Treba dvotrećinska većina svih delegata znači 36-37 skupštinama... Samo ubleha.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Prebacuje se priča na Zubana, kojeg poštujem i volio bi da je u klubu na nekoj poziciji. Priča je, po meni više potrebna prema Skupštini koja mora biti agresivnija.
Ma nije problem da mi to napises ,to je ok i misljenje,ja samo ne volim da me svrstavaju i onaj ili ovaj tabor a ja zapravo samo navijam za Zelju,ne za Amara ,Misketa ili bilo koga,nekad nekoga govotim kao nekad amara zbog titula,kad on zasere a zasrao je tretirat cu ga isto i tretiram kako zasluzue i to je to..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Poslije Amara i njegove družine, najveći krivac su Manijaci, oni su jedini bili za odlazak za Misketa i kompanije, da bih ovi žohari došli u klub.
Čast svemu što rade za klub, izdaje se puno vremena za parole, koregrafije i itd, ali glavni su krivci za ovo stanje u klubu, nisu prestajali da prave probleme dok nisu otišli! Upadanje na teren, ubacivanje bakljih na teren, upadanje na trening i ostala sranja koje su napravili
Čast svemu što rade za klub, izdaje se puno vremena za parole, koregrafije i itd, ali glavni su krivci za ovo stanje u klubu, nisu prestajali da prave probleme dok nisu otišli! Upadanje na teren, ubacivanje bakljih na teren, upadanje na trening i ostala sranja koje su napravili
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- themaniaks
- Kontakt:
Izmanipulisani jbgMamba21 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 08:22Poslije Amara i njegove družine, najveći krivac su Manijaci, oni su jedini bili za odlazak za Misketa i kompanije, da bih ovi žohari došli u klub.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- plavousrcu
- Kontakt:
Slijedom svih dešavanja u i oko FK Željezničar u posljednje vrijeme, koje su Klub dovele u možda i najveću krizu u njegovoj stogodišnjoj historiji, UNFKŽ zahtjeva raspuštanje svih organa kluba što podrazumijeva ostavke svih članova skupštine, UO i NO. Ovo je bio stav Manijaka. I ko nije ispostovao navijace. Predsjednik i potpredsjednik najveceg tijela kluba. Ljudi koji su sprijecili formiranje kvalitetnog UO i upliv milion km zive love dvije noci prije Skupstine. I to pricom da neko hoce prodati pomocni a oni kao ne daju. Raja ko raja, nasjedne na suplju i imamo sta imamo. Predsjednik i potpredsjednik Skupstine su jedini ljudi koji nisu ispostovali zahtjev grupe. Ciji su igraci je pitanje na koje treba da odgovore.Cunami87 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 21:02I u ovaj novi UO je trebalo uci par malo ozbiljnijih ljudi,zasto nisi,prava adresa je podpredsjednik skupstine!1921boy je napisao/la: ↑30 okt 2021, 20:42Ulazak DOBRONAMJERNIH sa novcem - ne vidim da takvih ima a i da ima ne vidim svrhu ulaganja novca u nešto gdje nema informacija koliko si kome dužan, gdje nema nikakvog pokrića, neko dođe i traži isplatu dugovanja iz perioda 2008. bez ikakvog papira (ne insinuiram na Amara) bilo ko može doći i tako tražiti a da nema valjan dokaz. I zašto bi sad ja, peti ili deseti vraćali dugovanja od Gredića, Žuje, Telibećirevića itd itd.
Uostalom prevelik je broj dušmana oko kluba, tako da će svaki pokušaj ulazak kvalitetnih ljudi u klub biti spriječen bilo direktno ili indirektno.
Zubanovićeva ekipa dan prije skupštine dobije informaciju da mogu ući ali sa proširenim UO, njih sedam + osam iz saziva koji je smijenjen. I tako u svakoj situaciji kokuzi mogu nadglasati ljude koji su imali spreman milion da uđe u klub + nekoliko jakih sponzorskih ugovora.
Ko je blokirao Gredićev i Vukotićev plan da uđu u klub? Bilo je još par skupina ljudi koji su htjeli nešto pokušati ali nekim čudom ništa.
Ne znam ali ja nešto ne vjerujem da Nijaz i Faruk Brković, Drinjaković, Gežo i Duvnjak žele loše klubu, svi su bili dio Zubanove ekipe koja je trebala ući u klub.
Pozz
Jesu nas **** za ovaj termin
idealan dan za tekme,sutra kisa ,raja radi valjda ce nas biti vise nego hordi za rodjendan
a sto je najgore svaki dinar od prodaje karata nam treba . Sto brata Husike nema ? Nemoj biti supak **** ovaj portal vrati se radi raje

- kolezeljovac
- Kontakt:
Joj nam lige pored svih loših stvari još nam samo treba rasizam.... Stvarno smo se srozali još niže iako pomislimo da ne može gore, sami se preduhritimo..
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
E jesi nasao mjerilo

Nas ocekujem nekih 3500.. Termin kriminalan.. Onom ko se dosjetio da se derbi utakmica kola igra u ponedeljak se sjetim najmilijih..
Pročepit će negdje.
Nije bilo sesira viseMojaMalenkost je napisao/la: ↑31 okt 2021, 15:30E jesi nasao mjeriloBilo ih 2200 za rodjendan.. Valja to unucima prepricavati
![]()
Nas ocekujem nekih 3500.. Termin kriminalan.. Onom ko se dosjetio da se derbi utakmica kola igra u ponedeljak se sjetim najmilijih..

-
- Kontakt:
Ima li neki konkretan razlog sto je sutra obustava saobracaja od13h?
Pročepit će negdje.
- Meraak1921
- Kontakt:
Treba probati dovesti Sarica, nije los igrac, a nije skup, ne prima vise od milje u Radniku, a moze dobro doci po strani
Sutra ce biti prisutni i gostujuci navijaci, tj. Ultrasi pa vjerovatno zbog toga. Moraju dobro osigurati taj dio oko stadiona.MojaMalenkost je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:14Ima li neki konkretan razlog sto je sutra obustava saobracaja od13h?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nisam siguran da Kanton Sarajevo dozvoljava prisustvo gostujućih navijača.LjoZee je napisao/la: ↑31 okt 2021, 18:21Sutra ce biti prisutni i gostujuci navijaci, tj. Ultrasi pa vjerovatno zbog toga. Moraju dobro osigurati taj dio oko stadiona.MojaMalenkost je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:14Ima li neki konkretan razlog sto je sutra obustava saobracaja od13h?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
S.1 neki dan je objavio da je policija dala zeleno svjetlo da oni dodju nakon sto je i nas klub i Zrinjski uputio molbu.
Stavio sam neku noc bas taj clanak ovdje pa sad ne znam.LjoZee je napisao/la: ↑29 okt 2021, 21:04FK Željezničar i HŠK Zrinjski u ponedjeljak će se sastati u 15. kolu Premijer lige BiH u meču koji se igra na Grbavici, a za razliku od velikog broja ovosezonskih utakmica odigranih u Premijer ligi BiH, ovoj će moći prisustvovati i gostujući navijači.
Rezultat je to obostranog angažmana klubova da se navijačima obezbijedi prisustvo utakmici, a njihov trud je prepoznala i policija, koja je dala zeleno svjetlo za dolazak navijača iz Mostara.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne računajući tekmu sutra, u kojoj sve očekujem, u preostala četiri kola bi mogli pokazati gdje smo i za šta smo. U nekim normalnim uslovima, mi ovakvi ne bi imali šta tražiti u borbi za europu, ali sa ovako lošim sarajevom, širokim i slobodom koja će pasti kad tad, itekako možemo ganjat treće ili četvrto mjesto. Možda neki imaju više para od nas, ali ne može se na pola sezone toliko drastično promijeniti igra ekipe. Zato je baš bitno dati podršku, hajcat, jer kolko god bilo nerealno neću da mislim da ne možemo do europe.
C'mon Željo!
Ostale su još 3 tekme do kraja na Grbavici, mislim da možemo i moramo doći zbog Želje u što većem broju...
SVI NA GRBAVICU!
SVI NA GRBAVICU!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Svi na Grbavicu, bice tesko uzeti i bod ovakvom zrinji ali ne i nemoguce...takodjer, Memija istok i sjever te iscekuju 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.