Nema ekskluzive ...pile87 je napisao/la:E boze dragi on se sprda sa ovim novinarima
„Pitaj ti“ – Intervju sa Kemalom Kozarićem, VI dio
Novi stadion na Grbavici bi uljepšao grad
IZVOR.ba
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nema ekskluzive ...pile87 je napisao/la:E boze dragi on se sprda sa ovim novinarima
Svage godine "milju" = 1000 , ili mislis milion ? Ako je 1000 to je smjesno ...zeljocity je napisao/la:Sto nebi mogli? Da dostignemo neki budzet od 4 miliona eura i onda laganezi sami u kredit udzemo i svake godine milju otplacivat a sa 3 milje uzimati titule redovno u ovj nasoj smijesnoj ligi..
Milion jarane, ma ne vjerujem da bi za ravnanje juga, istoka, i zapada sa sjeverom kostalo 30 miliona eura? Znaci mogli bi sami za nekih 15god. otplatit sve to fino.Elegant je napisao/la:Svage godine "milju" = 1000 , ili mislis milion ? Ako je 1000 to je smjesno ...zeljocity je napisao/la:Sto nebi mogli? Da dostignemo neki budzet od 4 miliona eura i onda laganezi sami u kredit udzemo i svake godine milju otplacivat a sa 3 milje uzimati titule redovno u ovj nasoj smijesnoj ligi..
Ako bi vrijednost stadiona bila 30 miliona, koncesiski plan bi bio na sigurno 45 godina ili vise, skraceno to su ogromni novci ...
fanatic1991 je napisao/la:zna li iko kakav je ovaj svicarac sto se prikljucio pripremama ??
Shto si ba ljubomoran? Shto ti je krivo?Dule 078 je napisao/la:Treba provjeriti da li taj Svicarac ima radnu dozvolu. Samo nam jos fali nekontrolisana najezda Svicaraca u BiH.
„Pitaj ti“ – Intervju sa Kemalom Kozarićem, VII dioStole iz Bora je napisao/la:Nema ekskluzive ...pile87 je napisao/la:E boze dragi on se sprda sa ovim novinarima![]()
„Pitaj ti“ – Intervju sa Kemalom Kozarićem, VI dio
Novi stadion na Grbavici bi uljepšao grad
IZVOR.ba
otjerace pape i dzeku polako samo ako u narednim utakmicama nebude dao par golovapile87 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/jahi ... zvao/50686
JAHIĆ: NE ZNAM ZAŠTO ME PAPE NIJE POZVAO
ZNAM JA ZATO STO JE G.O.V.N.O I K.U.R.A.C OD STRICNJAKA
U YB je bio standardan, koliko je to bilo u mogucnosti jer je cesto odsustvovao zbog povreda. Ofalio jefanatic1991 je napisao/la:zna li iko kakav je ovaj svicarac sto se prikljucio pripremama ??
a na kojoj poziciji igraOTNYS_YNWA je napisao/la:U YB je bio standardan, koliko je to bilo u mogucnosti jer je cesto odsustvovao zbog povreda. Ofalio jefanatic1991 je napisao/la:zna li iko kakav je ovaj svicarac sto se prikljucio pripremama ??
i sada prebivaliste trazi u Sarajevu.
krilne pozicije... i lijevo i desno...ZELJO MOJA je napisao/la:a na kojoj poziciji igraOTNYS_YNWA je napisao/la:U YB je bio standardan, koliko je to bilo u mogucnosti jer je cesto odsustvovao zbog povreda. Ofalio jefanatic1991 je napisao/la:zna li iko kakav je ovaj svicarac sto se prikljucio pripremama ??
i sada prebivaliste trazi u Sarajevu.
Čini mi se da je desnjak, pa je prodorniji po desnoj strani.amer_zeljoo je napisao/la: krilne pozicije... i lijevo i desno...
pa zna li mu iko imeMinistaR je napisao/la:Čini mi se da je desnjak, pa je prodorniji po desnoj strani.amer_zeljoo je napisao/la: krilne pozicije... i lijevo i desno...
hehee nisam obratio paznju da je izasao clanak o njemudomorocki je napisao/la:nemoguće pitanje![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.