Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pola godine je prošlo 'ebote od drkanja simpatizera Veleža ovdje vrišteci kako je Dudlač bog ove lige killa i ostali skakali po kiti šta je reci s našim najgorim igracima u historiji kluba opet ne možete nas preskociti bože sacuvaj
- Osttribine
- Kontakt:
I te kako si ih sampionima proglasavao, doduse jednu sedmicu ti je Velez prvak slijedecu Tuzla, pa ZrinjskiNeutral je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:20Slabo se sjecas. Ja sam rekao da imaju ekipu za plasman u Evropu, kakva titula. Od prvog poraza kuci pisem da su odradili katastrofalan posao sa mladim igracima koji su ih kostali min 9-10 bodova, golman je hodajuca katastrofa. Nemaju napadaca, doveli krilo da im igra napadaca i pored toga zabije nekad kad igra, jer je svaku drugu utakmicu van terena zbog povrede.Osttribine je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:06Koliko se sjecam i ti si im titulu "upisao" nakon tog izbacivanja AEKa, a bgm kolo poslije ih Elfsborg dobro preslusa na Grbavici. Nema sta, Fedja izvukao maksimum iz prosjecne ekipe, kad se sjetim ovde par ovih velezovaca od Radovca pravili Pjanica, pa ako i ko mi pitari znamo kakav je Radovac igrac, gurali ga nasi do besvijesti, projekt kluba tamo vamo, imao dobrih partija, ali vise loših.Neutral je napisao/la: ↑31 okt 2021, 18:50Citam komentare ljudi sto pisu na fbu o Velezu, koja patetika. Pisu o mrtvom izbacivanju AEKa kao da je Bayern Munchen, a ne ekipa koja je dovodila igraci tokom i nakon igranja protiv Veleza. I takvi jedva na penale prodjose. Vidjeli smo sta Svedjani uradise.
Svezali se te utakmice kao da je pitanje zivota i smrti.
Radovac je top tri igraca ove lige. Uklopio se u ovo sivilo od ocaja sto Velez igra mjesecima. Potreban je restart na klupi i da konacno puste najbolje igrace da igraju a da prestanu glumiti sa tribinom i klupom igrace kao sto je Dario i Brandao. Ovako su i sa Mujezinovicem radili jer ne zeli igrati za prosjecnu bh. platu.

A sto se Radovca tice taj nije u top 10 igraca PLBiH, momak ima svoje momente bljesne par utakmica pa ga nema na mapi, tako je i u Sarajevu igrao, eto vec neke ozbiljne igracke godine a nije mogao duze od pola godine u drugoj grčkoj ligi ostati.
-
- Kontakt:
Sto mislite ko uz Velez ispada iz lige, Posusje, Radnik ili Rudar?
🔹
-
- Kontakt:
Zamisli kakvi su nasi kad su vasi najgori bolji od njih

Citiraj me gdje sam rekao da su sampioni. Mozda i jesam, ne sjecam se. Ja sam ih uvijek stavljao na 3 mjesto zajedno sa Tuzlom. Tuzlu nisam nikad smatrao favoritem za titulu.Osttribine je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:49I te kako si ih sampionima proglasavao, doduse jednu sedmicu ti je Velez prvak slijedecu Tuzla, pa ZrinjskiNeutral je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:20Slabo se sjecas. Ja sam rekao da imaju ekipu za plasman u Evropu, kakva titula. Od prvog poraza kuci pisem da su odradili katastrofalan posao sa mladim igracima koji su ih kostali min 9-10 bodova, golman je hodajuca katastrofa. Nemaju napadaca, doveli krilo da im igra napadaca i pored toga zabije nekad kad igra, jer je svaku drugu utakmicu van terena zbog povrede.Osttribine je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:06
Koliko se sjecam i ti si im titulu "upisao" nakon tog izbacivanja AEKa, a bgm kolo poslije ih Elfsborg dobro preslusa na Grbavici. Nema sta, Fedja izvukao maksimum iz prosjecne ekipe, kad se sjetim ovde par ovih velezovaca od Radovca pravili Pjanica, pa ako i ko mi pitari znamo kakav je Radovac igrac, gurali ga nasi do besvijesti, projekt kluba tamo vamo, imao dobrih partija, ali vise loših.
Radovac je top tri igraca ove lige. Uklopio se u ovo sivilo od ocaja sto Velez igra mjesecima. Potreban je restart na klupi i da konacno puste najbolje igrace da igraju a da prestanu glumiti sa tribinom i klupom igrace kao sto je Dario i Brandao. Ovako su i sa Mujezinovicem radili jer ne zeli igrati za prosjecnu bh. platu.
A sto se Radovca tice taj nije u top 10 igraca PLBiH, momak ima svoje momente bljesne par utakmica pa ga nema na mapi, tako je i u Sarajevu igrao, eto vec neke ozbiljne igracke godine a nije mogao duze od pola godine u drugoj grčkoj ligi ostati.
Zivio.
Brate pricamo o tome da ste AEK-a klepili i bili ravnopravni s šveđanima s druge strane zar ima potrebe pisati gdje smo mi tu..MostarskiSin je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:55Zamisli kakvi su nasi kad su vasi najgori bolji od njih![]()
Sto kaze onaj hasicu što vas zajebaje ocigledno se ohladili plate nisu nešto posebno, a njima nedostaje motiva da naprave nešto slicno
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Joj cirkusa u pijacara, te preCjednik daje ostavku, te ne daje.
Te trener daje ostavku, te ne daje.
Te osisat ce se, te nece ...
Golemo brato ....
Golemo brato ....
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
Gdje je i sta radi najveci debil u Frankfurtu? Ja pretpostavljam da ceka sutrasnju utakmicu svog kluba
- Osttribine
- Kontakt:
Kralju, lakse da si me pitao da ti kažem brojeve na loto koji ce izaci, nego da se snadjem u tvojim postovima, imas ih za biblioteku napunitiNeutral je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:57Citiraj me gdje sam rekao da su sampioni. Mozda i jesam, ne sjecam se. Ja sam ih uvijek stavljao na 3 mjesto zajedno sa Tuzlom. Tuzlu nisam nikad smatrao favoritem za titulu.Osttribine je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:49I te kako si ih sampionima proglasavao, doduse jednu sedmicu ti je Velez prvak slijedecu Tuzla, pa ZrinjskiNeutral je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:20
Slabo se sjecas. Ja sam rekao da imaju ekipu za plasman u Evropu, kakva titula. Od prvog poraza kuci pisem da su odradili katastrofalan posao sa mladim igracima koji su ih kostali min 9-10 bodova, golman je hodajuca katastrofa. Nemaju napadaca, doveli krilo da im igra napadaca i pored toga zabije nekad kad igra, jer je svaku drugu utakmicu van terena zbog povrede.
Zivio.

Ošišajte se na keca i skinite kletvu sa kluba dok niste ispali. Nama ne trebate u federalnoj ligi.
Obećali ste pred cijelom nacijom i izradili. To zvono vam je nad glavom od tada. Obećanje je dug.
Obećali ste pred cijelom nacijom i izradili. To zvono vam je nad glavom od tada. Obećanje je dug.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kako ces se sjecati kad dnevno napises 300 postova. Smarao si sve da smo prvi kandidat za titulu, visio nam na temi i hvalospjeve pisao.Neutral je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:57Citiraj me gdje sam rekao da su sampioni. Mozda i jesam, ne sjecam se. Ja sam ih uvijek stavljao na 3 mjesto zajedno sa Tuzlom. Tuzlu nisam nikad smatrao favoritem za titulu.Osttribine je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:49I te kako si ih sampionima proglasavao, doduse jednu sedmicu ti je Velez prvak slijedecu Tuzla, pa ZrinjskiNeutral je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:20
Slabo se sjecas. Ja sam rekao da imaju ekipu za plasman u Evropu, kakva titula. Od prvog poraza kuci pisem da su odradili katastrofalan posao sa mladim igracima koji su ih kostali min 9-10 bodova, golman je hodajuca katastrofa. Nemaju napadaca, doveli krilo da im igra napadaca i pored toga zabije nekad kad igra, jer je svaku drugu utakmicu van terena zbog povrede.
Zivio.
Aek Athens - Wolfsburg 2-1 2020
Aek Athens - Velež Mostar 1-0 (2-3) 2021
Mostarski gigant
Aek Athens - Velež Mostar 1-0 (2-3) 2021
Mostarski gigant
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dopustite meni

Neutral je napisao/la: ↑29 jul 2021, 20:52Prvi favorit za titulu Velež. U poređenju sa drugim klubovima, ovo što oni igraju se zaista i zove fudbal. Željo igra kao Velež, samo Željo nema 60 min kondicije ni tu uigranost kao Velež. Ostali igraju anti-fudbal. No duga je sezona, povrede, sudije, kartoni, sve je u ovom cirkusu od lige moguće. Treba vidjeti kakvo će bit Sarajevo sa ovim pojačanjima. Moraju ispraviti neviđenu bruku od ispadanje u Evropi od ekipe koja je izgubila od Elfsborga u dvomeču sa 9:0.
Borac namjerno ispao da se može fokusirati na ligu![]()
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Zna li se ko ce naslijediti dudica ako novalic dozvoli smjenu? Jel ide opet sda kadar ili se vraca niksicev ibro?HasicuVratiSe je napisao/la: ↑31 okt 2021, 20:03Joj cirkusa u pijacara, te preCjednik daje ostavku, te ne daje.
Golemo brato ....
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Klaun bio, klaun ostaoCroCop je napisao/la: ↑31 okt 2021, 20:09Dopustite meni![]()
Neutral je napisao/la: ↑29 jul 2021, 20:52Prvi favorit za titulu Velež. U poređenju sa drugim klubovima, ovo što oni igraju se zaista i zove fudbal. Željo igra kao Velež, samo Željo nema 60 min kondicije ni tu uigranost kao Velež. Ostali igraju anti-fudbal. No duga je sezona, povrede, sudije, kartoni, sve je u ovom cirkusu od lige moguće. Treba vidjeti kakvo će bit Sarajevo sa ovim pojačanjima. Moraju ispraviti neviđenu bruku od ispadanje u Evropi od ekipe koja je izgubila od Elfsborga u dvomeču sa 9:0.
Borac namjerno ispao da se može fokusirati na ligu![]()
🔹
-
- Kontakt:
Morali bismo se par godina ponovo zadrzati u federalnoj, da biste dobili priliku da igrate s nama opet, dotad se posveti Azotu

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Zalosno je to sto Dudic jedini u Veležu trenutno nije od onih " podobnih". Zato mu i pdomecu nogu vec vise od godine dana...FK1946 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 20:11Zna li se ko ce naslijediti dudica ako novalic dozvoli smjenu? Jel ide opet sda kadar ili se vraca niksicev ibro?HasicuVratiSe je napisao/la: ↑31 okt 2021, 20:03Joj cirkusa u pijacara, te preCjednik daje ostavku, te ne daje.
Golemo brato ....
Fadil ce to rijesiti, kao sto je rijesio i DItu, Krivaju, Agrokomerc i ostalo ....
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
- RollingPaper
- Kontakt:
Jel ovaj komentator iz Sirokog
“Mediji u Grčkoj su također fascinirani i atmosferom koja je vladala na Grbavici, a pojedini portali navode kako su navijači bili nestvaran vjetar u leđa fudbalerima Veleža, a da su se i fudbaleri AEK- malo pogubili su toj cijeloj situaciji.
Navikli su Grci na paklene atmosfere, ali navijači Veleža su oih ostavili bez teksta, navode kako oni dišu za klub i da je to nevjerovatno."
Navikli su Grci na paklene atmosfere, ali navijači Veleža su oih ostavili bez teksta, navode kako oni dišu za klub i da je to nevjerovatno."
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Beli98, nedimmmm1337, Pablo11, Tatamata1946 i 38 gostiju.