena informacija?
Drug jeli info sigurna?Ako jeste olakšao si mi noć.A te iste igrače bi volio nabiti nogom.Kako i nije stid.Imaju redovne plate a nisu ni jednu zaradili.
Dudić je zvao Zajmovića i Isića i rekao da je zadovoljan sa širinom ekipe. Sa tom ekipom smo igrali fenomenalno u Evropi i ne možeš odma reći da niko nevalja, da su zaboravili igrati.MostarskiSin je napisao/la: ↑31 okt 2021, 18:36Stavi na papir kakve igrace imamo a kakve druge ekipe iz vrha i sve ce ti se samo reci. Zakazala je uprava itekako u dovodjenju pojacanja, ne daju ni Sose ni Dudic pare za igrace. Da se razumijemo, Sose ne bi trebao imati bilo kakvog kontakta sto se tice igraca i pregovora ali sta je tu je, nadam se da ce im doci iz guzice u glavu. Imali smo najbolju priliku ikad za dovesti 1-2 kapitalca koja ce praviti razliku na terenu i nista, doveli na kraju 3 igraca za klupe mada nisu ni za toga u bilo kojem ozbiljnom klubu. Svaki igrac koji je dosao je dosao kao 3-4 opcija, daj sta das jer nismo spremni platiti igraca 10-15k.mozak je napisao/la: ↑31 okt 2021, 18:23Neko mora snositi odgovornost.
Uprava je stabilna što se tiče plata, finansija...i tu ne leži problem.
Sportski segment je zakazao.
Neko je kriv za igrače. Zašto Zajmović ne igra, da li je problem u fizičkoj spremi, kvaliteti, zašto igramo bez napadača, zašto igra legendarni Kačavenda? Da li igrači bojkotuju trenera, Upravu?
Da li se reket umješao u sve?
Sve je nekako krenulo od bakljade, euforije..viška novca.
Ako je Feđa nezadovoljan kadrom, onda ga treba ostaviti, a ako je Feđa rekao da ima sve što mu treba, onda mora snositi odgovornost za rezultate.
Svaka mu čast na ponuđenoj ostavci, a možda je sve i iscenirano..Maribor se spominjao.
Hladne glave treba donjeti najbolju odluku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.