Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Barzagli, Licht, Evra, Matuidi, Pjanić, Sami, Mario, Ronaldo, Buffon. Koliki samo broj veterana, šampiona, karaktera i lidera je izgubljen u zadnjih par godina.
Nevezano kakvi su igrači bili u tom momentu ovo je veliki šok za čitav sistem. I igračima i treneru koji se nemaju na koga osloniti, naći sigurnost u teškom periodu. Meni kao navijaču je teško naći nekog u koga se mogu pouzdati od trenutne klape, kamo li njima lično.
Trebat će bar dvije godine da se izgradi neki kostur opet, ali lagano
Nevezano kakvi su igrači bili u tom momentu ovo je veliki šok za čitav sistem. I igračima i treneru koji se nemaju na koga osloniti, naći sigurnost u teškom periodu. Meni kao navijaču je teško naći nekog u koga se mogu pouzdati od trenutne klape, kamo li njima lično.
Trebat će bar dvije godine da se izgradi neki kostur opet, ali lagano
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 30 okt 2021, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Juventinisimo
- Kontakt:
Dozivio sam, da nakon nekoliko godina, komotno mogu napisati da je DYBALA NAJBOLJI IGRAC JUVENTUSA!!!!!
Pa moj Dybala, sta si cekao do sada...
Inace, prvi gol kao iz nase vec ispisane bajke...uzmite poklon...ovoga puta je izrezirana savrseno..Bonucci nakaradno izbija, Arthur fenomenalno asistira, dok u medjuvremenu, Sandro klanja...
Pa moj Dybala, sta si cekao do sada...
Inace, prvi gol kao iz nase vec ispisane bajke...uzmite poklon...ovoga puta je izrezirana savrseno..Bonucci nakaradno izbija, Arthur fenomenalno asistira, dok u medjuvremenu, Sandro klanja...
Zadnja izmjena: Juventinisimo, dana/u 30 okt 2021, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Slazem se sa Alegrijem u jednom, da se ponovo izgubio timski duh, nakon niza dobri rezultata, kao da su primadone pomislile sad samo treba izaci.
Samo i Alegri se pogubio najavi gostovanje u Firenci
.
Samo i Alegri se pogubio najavi gostovanje u Firenci
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Koliko mo je drago što sam vazdan proveo na selu berući jabuke umjesto što sam gledao još jedno brukanje.
#ALLEGRIOUT
Dobri su, igramo 4-4-2
Dobro je pa sam smjenu odradio,
ne treba se nervirat.
Dobro je pa sam smjenu odradio,
Ko bi reko da ce nam nedostajati trio Khedira- Matuidi - Pjanic…
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ono što sam ja primjetio gledajući Juventusa, a pogledao sam svaku utakmicu ove sezone, sem drugog poluvremena Sasuola, da u pozicionoj igri svi pokušavaju opteretiti desnu stranu odbrane, ondnosno Kvadrada i Danila, a pritom uvijek se uvijek Bentakur(uglavnom) primakne da pomogne. Neki je rezon i realnost, da je Huan opasniji nego Aleks Sandro s druge strane. Idu svi na taj svijesni rizik da Sandro i Rabio s druge strane budu veća napadačka prijetnja ako se otvori kontra ili polukontra.
S druge strane, Il Capitano je fino primjetio, da kad krene druga ekipa u kontru, da vezni red Juventusa i ne smeta uopšte. Vrlo lako po centrali loptu iznose. To je najbolje Empoli poakzao u drugom kolu.
Ne znam, ali da sam Alegri igrao bi s krilima kakvi god da su Berna i Kuluševski, Kijeza znamo da je dobar. Huan može krilo igrati. Da ne pišem to što već znate.
S druge strane, Il Capitano je fino primjetio, da kad krene druga ekipa u kontru, da vezni red Juventusa i ne smeta uopšte. Vrlo lako po centrali loptu iznose. To je najbolje Empoli poakzao u drugom kolu.
Ne znam, ali da sam Alegri igrao bi s krilima kakvi god da su Berna i Kuluševski, Kijeza znamo da je dobar. Huan može krilo igrati. Da ne pišem to što već znate.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ovo sam ja pisao pred kraj Allegrievog prvog mandata, kroz sredinu autoput. Nije ovo od danas.
Inace, ni ovu nisam gledao.
Projekat tjeranja Demirala i De Ligta pri kraju, ostajemo na Bonnuciu i Chielliniu za narednih 10 godina.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Verona je bolja ekipa od Juventusa.
Kod njih je Simeone rezervni napadač, a duplo je bolji od prvog napadača Juventusa, Alvara Morate.
Kod njih je Simeone rezervni napadač, a duplo je bolji od prvog napadača Juventusa, Alvara Morate.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Allegri sinoc:
Ima posla, ligaška tablica je loša. Imamo samo 15 bodova i moramo preuzeti odgovornost. Prihvatite stvarnost: mi smo tim za sredinu tablice.
Dakle, od sutra do subote, ekipa ostaje u trening centru.
Allegri je odluku igracima saopstio jutros,nakon treninga.
Ima posla, ligaška tablica je loša. Imamo samo 15 bodova i moramo preuzeti odgovornost. Prihvatite stvarnost: mi smo tim za sredinu tablice.
Dakle, od sutra do subote, ekipa ostaje u trening centru.
Allegri je odluku igracima saopstio jutros,nakon treninga.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ovo svi mi pisemo zadnjih 3/4 sezone...ovo samo nasi vrsni treneri jos nisu vidjeli...cudno je to da ljudi koji analiziraju utakmice nista nisu uradili u pitanju toga..ovo nam je cetvrta sezona da je pacenicka, bez obzira sto smo uzeli dva scudetta...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Pogledajte Milanu sastava i onda neko kaže juventus ima loš tim.
Btw Vlahović hattrick.
Btw Vlahović hattrick.
#ALLEGRIOUT
Juventus je sistemski uništen od strane Nedveda i njemu sličnih koji su imali pogrešnu transfer politiku kroz ovih par godina.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Odlican tim nije jednako jakim imenima na papiru.JuventinoVero je napisao/la: ↑31 okt 2021, 21:54Pogledajte Milanu sastava i onda neko kaže juventus ima loš tim.
Btw Vlahović hattrick.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
A inače su kao Bentancur, Locatelli, Rabiot, Arthur.. na papiru bolji igrači od Benasera, Kessia, Tonallia, Diaza
Il Club più titolato al mondo!
Vala bas, covjek bi rekao puni neki zvijezda, naprotiv.
Jos na jednoj strani Ibra a na drugoj Morata i sve ti je jasno.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Niko nije rekao da je bolji, posebno vezni red, al nije ni lošiji za 15ak bodova..ali komplet ekipa kad se stavi na papir naravno da je juventus jači tim..
Druga stvar je što je timski duh i generalno atmosfera u klubu i oko kluba na najnižim granama još od calciopolia.
Druga stvar je što je timski duh i generalno atmosfera u klubu i oko kluba na najnižim granama još od calciopolia.
#ALLEGRIOUT
Pa druze sto se tice vase cijele ekipe samo Chiesa i De Ligt bi imali mjesto u prvih 11 Milana.JuventinoVero je napisao/la: ↑31 okt 2021, 22:56Niko nije rekao da je bolji, posebno vezni red, al nije ni lošiji za 15ak bodova..ali komplet ekipa kad se stavi na papir naravno da je juventus jači tim..
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.